Whisker 1 454 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 News roku czekam jak na nic innego i po fenomenalnym RE2 to będzie kolejna gra marzeń. Dawać mi kolekcjonerkę!!!! a same foty spoko, zarówno Nemesis jak i bohaterowie, mi pasuje 1 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Nemesis, Jill i ten Rambo wyglądają słabo ale i tak jaranko. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Ciekawe czy Carlosem bedzie mozna cala gre latac, cos a la Scenario B w RE2, byloby szampansko gdyby dali taka opcje. Fajnie by bylo poznac cala ekipe Umbrellasow z oczu Carlosa. 1 Cytuj
Josh 4 831 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Jestem ciekaw co będzie z Bradem. RE2 remake było pozbawione jego zombiaczej wersji i szczerze wątpię, że to było jakieś niedopatrzenie ze strony Capcomu. Może w rimejku trójki mają dla niego inne plany. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) Jak plotki ćwierkają (ziomek od sprawdzonych plot w RE2) gra jest już w produkcji od 2,5 roku, pieczę trzyma nad nią inny zespół niż przy RE2. Gra ma być bardziej nieliniowa (w sumie miasta więcej) a wybory mają mieć znaczenie w rozgrywce i fabule. Edytowane 3 grudnia 2019 przez Wesker Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Trójka zdecydowanie najbardziej mnie przerażała za kupiaka. Czekam więc bardzo, szczególnie, że Capcom jest w dobrej formie. Design imo dobry. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Cytat Resident Evil 3: Nemesis, w Japonii pod nazwą Biohazard 3: Last Escape – japońska gra komputerowa z gatunku survival horror, stworzona przez Capcom i wydana na konsolę PlayStation w 1999 roku. Wikipedia Data wydania: 22 września 1999 Chciałem tylko napisać, że miałem 9 lat i nigdy nie ukończyłem ze strachu, pozdrawiam może tym razem się jednak uda 1 Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Nemesis trochę mniej straszny niż w starej wersji. Ale szanuję jak poje.bion, bo RE3 to mój pierwszy RE i ten najbardziej ulubiony. Kocham tę grę. Uwielbiam zbieranie części Desert Eagle'a, uwielbiam Nemesisa i kolejne starcia, ten motyw zaszczucia (tutaj to dopiero mogą z tym pojechać jak w RE2 z Mr. X) i tak dalej. Czekam! 1 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) Grając za gówniaka w tego Nemesis na PSX, to była taka gra przy której ciągle mi łapy się pociły, a już najgorsze było jak ten przecwelony dziad za mną łaził, to nie wiedziałem co robić, ale koniec końcem udało mi się przejść tę grę i tylko raz XD. Już później nigdy więcej do tej gry nie wróciłem. Wiadomo, inną psychikę się miało, a jaka teraz się ma, to pewnie tego Rimejka przejdzie się parę razy. Edytowane 3 grudnia 2019 przez Faka Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Design oryginalnego Nemisis sprzed lat, był o wiele lepszy. Ten nowy wygląda jak żywcem wyjęte z chińskiej kreskówki. Nie podoba mi się. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Pierwsza wersja na PSX i zdobywanie epilogów, 9 razy skończona, później PC, kolejna na GC, Dreamcasta, kurde ile razy się ukończyło ten sztosik. Teraz nadchodzi na obecną generację i to moze już niedługo, jaranko 100% 1 Cytuj
Josh 4 831 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Kiedy to wyszło miałem z 9 lat i jak pierwszy raz zobaczyłem Nemesisa (scenka jak zmasakrował Brada) to przez dobry miesiąc miałem koszmary i autentycznie bałem się w nocy iść do kibla, tak mi RE3 zniszczyło psychikę. Ale i tak się grało i przechodziło masę razy Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 @JoshMi wujek kupił na urodziny xD Zobaczyłem jak zombiaki zżerają Jull w pierwszej scenie (niebardzo wiedziałem co zrobić), zacząłem wrzeszczeć i płakać i krzyczeć "IDŹ MI TO WYMIEŃ NA GEKSA". Też miałem jakieś 9 lat. Potem grałem już nałogowo. Podoba mi się propozycja kogoś na górze - gdyby zrobić dłuższy scenariusz dla Carlosa - byłoby świetnie. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Ja już wtedy na N64 ogrywałem hity, ale pożyczyłem na jedną nockę Playa i skończyłem, niestety nic z tej gry nie pamiętam, oczywiście day1, tę część najmniej znam, bo to jedyna, którą tylko raz przeszedłem. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Mam nadzieję, że zagadka z próbką wody przeżyje swój wielki renesans w tym rimejku i wku.rwi jeszcze więcej ludzi niż wtedy 1 Cytuj
Nemesis 1 273 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Co najlepsze wyciek nastąpił w jubileuszową rocznicę PSX. Przypadek? Już nie mogę się doczekać pierwszego zwiastuna chociaż. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 To raczej fanart. Przecież nikt by nie s(pipi)ił tak najważniejszej tytułowej postaci. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Jeśli dostaniemy DLC na wzór tych z dwójki to pewnie będzie w nich przygoda oddziału U.B.C.S, ale nie obraziłbym się gdyby była już zawarta w podstawce Mnie za to mocno ciekawi czy pozostawią te wybory czynności przy każdym starciu z Nemesisem i jak duży wpływ będzie to miało na rozwój gry. Inne lokacje/bronie/itemy w zależności od wybranej opcji? Byłoby git. Cytuj
Nemesis 1 273 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Dla mnie to jest kontrolowany wyciek. Raz, że nikt się w takich sytuacjach nie myli bo to jest pewnie zbyt dobrze pilnowane a dwa Sony oficjalnie podało, że w tym tygodniu "sporo się wydarzy" z okazji 25 - lecia marki. Nie wierzę w takie pomyłki. Nemesis wygląda spoko, jest straszny . Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Kontrolowany czy nie - gra już nie jest w strefie "na pewno powstanie", a "czekamy na zapowiedź i trailer". To wystarczy, żeby znów włożyć rękę w majty i czekać na premierę. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Nemezis to postac kultowa. Ale nastepne chcialbym dino crisis. Ojesu jakbym chcial 3 2 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 @Josh jak cos to mozesz zaczac cwiczyc speedruny Carlosem juz dzisiaj, wystarczy odpalic Tekkena 1 2 Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Nemesis wygląda spoko - przecież to nadal ludzka, zdeformowana twarz, więc fajnie, że dali ten nos - wiadomo, że teraz więcej rzeczy rzuca się w oczy, bo kiedyś to był albo plastelinowy ludek w cut-scenkach, albo rozmazany pizza-face z czternastu pikseli w grze właściwej. Carlos teraz wygląda jak CARLOS, a nie skrzyżowanie Enrique Iglesiasa z Justinem Bieberem, więc za to plusik - tak powinien wyglądać brazylijski najemnik, a nie jakaś ciepła klucha z brazylijskiej telenoweli Za to Jill... troche mieszane uczucia, bo ta lambadziara na tym screenie... Czoło trochę zbyt wysokie, fryzura na lata 80te... Chociaż może okazać się, że jest zayebiście, więc ufam twórcom - Claire i Leona też zrobili inaczej i mi pasowało. 2 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Pozytywna wiadomość. Resident Evil 3 to jest jedyna ta kanoniczna część, której nie ukończyłem. Przestałem grać gdzieś w wieży z jakimś zegarem. A cała masa Residentów np. z PS2 mam zaliczone, niby dziwne ale prawdziwe więc poznam historie RE3 na Świeżaka w wersji Remake. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi