Skocz do zawartości

Resident Evil 3 Remake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie można i to byłaby najlepsza opcja, ale widać jak ambitnie Capcom podchodzi do rimejkowania gier, w RE2 też wszystko było zrobione od podstaw i na nowo. 

Opublikowano

FF 7 Remake, RE3 Remake, Cyberpunk, TloU2. Koorwa grubo się ta pierwsza połowa roku zapowiada. A druga z premierami next genów to już w ogóle kosmosem ten 2020 będzie. Fuck yeah!

Opublikowano (edytowane)

No super kolekcjonerka, pudełko i figurka xd A w tym pudełku:

519464_0.jpg

Edytowane przez Rozi
Opublikowano
14 minut temu, Faka napisał:

W ogóle można gdzieś obejrzeć legalnie wszystkie filmy Resident Evil? No zrobiłby sobie człowiek rewatch.

Ale po co rujnowac sobie tak dobra serie tymi goovnianymi filmami?

Na chyba ze chodzi o te CGI od Capcomu, to jak najbardziej polecam.

Opublikowano
23 minuty temu, smoo napisał:

Mam lekkie obawienia co do gameplayu, bo trailer jest tak zmontowany jakby to byl sumulator chodzenia albo cos pod VR. Oby nie.

Przeraziles mnie teraz...

Opublikowano

Już bez przesady, gra będzie miała tę samą mechanikę co re2.

Ciekawe czy to co Jill goni w tej chacie to Mrx czy już Nemesis.

Oby tylko gra była duża, bo ta mapka mnie trochę smuci. Nie wygląda to na wielkie miasto.

Opublikowano
5 minut temu, smoo napisał:

Spoko, bedzie 3rd person, potwierdzone info.

Dodatkowe sceny z gameplayu:

To już można być spokojnym  w zasadzie o grę, wygląda znakomicie, na pewno wydłużą, i będzie hit. Tam chyba nawet Brad lata.