Bzduras 12 373 Opublikowano 23 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2020 (edytowane) Nowe screeny i grafiki koncepcyjne z RE3 i Resistance: https://imgur.com/a/ECHENYV Pająki A nie, to jednak nie pająki, ale i tak kozak Edytowane 23 lutego 2020 przez Bzduras 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 23 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2020 O ja pyerdolę, ale będzie sztos Już widzę te nagie mody dla tej dziuni z Resistance Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 23 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2020 7 minut temu, Wredny napisał: Już widzę te nagie mody dla tej dziuni z Resistance Głodnemu chleb na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 23 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2020 Na PS4 i tak nie będzie, a po prostu przypominam sobie, co z Claire robiono na PeCetach Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2020 10 godzin temu, Bzduras napisał: Nowe screeny i grafiki koncepcyjne z RE3 i Resistance: https://imgur.com/a/ECHENYV Pająki A nie, to jednak nie pająki, ale i tak kozak eeee... no...., moze nie bedzie tak zle. pchla, nie pajak. drain deimos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2020 Za to ten tryb sieciowy już mogliby sobie darować. Zamiast tego wrzucić klasyczne the Mercenaries z oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Odin91 5 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 A ja dam szansę Resistance - wygląda na zmarnowany potencjał, ale warto sprawdzić. Mi by się bardziej widziało takie online w nastawieniu na survival, a nie strzelankowe naparzanie, ale może będzie grywalne - who knows Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Jak za darmo to i ocet słodki, skoro w komplecie będzie gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 429 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Nie chcę sobie za dużo spoilerować, ale widziałem chwilę jak wygląda ucieczka przed Nemesisem. Jak ktoś miał ból dupy o to, że Mr.X był niezniszczalny i za szybko chodził za graczem, to nawet nie ma co odpalać trójeczki. Ja się nie mogę doczekać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 O trybie multi Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Widziałem jak Spoiler Nemesis przebija się przez ścianę wprost na idącą Jill Capcom Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 (edytowane) Bedzie demo. https://twitter.com/RE_Games/status/1232334712275861508?s=20 Edytowane 25 lutego 2020 przez smoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Capcom: pokazuje gejmplej z R3make Ja: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Spoiler Przewińcie materiał do 5:05. W środku restauracji słychać jak z głośników leci utwór Credit Line of Whole Staff czyli ta muzyka, która w oryginalnym RE2 leciała podczas napisów końcowym po skończeniu scenariusza B. Ale będzie grane za kilka tygodni. Nemesis na Hardcore to będzie jazda. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Niezłe ucho Tutaj wersja z samym dźwiękiem gry, bez żadnych dzbanów gadających w tle. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Ja obejrzałem sobie cały materiał. Spojlerów fabularnych nie ma, są to wycinki gameplay'u. Co sie rzuca w oczy to bardziej rozbudowane i zróznciowane lokacje. Naprawdę super o wygląda. No i przede wszystki nasz główny bohater RE3, czyl NEMESIS. Ta bestia będzie wekszym wrzodem na tyłku, niż MR.X. Jest bardziej szybka (dosłownie skacze jak kangur), wściekła, używa macek do chwtyania i transportu na wyższe lokacje. Posiada broń, ognia się nie boi i złowieszczo powatrza swoją mantre "S.T.A.R". Ogólnie rzecz biorąc jest bardziej madafakerska, niż nasz prześladowca z RE2. Czekam z niecierpliwością na Remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Trochę dziwnie wygląda jak nemek przyciąga jill macką i leży sobie kilka sekund A stworek stoi i tyle xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Nemek wygląda na olbrzymi wrzód na dupie. Bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Turbodobrze to wygląda. Jest ładnie, dynamiczniej niż w dwójce, miejscówki są bardziej zróżnicowane, muzyka dobrze pasuje do tego co widać na ekranie... Jedyne co mnie martwi to modele zombie - chyba w całości przeniesione z dwójki, tutaj można by oczekiwać jednak większej różnorodności. Nic to, na kwiecień trzeba brać urlop i grać. Seria od siódemki idzie w dobrym kierunku i Japończyki mają moją uwagę wraz z następnymi częściami. Oby tylko Capcomowi nie odbiła palma, a przyszłość będzie wyglądać bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 54 minuty temu, Pupcio napisał: Trochę dziwnie wygląda jak nemek przyciąga jill macką i leży sobie kilka sekund A stworek stoi i tyle xD Leżąc Jill może odturlać się na bok lub strzelać (coś jak w RE6). Typ grający na materiale po prostu nic nie naciskał i dlatego to dziwnie wyglądało. Btw, potwierdzili też że Nemmy będzie dropił fanty jak w oryginale (ammo i upgrady do spluw), więc będzie sens i możliwość powstrzymania go od czasu do czasu Unik ma mieć mechanikę skuteczności w zależności od wciskania przycisku w odpowiednim momencie. Oby nie był zbyt przesadzony po krótkim treningu. Widać, że gra będzie dużo bardziej w stylu RE4 niż RE2 i zapewne bardziej liniowa. Jedyne o co się jeszcze martwię, to długość rozgrywki. Mam nadzieję, że nie pokazali za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 429 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 28 minut temu, smoo napisał: Leżąc Jill może odturlać się na bok lub strzelać (coś jak w RE6). Typ grający na materiale po prostu nic nie naciskał i dlatego to dziwnie wyglądało. Tu raczej chodzi o to, że Nemesis zachowuje się jak cymbał i zamiast atakować leżącą Jill to stoi i cierpliwie czeka aż gracz się łaskawie podniesie. Mam nadzieję, że typ gra na easy i na normalu / hardzie nie będzie takich cyrków. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Od samego początku, ani przez moment nie wątpiłem w ten projekt. Po RE2R można było się tego spodziewać - jest P Y S Z N I E Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 (edytowane) Jill w ruchu nawet nie tak brzydka, jak na materiałach promocyjnych z e-sklepu, a nawet to najładniejsza Jill w historii serii. Tylko, że nadal jest taka sobie z tym gigantycznym odsłoniętym czołem... Gdzie jest celownik? Czy oni mają zamiar z tego całkowicie zrezygnować? WTF? Postać niewspółmiernie ślamazarna do Nemesisa. Coś czuję, że położy to ten remake/reimagine/rewujwieco. @walek Szybsza, a nie bardziej szybka... Edytowane 25 lutego 2020 przez Berion 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 751 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Generalnie i RE7, i RE2, mają trochę za powolne postacie, ale żeby to miało położyć te gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 25 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2020 Ale ten dystansowy atak Nemesisa bedzie robic robote, nie da sie od niego tak po prostu uciec na prostej drodze jak od Mr. X bo nie dosc ze podbiegnie to jeszcze cyk i przewroci linka. Bedzie bol dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi