Opublikowano 6 marca 20205 l Znaczy normalnie grając dłuższa niż jeden scenariusz z RE2. Myślę że będzie porównywalna do jednego scenariusza z REmake2 + dokładają multi.
Opublikowano 6 marca 20205 l Czy ja dobrze czytam, że Nemesis będzie mógł nam robić gb w safe room XD. To się będzie dopiero działo, taki mister x to niezwykła pyzda w porównaniu do Nemesisa.
Opublikowano 6 marca 20205 l bedziesz co najwyzej lizac wielka zmutowana kuśke. ale bedzie marudzenie ze po godzinie nemesis juz nie straszny tylko bardziej upierdliwy niz mr X
Opublikowano 7 marca 20205 l Jednak nemesis nie będzie mógł wchodzić do save roomów błędnie przetłumaczyli. https://www.gamesradar.com/dont-worry-resident-evil-3-safe-rooms-are-safe-confirm-capcom/
Opublikowano 7 marca 20205 l 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Jednak nemesis nie będzie mógł wchodzić do save roomów błędnie przetłumaczyli. https://www.gamesradar.com/dont-worry-resident-evil-3-safe-rooms-are-safe-confirm-capcom/ no w re2 to nawet do gry nie moze wchodzic co dopiero do save roomow
Opublikowano 7 marca 20205 l Ta ale niektórzy się już bali, że REmake3 złamie świętą zasadę safe roomów i nigdzie nie będziemy tak naprawdę bezpieczni niczym w Alien Isolation.
Opublikowano 7 marca 20205 l Szkoda że nie będzie wchodził wszędzie, bo jednak da się to zrobić z sensem (np save w holu w RE2), ale jak finalnie to rozwiążą - zobaczymy.
Opublikowano 9 marca 20205 l W dniu 7.03.2020 o 00:27, Najtmer napisał: ale bedzie marudzenie ze po godzinie nemesis juz nie straszny tylko bardziej upierdliwy niz mr X Marudzenie będzie zawsze i wszędzie. Gdzie to demo ja się pytam???
Opublikowano 9 marca 20205 l Jak ktoś narzekał na Mr.X to nie ma w ogóle po co odpalać RE3, w końcu ucieczka przed Nemesisem jest tutaj najważniejszym elementem gry . Niech sobie zrzędy zaoszczędzą nerwów, a nam czytania ich bredni.
Opublikowano 9 marca 20205 l no ja tam nie wiem. jedyne co mi smierdzi to ten jego autodash jak mu za daleko uciekniemy. jak mi to co chwile bedzie robil to idz pan z takim cyrkiem.
Opublikowano 9 marca 20205 l W temacie REmake 2 narzekano na brak mobilności i to, że tempo poruszania się postaci jest za niskie, że nie ma jak skutecznie zwalczyć nieumarłego ścierwa i w ogóle movement ssie. Przed premierą REmake 3 (idącego bardziej w stronę akcji tak samo jak oryginał) maruda force widzi zmiany w tej materii jako wadę. Graczom nie dogodzisz, choćby wuj na wuju stawał. Ciężki podgatunek. Edytowane 9 marca 20205 l przez Bzduras
Opublikowano 9 marca 20205 l jest takie powiedzenie ze wszystkim to i jezus nie dogodzil jesli to nie ci sami gracze co narzekali wtedy narzekaja teraz to nie widze problemu
Opublikowano 9 marca 20205 l Ja sam trochę narzekałem na ślamazarne tempo poruszania się postacią w RE2R, dlatego cieszę się bardzo, że Jill będzie ruszać się żwawiej i jeszcze sadzić uniki
Opublikowano 10 marca 20205 l niektorym to niestety nie trzeba duzo oferowac mam nadzieje ze kolejny resident otworzy next geny, bo tutaj maja naprawde niesamowite ograniczenia.
Opublikowano 16 marca 20205 l "Demo to focus more on action than the RE2 demo" Edytowane 16 marca 20205 l przez MBeniek
Opublikowano 16 marca 20205 l Legancko, akurat dzień przed Eternalem będzie można rzucić coś hajpowi na pożarcie.
Opublikowano 16 marca 20205 l Jill wygląda pięknie na tym ujęciu. Nemesis buffujący/absorbujący zombie? Będzie grubo. Aż sobie chyba tę betkę odpalę z ciekawości.
Opublikowano 17 marca 20205 l "For those asking - there's no time limit on the Resident Evil 3 Raccoon City demo, and you can play the demo as many times as you want!"Brak limitu czasu co cieszy (zwłaszcza dla posiadaczy konsol). Dwójka cieszyła michę niesamowicie. Z trójką również mam mega hype. Pomijając troszkę kontrowersyjny wygląd Nemesisa to nie może się nie udać [emoji4]Wytapane z HTC U11
Opublikowano 18 marca 20205 l 20 godzin temu, MarJanOS napisał: "For those asking - there's no time limit on the Resident Evil 3 Raccoon City demo, and you can play the demo as many times as you want!" Brak limitu czasu co cieszy (zwłaszcza dla posiadaczy konsol). Dwójka cieszyła michę niesamowicie. Z trójką również mam mega hype. Pomijając troszkę kontrowersyjny wygląd Nemesisa to nie może się nie udać Wytapane z HTC U11 Nie ma limitu czasu, bo tym limitem będzie Nemesis, za naszymi plecami
Opublikowano 18 marca 20205 l W sumie fakt [emoji2]. Ciekaw też jestem jak zrobią czerń w grze bo z Re2 na PC był z tym problem. Rozwiązaniem jest mod Reshade. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 marca 20205 l Ja biorę day1, więc demo po mnie spływa, bo i tak nie zmieniłoby mojej decyzji.
Opublikowano 18 marca 20205 l Nowy trailer, grube spoilery wiec jak coś to lepiej nie oglądać. Z kolei na YT jeden typ gra już w demo i potwierdza że jest w nim Nemesis. U nas demo ma być dostępne dzisiaj po północy. Edytowane 18 marca 20205 l przez smoo
Opublikowano 18 marca 20205 l Jakby co to na XONE można już ściągać demko w regionie Nowej Zelandii. [emoji4]