Opublikowano 18 marca 20205 l Cierpliwie poczekam do jutra. A kto już posiada proszę o raport z wrażeń [emoji48] Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 marca 20205 l - ukończenie dema zajęło mi 10 minut - optymalizacja w demie kuleje, rzadko dobija do 60FPS na XOX (informacja o optymalizacji wyświetla się po włączeniu dema i pewnie ulegnie poprawie) - Nemesis to skurczysyn - miasto jest piękne - gra jest trudna, o mało nie zginąłem w demku przez swoją nonszalancję i nawyki z RE2 - miasto jest spore i można poszwędać się po kątach - 03.04 nie śpię w nocy Edytowane 18 marca 20205 l przez Bzduras
Opublikowano 18 marca 20205 l W dniu 18.03.2020 o 18:01, Ryo-San napisał(a): Ile waży demko? 8 GB - odpalam Edytowane 18 marca 20205 l przez MEVEK
Opublikowano 18 marca 20205 l Optymalizacja na XOX leży w tym demie, mam wrażenie że chodzi coś powyżej 30-40 klatek. Mam nadzieje że to jakiś stary build i na premierę będzie chodzić cacy. Jesli nie to wezmę tym razem na PS4 pro bo jest zdecydowanie płynniej - 60 klatek ze spadkami.
Opublikowano 18 marca 20205 l Ja rozegrałem pierwsza rundkę i jest miodzio. Przyjemnie niszczy sie zombiaki. Uniki tez działają, wiec w późniejszej fazie będą sie przydawać. Poty co sieczkę robię z zombiakow, bo strasznie dużo ammo jest rozsiane, po miejscówce. A miasto jest ogromne. Do większości sklepów, pomieszczeń normalnie sie wbijamy. Pięknie sie eksploruje. Fotki ... Pokaż ukrytą zawartość W dniu 18.03.2020 o 18:06, Bzduras napisał(a): A dokładnie 7,47 GB. A u mnie 8.02GB (PS4) Edytowane 18 marca 20205 l przez MEVEK
Opublikowano 18 marca 20205 l PrzeKoorwaŚlicznie to wygląda. Jedynie moment zakończenia dema mnie trochę wkoorwil no ale premiera niedługo więc przeboleje. Tak się zastanawiam czy te uniki były już w R2 Remake bo odnosze wrażenie że w dwójce ich nie było (ale głowy nie dam). Da radę rozwalić 20 tych laleczek w demie? Coś za to wpada? Aż sobie Code Veronice chyba kupię bo jest za 2 dyszki na Store. Taka mnie znowu chcica na to uniwersum znowu złapała! Edytowane 18 marca 20205 l przez Ryo-San
Opublikowano 18 marca 20205 l @Nyu czytałem trochę o tym. Że jest mega wolna i min. platyna przez to jest mega trudna do wybicia. Czyli co założyć konto US i tam kupić?
Opublikowano 18 marca 20205 l W dniu 18.03.2020 o 23:23, Ryo-San napisał(a): @Nyu czytałem trochę o tym. Że jest mega wolna i min. platyna przez to jest mega trudna do wybicia. Czyli co założyć konto US i tam kupić? Ale że jak to "jest wolna?", o co kaman?
Opublikowano 18 marca 20205 l @Amer mowa o Code Veronica nie o RE3 Remake rzecz jasna. Klasyka gatunku czyli PAL (50fps) vs NTSC (60 fps)
Opublikowano 19 marca 20205 l No Jill mimo lekkiego zeza i tak dobra sztunia. Trochę mi Natalie Portman przypomina Edytowane 19 marca 20205 l przez Ryo-San
Opublikowano 19 marca 20205 l Chwilę pograłem w demko na Xboxie i są obecne dropy animacji, i odnoszę wrażenie, że umarlaki zostały wyraźnie osłabione względem remaku RE2.
Opublikowano 19 marca 20205 l Ja dzis zamierzam jeszcze troche sie pobawic z Nemesisem. Wczoraj tylko 30 min pogralem, a to w zupelnosci za malo. Teraz znam juz kod do sejfu to odrazu uderze po laser
Opublikowano 19 marca 20205 l Kurła, ale ten Nemesis to niezły madafaka i nieźle gonił, granatem się trzeba było ratować. Z plusów to duża i spora eksploracja. Jedynie przesadzone z ilością nabojów do pistoletu, a tak to tip top zrobiona gra.
Opublikowano 19 marca 20205 l Oswietlenie jest swietne. Nie mam nic do zarzucenia HDRowi, ale te kolorowe neony troche mi nie pasuja do klimatu horroru. Zbyt jaskrawe, przesadne imo.
Opublikowano 19 marca 20205 l W dniu 19.03.2020 o 13:13, MEVEK napisał(a): Oswietlenie jest swietne. Nie mam nic do zarzucenia HDRowi, ale te kolorowe neony troche mi nie pasuja do klimatu horroru. Zbyt jaskrawe, przesadne imo. Jesteś w centrum dużego miasta, które kilka minut wcześniej ogarnęła epidemia. Nie dziwne, że wszystkie neony i tym podobne rzeczy świecą jak psu jaja. Miasto stanęło w miejscu.
Opublikowano 19 marca 20205 l Nie chodzi mi o wydarzenia, tylko efekty wizualne, ktore moglyby byc deko przytlumione. Za kolorowo jest i tyle. Wam to nie przeszkadza?