Plugawy 3 685 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 Ograłem dzisiaj demko jeszcze raz i bardziej mi sie podoba niż za pierwszym razem. Jill rzeczywiście wygląda bardzo fajnie, znalazłem w opcjach, że kamerę mozna sobie oddalić i od razu lepiej się gra, wyłączyłem HDR i mleko mniejsze. Brakuje mi większej interakcji, bo ta aktualnie jest na poziomie psx/ps2. Czy to przypadłość dema, że nie mogę rozwalić nawet paczki chipsów w kiosku? W aptece pełno pudełek i butelek, ale nic nie można z nimi zrobić, nic nawet się nie przewróci. Tak ma być? Przez to mam wrażenie, że biegamy po renderach, ale w 3D. W dwójce było podobnie, ale tak to nie raziło. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 (edytowane) jakby kogos to cos to sprawdzilem skrypt nemessisa. chlop pojawia sie po zebraniu weza i wyjsciu z budynku. gania nas po wszystkich lokacjach az nie uzyjemy weza na hydrancie. dodatkowo podczas "nemessis action time" zombie ktory lezal wczesniej dead teraz dobija sie pod drzwi.duzy jest niezabijalny i niepozbywalny i mozna go jedynie ogluszyc na jakies 10s waląc z czegos ciezkiego u was tez kolory byly jakies takie wyprane i obraz byl troche zamglony (deufaultowe ustawienia) ? Edytowane 22 marca 2020 przez Kazub 1 Cytuj
MarJanOS 27 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 jakby kogos to cos to sprawdzilem skrypt nemessisa. chlop pojawia sie po zebraniu weza i wyjsciu z budynku. gania nas po wszystkich lokacjach az nie uzyjemy weza na hydrancie. dodatkowo podczas "nemessis action time" zombie ktory lezal wczesniej dead teraz dobija sie pod drzwi.duzy jest niezabijalny i niepozbywalny i mozna go jedynie ogluszyc na jakies 10s waląc z czegos ciezkiego u was tez kolory byly jakies takie wyprane i obraz byl troche zamglony (deufaultowe ustawienia) ? Dzięki za cynk co do skryptu . Ogram sobie kolejny raz na spokojnie Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 5 minut temu, Kazub napisał: u was tez kolory byly jakies takie wyprane i obraz byl troche zamglony (deufaultowe ustawienia) ? Kolory są soczyste cały czas, chyba, że masz czerwony pasek życia to wtedy wszystko się staje wyblakłe. Może to od tego? Albo od włączonego HDR? Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 W dniu 20.03.2020 o 21:30, XM. napisał: Dekapitacji kończyn nie będzie w r3make'u? W dniu 20.03.2020 o 21:40, smoo napisał: Jest dekapitacja ale mocno obcięta - po wpakowaniu kilku kul w nogę czy rękę następuje "krytyk" i kończyna... znika. Nie ma walających się po podłodze członków Ale zdajecie sobie sprawę, że "dekapitacja" to pozbawienie głowy? 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 Pomęczyłem sobie nemesisa i na tym etapie walka z nim jest łatwa. Wystarczy rzucić mu granat pod nogi i od razu klęka podnosząc rękę do góry czyli rani go maksymalnie co daje dużo czasu na ucieczkę. Naboi to mi szkoda na niego marnować. Granat naprawdę jest przekokszony, rzuciłem nim w grupkę zombie i działa prawie jak czerwona beczka. Trzeba będzie mieć zawsze granat przy sobie. Ciekawe czym będzie się otwierać te żółte kłódki? będzie jeden uniwersalny klucz? Tych kłudek jest z 4-5 w tym małym etapie, w tym jedna w sklepie zabawkowym. Backtracking gwarantowany, gdzieś tam pewnie jest bezcenny powiększony plecak. Dzięki tym ukrytym, zamkniętym przedmiotom gra nie może być krótka. Jaram się. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 8 minut temu, Pure Bladestone napisał: te żółte kłódki? 8 minut temu, Pure Bladestone napisał: Tych kłudek Najbardziej palące pytanie to: jakim cudem to się stanęło? 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 11 minut temu, Pure Bladestone napisał: Ciekawe czym będzie się otwierać te żółte kłódki? będzie jeden uniwersalny klucz? fusy w kawie ktorej nie pije mowia mi ze najprawdopodobniej bedzie to: jill master of unlocking znajdzie swoj firmowy wytrych 1 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 Pewnie przez stres w walkach z nemesisem 14 minut temu, Gattz napisał: fusy w kawie ktorej nie pije mowia mi ze najprawdopodobniej bedzie to: Pokaż ukrytą zawartość jill master of unlocking znajdzie swoj firmowy wytrych Pewnie tak, najrealniejsza opcja Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 (edytowane) Nie zawsze granat jest potrzebnym. Czasem wystarczy strzelic w uszkodzone skrzynki elektryczne w poblizu. Jezeli prad dosiegnie i porazi N to ten dostaje dluzszego stuna. No i bardzo latwo sie go dashuje. Zrobilem na nim te 25 unikow zeby policjant wypadl z wozu, gdzie jest lalka do ubicia. Nie bylo jakos specjalnie ciezko. Nie wiem tylko, jak wywabic zombiaka z apteki. Ten co lezy na stole w srodku ? Zmiksowalem prochy, co jeszcze moge zrobic? Edytowane 23 marca 2020 przez MEVEK Cytuj
Popi 92 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Pewnie mnie zjecie ale co to jest ragdoll? Cytuj
MarJanOS 27 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Pewnie mnie zjecie ale co to jest ragdoll?https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Fizyka_ragdollWysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Popi 92 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Dzięki, jak wpisywałem w wuja Googla to tylko jakieś koty wyskakiwały. Cytuj
MarJanOS 27 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Hah zgadza się. Okazuje się, że to taka kocia rasa Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Popi 92 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Ten niebieski efekt gdy uda się zrobić unik wygląda podobnie lub nawet tak samo jak w RE6 gdy udało się wykonać QTE. Bardzo mi się to nie podoba. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Mi w sumie też takim arcade podjeżdża, obstawiam że będzie można wyłączyć to w opcjach.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Już wmodowali klasycznego nemesisa https://youtu.be/pteMPpYSysw 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Zaje.bisty. I tak powinien wygladac. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Nie mam w zwyczaju czytac o grach na ktore czekam ale widze ze tu sie neizle odjaniapawlilo. Nie ma gore? Przeciez trofeum kadłubek re2 to jedne z bardziej chorych akcji od dlugiego czasu w grach. Nie ma ink ribbonów? Wiezy? Mam nadzieje ze to zart. Ok czyli mamy nowego residenta z nemesisem ale prosze was. Nie nazywajcie sie re3 remakiem. Ale zeby nie bylo , demko mi sie bardzo podobalo rozwalanie lbow zombie dalej jest supcio Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Dokładnie się nie wczytywałem w spoilery, ale z tego co mi mignęło to Clock Tower jako tako jest tyłe że mocno zmienione i trafiamy tam tylko na moment. Za to szpital jest mocno rozbudowany i podobno jest to totalny Ja tam kupuje day one, mam nadzieję że nie będę sobie pluł po tym w brodę. Ale to RE3, taki rimejk powstanie tylko raz. Plz Capcom nie rób wiochy i wpat(pipi) gore w day1 patchu. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 Tak sobie przegladalem strony czy nie ma przypadkiem zadnego info o remaku CV i jednak jak Capcom go nie zrobi to okaza sie debilami patrzac ze ta czesc ma do zaoferowania najwiecej jak chodzi o zrobienie remaku 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 24 marca 2020 Opublikowano 24 marca 2020 Pobawiłem się dłużej tym demkiem. Polecam wrócić w trakcie gry do punktu startowego - można usłyszeć zabawny dialog o Carlosie. Strasznie mnie wkurza automatyczna latarka, są tu na prawdę ciemne miejsca gdzie przydałoby się światło. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 24 marca 2020 Opublikowano 24 marca 2020 Kolejny obszar łamie embargo - gra będzie dostępna od jutra w Południowej Afryce Oby to samo się nie powtórzyło z resztą premier jak np z FF7 czy Tlou2. To by była katastrofa spoilerowa. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 24 marca 2020 Opublikowano 24 marca 2020 a nie da sie po prostu nie siedziec na stronach na ktorych one sie moga pojawic? przez moment? 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 marca 2020 Opublikowano 25 marca 2020 tia moment. z 9 dni unikania calego internetu bo jesli czegos mnie force awakens nauczylo to ze spoilery pojawia ci sie wszedzie, nawet na forach o szydelkowaniu czy pielegnacji ogrodka. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi