Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 To chyba zależy od ustawienia. Atak od tyłu to pewne ugryzienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 hmm zazwyczaj dostaje od przodu i mashuje jak pojebany a i tak dziabnie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 No chyba, u mnie zawsze dopiero przy 3/4 pasek zwalnia ale i tak gryzie. A pare razy się wypełnił i mnie nie ujebało to już nie wiem ocb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Bo to jest pasek do zmniejszenia przyjętych obrażeń a nie wyrwania się z uścisku, miśki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Tak myślałem Jezu ale ten nemezis męczy bułe niemiłosiernie xD Pan kapelusznik z dwójki to przy nim porządny chłopak. Przy pierwszej bitce to pokonałem i wypadło ulepszenie ale za każdym razem to tak tłuc? Przed powrotem do metra już sibie odpuściłem. Będzie ciekawie na hardkorze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 X dłużej męczył bułę ganianiem. A na następne podejścia możesz sobie kupić brońki za punkty z czelendży, więc będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 W porównaniu z oryginałem to on jakieś gówna zostawia niewarte walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 57 minut temu, Pupcio napisał: Tak myślałem Jezu ale ten nemezis męczy bułe niemiłosiernie xD Pan kapelusznik z dwójki to przy nim porządny chłopak. Przy pierwszej bitce to pokonałem i wypadło ulepszenie ale za każdym razem to tak tłuc? Przed powrotem do metra już sibie odpuściłem. Będzie ciekawie na hardkorze Trzymaj zawsze granat w kieszeni na tego gagatka. I tak jak Bzduras napisał jak Cię zombiak złapie to mashowaniem zmniejszasz obrażenia a od unikania ataków są... uniki które w przeciwieństwie do oryginału normalnie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Uniki bardzo spoko, dodaje to tego arkejdowego SZNYTU Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Mi ten Resident bardzo podpasił i jakoś daleko go od dwójki nie stawiam. A odnosząc go do oryginalnej trójki to jest bardzo fpytke, zwłaszcza późniejsze lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Ale Liściu przecież tutaj tyle strzelania i kamera za Jill więc co to za resident Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Nie wiem gdzie jesteś teraz ale miasto to typowy bactrackingowy Resident. Później znowu będą lokacje po których się kręcisz jak po posterunku. Owszem jest więcej akcji z tym chorym bydlakiem które nadają wiekszego tempa. Oprócz jednej, bezsensownej akcji to każda lokacja ma takie same założenia. 5 minut temu, Pupcio napisał: Ale Liściu przecież tutaj tyle strzelania i kamera za Jill więc co to za resident Ołkeej, złapałem. 4 może buty czyścić trójeczce w rimejku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Kanały teraz mam, oby były tak dobre jak te w dwójeczce Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Szpital jest luksja później. U mnie przejście na C jak lamus, 6;50 coś. Jakbym chciał dalej grać to co lepiej kupić z pistoletów, samuraja czy infinity? Also przegapiłem gdzieś 3 notatki, jak je znajdę teraz to podliczy i wpadną punkty na zakupy do sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 58 minut temu, Pupcio napisał: Uniki bardzo spoko, dodaje to tego arkejdowego SZNYTU A próbowałeś celować po idealnym uniku? Bo jest lock na headshota z automatu i wtedy to dopiero czuć arkady @messer88 jak już to gnaty z nielimitowanym ammo, nie obniżają oceny za przejście z ich użyciem jak w dwójce. Znajdźki się stackują w kolejnych przejściach, możesz spokojnie szukać tylko tych ominiętych Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 7 godzin temu, Bzduras napisał: Fajne multi xD Nie, nie tykaj tego kijem. Sprostowanie ode mnie. REsistance było bardzo fajne i dało mi kilkadziesiąt godzin dobrej zabawy. Adrenalinopędna eksploracja w jak najszybszym czasie, konieczność dobrej współpracy albo chociaż 2-3 po prostu dobrych graczy wiedzących co robią (inaczej przy dobrym mastermindzie przeyebane), no i po prostu uczucie oblężenia ze wszystkich stron. Gierka zbombiła, bo na nią nie zasługiwaliśmy jako ludzkość XD W innym wymiarze gracze się jarali, a twórcy aktualizowali kontent o nowe mapy, nowych mastermindów, bossów, bohaterów, broniek i QoL, i wszyscy byli zadowoleni. Ech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Godzinę temu, messer88 napisał: Szpital jest luksja później. U mnie przejście na C jak lamus, 6;50 coś. Jakbym chciał dalej grać to co lepiej kupić z pistoletów, samuraja czy infinity? Also przegapiłem gdzieś 3 notatki, jak je znajdę teraz to podliczy i wpadną punkty na zakupy do sklepu? Jak chcesz jak najszybciej wszystko odblokować i mieć wesołą strzelaninę to infinite ammo a jak normalnie pograć tylko z coraz wyższym poziomem trudności to Samurai. Ja najlepiej się bawiłem przechodząc na Hardcore a później Nightmare bez używania wykupionych broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 2 września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 września 2022 Najpierw to myślę że może spróbowałbym S na standard zrobić, tylko 4h no nie wiem, nie lubię grać pod presją czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 2 września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 września 2022 Młody odpalaj muze i jedziesz Będzie fajnie z idealnym unikaniem każdego zombiola żeby zmieścić się w 2h. Też jest taki luz jak w dwójce czy tu akurat trzeba spiąć dupe żeby tak szybko przejść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 2 września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 września 2022 W RE3 szybciej idzie, bo gra jest krótsza - jak pominiesz znajdźki i przedmioty to na luzie sobie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 2 września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 września 2022 Chłopaki a tych golasów się da ubić na dobre czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 2 września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 września 2022 Da się tylko musisz dużo damage'u zrobić w krótkim czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 9 września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 września 2022 Kupiłem sobie tę część ostatnio na PS Store na przecenie i Residenty to jednak Residenty - super się gra, nawet jeśli ta część była oceniana niżej od genialnego RE 2 Remake. Oryginał skończyłem lata temu na PSX i zupełnie inaczej tę grę zapamiętałem, ale nie traktuję tego jako zarzut W każdym razie jestem gdzieś na początku i chciałem się zapytać czy to normalne, że w tej grze te zombiaki to takie gąbki na amunicję? Jest w ogóle sens do nich strzelać? Gram na normalu, więc się zastanawiam czy oszczędzać amunicję, czy eliminować kogo się da. Nawet jak wpakuje w któregoś zombiaka te 3-4 strzały w głowę, to i tak często się podnosi po czasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 9 września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 września 2022 Trójka zdecydowanie bardziej strzlankowa część i nawet na hardkorze nie trzeba się specjalnie pieścić z amunicją Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 9 września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 września 2022 Jak chcesz przyoszczędzić ammo i wybić wszystko co się rusza to jak zombiak padnie na glebę pociachaj chwilę go nożem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi