Skocz do zawartości

Resident Evil 3 Remake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

Ja też czekam na pacza, chociaż w sumie to jak 3 wyglada i się rusza jak RE2 to bardziej czekanie z ciekawości co tam jeszcze poprawią. 

Do trójki to lepiej by fizykę ogarnęli, bo grafika to tam dobrze wygląda na xsx. Ale dwójka to już gówno rozmazane. 

Opublikowano

Obie chodzą w tej samej rozdzielczości. Jedyne co jest mocno rozmazane/postrzępione to odbicia i może przez to że w RE2 jest ich chyba więcej to takie wrażenie sprawia że ma gorszą jakość obrazu niż RE2.

Opublikowano
7 minut temu, łom napisał:

Obie chodzą w tej samej rozdzielczości. Jedyne co jest mocno rozmazane/postrzępione to odbicia i może przez to że w RE2 jest ich chyba więcej to takie wrażenie sprawia że ma gorszą jakość obrazu niż RE2.

O to to, tak właśnie odnosiłem wrażenie, czyli nie tylko ja tak miałem. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wiem, wiem. przy re2 to chyba Jezus Chrystus wstąpił w tych chinoli że stworzyli dzieło PERFEKCYJNE. Ale demko re3 było mega przyjemne. Szkoda jedynie że wykastrowali gore i gra jest taka krótka no ale chociaż Jill jest :)

Opublikowano

RE3R jest dłuższy od oryginału tylko że przy podliczeniu czasu gry odejmuje wszystkie cutscenki, dialogi (nawet te w których możesz się poruszać) itd. więc w statsach masz te 5-6h przy pierwszym przejściu na spokojnie a tak faktycznie gra się z 7h. No i to jest świetna gra do masterowania te 7 przejść i poświęcone 30h dostarczyło mi więcej rozrywki niż jedno pełne ukończenie Nier Replicant :Coolface:

Opublikowano

Dwójke skończyłem chyba z 8 razy i pierwszy raz w życiu bawiłem się dobrze podczas speedranowania i innych pojebanych trofeach więc licze na to samo tutaj. CAPGOD \o/ 

A to multi co dodają gratis fajne czy szrocik?

Opublikowano

Multi akurat najlepsze w historii serii i ogolnie jest bardzo spoko, tylko ze graja juz sami weterani bo capcom sie obsral i porzucil wsparcie krotko po premierze. Tak wiec zaczynac dzisiaj to szykuj sie na ostry wpierdul.

Opublikowano

Chłopaki ale było trzeba mówić że obcięli gore bo potrzebowali moc konsoli żeby elementy otoczenia miały lepszą fizyke. A dokładniej 2 elementy :kekw:

Wuja capcom wie jak robić dobrze dla zagajmera :sonkassie::banderas:

• Haha 1