Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 (edytowane) no tym dzbanem jest ciwa właśnie wałkował już kiedyś ten temat coś o tym, że startup screen ps4 ma duszę, a na Scorpio bezduszne układy scalone Edytowane 13 grudnia 2019 przez Paolo de Vesir 2 1 Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: no tym dzbanem jest ciwa właśnie wałkował już kiedyś ten temat coś o tym, że startup screen ps4 ma duszę, a na Scorpio bezduszne układy scalene Dla staruszków Linda powinien nagrac nową wersję: Nigdy nie będzie takiego ekranu ładowania jak na psx'a nigdy Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 no niezły komputer z tej konsoli Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 1 minutę temu, szejdj napisał: no niezły komputer z tej konsoli wiadomo, myszka, klawiatura i pad, a komputer zostanie już tylko do... w sumie nie wiem do czego? może pracy Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Przyszłość to xbox Spoiler ale się zrobiło tutaj cw. Fajnie jest xD Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Myszkę i klawe podłączyć już można, chciałbym tylko żeby na tego klocka wychodziły typowo PCtowe strategie, jak Anno itp i biorę. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 o! też bym chciał takie Stellaris ograć na myszce, bo na padzie to mi się by nawet nie chciało przebijać przez menusy Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Ja liczę na to, że na LAUNCH doyebią w PASSIE tak z 5 gier pokazujących możliwości koksiura. PS5 z GT7 i Uncharted Origins. XBOX XXX z Gearsami 6, Forza Horizon 5 i jakimś skakaniem w stylu Kameo. Piękne święta 2020 się szykują. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Bryła to tak średnio bym powiedział. Ogólnie mi się podoba, ale co z tego jak wymiary burzą ogólne standardy sprzętów RTV do jakich twórcy nas przyzwyczaili. Będę musiał TV z soundbarem montować wyżej na ścianie, albo zdjąć kolumny z boku telewizora co by się ten SEX się zmieścił. No za(pipi)iście, że przy zakupie konsoli trzeba takie rzeczy rozkminiać, a może od razu remoncik jakiś XDD Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Teraz, Wooyek napisał: Myszkę i klawe podłączyć już można, chciałbym tylko żeby na tego klocka wychodziły typowo PCtowe strategie, jak Anno itp i biorę. Chodzi mi o rozwinięcie tego konceptu. Jeśli do obsługi myszki i klawiatury bezprzewodowej dodamy wydajny system na pełnowymiarowym procesorze (niesłabym przecież Ryzenie 2!) I dużo RAM-u to otrzymujemy system który może spokojnie stać się centrum domowej rozrywki. Czy to growej czy multimedialnej. Podoba mi się ta wizja. Nawet internet przeglądać będziemy na Edge'u, a nie jakiś no-name'owych wynalazkach jak u konkurencji. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Trochę dziwne bo patrząc na teratlopy to nowy X jest tylko 2x mocniejszy od koksa. A wszędzie pisano o 4-5 krotnym przebiciu. Zresztą patrząc na same teratlopy to większy przeskok był między oneS a oneX. No chyba że teratlopy to jakaś drugorzędna sprawa i nie ma sensu na nie patrzeć. Specem w tym temacie nie jestem. A design mi się podoba chociaz daleko mu do efektu wow Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Nie no jako posiadacz wspaniałego białego Xboksa, który jest naprawdę piękny, ten jest niestety wielkim klocem. Pewnie będzie działał super, no ale. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 1 minutę temu, Ryo-San napisał: Trochę dziwne bo patrząc na teratlopy to nowy X jest tylko 2x mocniejszy od koksa. A wszędzie pisano o 4-5 krotnym przebiciu. To też już ktoś kiedyś tłumaczył karta AMD I Nvidii nawet o podobnej ilości TF mogą mieć znacznie różniącą się od siebie wydajność. Dodaj do tego pełnoprawny processor I już znacząco wzrastają możliwości konsoli. 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 17 minut temu, 20inchDT napisał: @ciwa22 Co za różnica jak to nazwiesz? Pc czy konsola - ważne, że odtwarza gry i nie muszę się bawić w konfigurację podzespołów. Zaraz jakiś dzban wyskoczy z duszą konsolową. Potwierdzam, tym dzbanem jestem ja. Co do "konsolowej duszy", to jeśli na tym etapie twojej egzystencji (zakładam, iż jesteś osobą co najmniej pełnoletnią) ta sentencja wywołuje u ciebie jedynie złośliwy uśmieszek, to nie ma sensu dyskutować na ten temat. Albo się to czuje, albo nie. Dla mnie fakt, w jaki plastik opakowany jest sprzęt, na którym zdarza mi się gamingować ma znaczenie, ponieważ otoczka (background) jest tak samo ważny, jak sam gaming. Pozdrawiam też niekumatych, bo to nie ich wina, że lubią grzebać śrubokrętem w zestawach komputerowych (bez)klasy pc, tylko ich starych. 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 grudnia 2019 Berion przeszedł poprzeczny podział komórki i tak powstał ciwa. 1 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 468 Opublikowano 13 grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 grudnia 2019 obrazki html 3 3 1 3 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 zielonym laserem po ryjach wiadomo kogo Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 48 minut temu, Michał_K napisał: Kolega Yeti chyba nie lubi Polaków jak takie ma o nich zdanie. Proszę pana, tutaj mamy Xbox one x, a tu Xbox series x, tu i tu zagra Pan w Halo. Ta nazwa jest równie głupia co Wii i Wiiu. Tu mamy PS4 i PS5, tylko na PS5 zagra Pan w Spider Mana 2. Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 1 minutę temu, YETI napisał: Proszę pana, tutaj mamy Xbox one x, a tu Xbox series x, tu i tu zagra Pan w Halo. Ta nazwa jest równie głupia co Wii i Wiiu. Tu mamy PS4 i PS5, tylko na PS5 zagra Pan w Spider Mana 2. Taaaak? Mój znajomy kupił prawie slima zamiast pro bo się nie znał, gdyby była tylko jedna ps4 błędu by nie popełnił. Jak będzie tylko ps5 to przyklasnę. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Ale co ty porownujesz, pro do slima, czyli ta sama generacja, tu mamy zupełnie coś innego. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 To nie jest CW, więc nie trollujecie tutaj, a popisujecie się jakąś głupią logiką ;/ Iphone ma jakieś X, pro, xs, xr i klienci wiedzą co kupują, a gracze będą mieli problem z rozróżnieniem past i next gena? Będą dwie konsole Xbox - seria (prawdopodobnie) S i X, a sama konsola to po prostu Xbox. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 13 grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 grudnia 2019 Ja nie widze problemu - Dzień dobry, przyszedłem kupić konsole - Którą proszę pana? Bo mamy tutaj xboxa one s, xboxa one x, xboxa one sad xboxa series x oraz playstation 5 - Poproszę najmocniejszą - Oto Xbox Series X dla pana - Dziękuje i miłego dnia :) Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Szkoda, ze o najlepsze gry nie spytał. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 YETI bardzo by chciał żeby tak nie było. Już widzi zatroskanych rodziców których kupują konsolę Xbox One z 2013, bo pomylili ją z wszędzie reklamowanym Series X. Oczywiście sprzedawca szemrany typ spod ciemnej gwiazdy zrobi ich w bambuko. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Przecież już widać że MS będzie mocno wyróżniał nowego Xboxa wizualnie. Dominuje kolor biały i czarny, w zasadzie zrezygnowali z zielonego. Wszystko jest kwestią komunikacji. Sam wygląd kontrowersyjny. Ciekawi mnie jak na tym tle będzie się prezentować następna Sonka. Bo jeśli ma być równie mocna, a takie chodzą płoty, to również będzie potrzebowała równie wielkiego chłodzenia co SeXiak. Więc z tym hejtem wyglądu bym się wstrzymał do pokazu Sony, bo może się okazać , że PS5 wygląda wcale nie lepiej xD Albo będzie znów plackiem co wydaje z siebie dźwięki odrzutowca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi