Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Colin 1 974 Opublikowano 13 grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 grudnia 2019 11 minut temu, Michał_K napisał: Taaaak? Mój znajomy kupił prawie slima zamiast pro bo się nie znał, gdyby była tylko jedna ps4 błędu by nie popełnił. Jak będzie tylko ps5 to przyklasnę. no to jest idiotą skoro poszedł do sklepu i sam nie wiedział co chce kupić a wystarczyło poczytać na necie czy popytać kogokolwiek uprasza się nie robić syfu. to nie cw. zostaliście ostrzeżeni. 9 1 Cytuj
Michał_K 196 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 1 minutę temu, Colin napisał: no to jest idiotą skoro poszedł do sklepu i sam nie wiedział co chce kupić a wystarczyło poczytać na necie czy popytać kogokolwiek uprasza się nie robić syfu. to nie cw. zostaliście ostrzeżeni. Nie wiem czy nazywanie ludzi którzy kupują dla kogoś konsolę a sami kompletnie nie grają, idiotami jest fajne, ale to Twoja sprawa. Znajomy kupował grę dla jakiegoś dzieciaka w rodzinie. Poza tym ja nie widze problemu w ilości nazw, bo jak ktoś się minimalnie zna to źle nie kupi. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Dziwna ta obudowa nowego Xa. Nie wejdzie mi pod półkę, będzie stało na podłodze. Podczas gdy nowa konsola Sony elegancko wpasuje się w meble... Wpiszcie w google grafika Mini ITX. Toż to PC, który odpala gry z Xboxa, które będą na PC. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 nieumiejętność pozyskania podstawowych informacji w dobie wszechobecnego internetu i dostępu do niemal wszystkiego jest głupotą. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Colin przyjacielu można prosić o założenie nowego działu? Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Wygląda jak mój router. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Po co teraz nowy dział? Żeby przez pół roku nic nie pisać? Zostawcie, bo zaraz ktoś nazwie to xbox series x, a pewnie finalnie to będzie po prostu xkloc. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 11 minut temu, kubson napisał: Colin przyjacielu można prosić o założenie nowego działu? będzie, cierpliwości 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hendrix 2 731 Opublikowano 13 grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 grudnia 2019 To będzie dobra generacja Wiecie co będzie najgorsze? CW/wojenki fanboyów - po raz pierwszy w historii konsole będą tak zbliżone do siebie, narzędzia do robienia gier ewoluują, dyski SSD jako standard zmienią to jak gramy, żadna firma nie startuje z handicapem, wśród wydawców jest zdecydowanie więcej zaufania (pitchowanie gier circa 2012 podobno było koszmarem), a crossplay staje się powoli standardem I kłócenie się o to, kto na jakiej platformie gra jest GŁUPIE, serio, każda oferuje inne doświadczenia i każda jest potrzebna, więcej ludzi to więcej devów, więcej devów to więcej gier, większa ilość gier to szerszy wybór. Nie rozumiem dlaczego ciężko jest to pojąć co poniektórym. 12 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 25 minut temu, grzybiarz napisał: Dziwna ta obudowa nowego Xa. Nie wejdzie mi pod półkę, będzie stało na podłodze. Podczas gdy nowa konsola Sony elegancko wpasuje się w meble... No ale będziesz mógł go postawić poziomo więc wtedy może się zmieści Kwestia jeszcze jak będzie z chłodzeniem i ile miejsca trzeba będzie mu zostawić z lewej czy tam z prawej strony. I poka poka jak wygląda nowa konsola bo ja jej na oczy nie widziałem Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 13 grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 grudnia 2019 Na szczeście popularyzacja crossplayu i m.in takie obrazki dają nadzieje na przyszlość Bo nawet jeśli konkurujacy ze sobą biznesmeni potrafią się ze soba dogadywać, to dlaczego nie mieliby tego robic gracze ktorzy graja TYLKO na innych platformach? Każda z konsol na rynku jest potrzebna, każda jest trochę inna i oferuje trochę co innego i to jest dobre 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Nie widze sensu w nowym dziale. Skoro od teraz XBOX to XBOX. Niech bedzie jeden dzial tylko zmienic mu nazwe z XBOX ONE na XBOX. I tak wszystko jest wstecznie kompatybilne, gry w passie beda te same a po premierze pewnie 1,2 w miesiącu ekstra na nowa generacje a reszta dalej ze starej i jeszcze starszych. Nie ma sensu dla tych kilku uzytkownikow tutaj co kupia xbox nowego na premiere dzialu robic. Tylko burdel niepotrzebny będzie. 3 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 13 grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 grudnia 2019 1 minutę temu, blantman napisał: Nie widze sensu w nowym dziale. Skoro od teraz XBOX to XBOX. Niech bedzie jeden dzial tylko zmienic mu nazwe z XBOX ONE na XBOX. I tak wszystko jest wstecznie kompatybilne, gry w passie beda te same a po premierze pewnie 1,2 w miesiącu ekstra na nowa generacje a reszta dalej ze starej i jeszcze starszych. Nie ma sensu dla tych kilku uzytkownikow tutaj co kupia xbox nowego na premiere dzialu robic. Tylko burdel niepotrzebny będzie. zgadzam się Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Możemy to załatwić tylko na jeden sposób. ANKIETA! Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Dałbym blantmanowi i pupciowi plusy, ale nie mogę rozdać więcej Asax kiedyś proponował konsolidację forumka, ale jak nie chcą, to chociaż xboxa połączyć pod jednym szyldem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Playstation i Xbox razem? Czy można sobie wyobrazić lepszą przyszłość? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Tak w ogóle cross-play to super sprawa. Będzie można zagrać z użytkownikami, których się szanuje, ale niestety wybrali złą konsolę Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Dobra chyba już czas najwyższy sprawdzić co tam w CW się dzieje! Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Ciekawe jak bardzo obostrzą dzielenie kont na nowym systemie. Będą pewnie chcieli jakoś ukrócić te januszerskie sprzedawanie dostępu, ale "normalni" klienci ucierpią. Mnie tam to nie dotyczy, bo z nikim nie mam takiego deala, ale szkoda by było, gdyby zabrali taką możliwość. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 (edytowane) Wydaje mi się że gdyby to chcieli zrobić to przecież mogliby to zrobić nawet dzisiaj. Podobnie jak Sony. Najwyraźniej procentowo takie konta w porównaniu do całości nie mają większego wpływu na wyniki finansowe obu firm więc udają że tego nie widzą. Developerzy też jakoś nie prostesują. Ostatnio tylko lekkie zmiany wprowadzili w sensie że niektóre season passy działają tylko na koncie podstawowym. Mówię tutaj o Sony i Division 2 i Destiny 2 Edytowane 13 grudnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 W sumie komputery istnieją po to, żeby tarzały się po podłogach niczym plugastwo w formie najczystszej. Konsole za to dumnie, wysoko na półeczkach - piękna sprawa Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 Najlepiej to sobie postaw na drugim piętrze, żeby nie było słychać. U mnie będzie stała na biureczku i doglądała dobytku. Jeszcze zamontuję na tym obelisku oko saurona, żeby wypatrywało klapów. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 13 grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 grudnia 2019 niesamowity jest ten trollink Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi