kubson 3 189 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 no tylko ze ja mam w dupie to czy wygra, ja jestem zwyklym konsumentem i biore ten sprzet z ktorym spedze duzo czasu i ktory da mi mozliwosc grania w moje ulubione serie i szczerze moim zdaniem wypuszczenie dwoch wersji konsol to bedzie strzal w 10 i gdybym handlowal gierkami to zacieralbym rece ze jest szansa przyciagnac wieksza ilosc osob, bo wydaje mi sie ze sklepy z grami najwiekszy boom przezywaja na start nowej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Xbox nie wygra kolejnej generacji - nie w ilości sprzedanych konsol. Marka Playstation jest zbyt zakorzeniona w świadomości ludzi i w MS zdali sobie z tego sprawę i dlatego jest ten mezalians z PC. Co nie znaczy, że Xbox nie może im przynosić kasy, bo mogą zarabiać na grach sprzedawanych na obu systemach i subskrypcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 2 minuty temu, kubson napisał: no tylko ze ja mam w dupie to czy wygra, ja jestem zwyklym konsumentem i biore ten sprzet z ktorym spedze duzo czasu i ktory da mi mozliwosc grania w moje ulubione serie i szczerze moim zdaniem wypuszczenie dwoch wersji konsol to bedzie strzal w 10 i gdybym handlowal gierkami to zacieralbym rece ze jest szansa przyciagnac wieksza ilosc osob, bo wydaje mi sie ze sklepy z grami najwiekszy boom przezywaja na start nowej generacji Niesamowity znawca! No pamietam start Xbox One. Spoiler - konsola zalegala na polkach, a PS4 nie dalo sie kupic w normalnej cenie przez tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Przeciez na Xboxa gry się nie będą sprzedawać w pudlach. Fifa, cod, bf + gamepass. Tak będzie. Te nowe studia to tworzą gry pewnie mmorg albo sieciowe strzelanki p2w. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) Zje*ali czy nie, to kupią i tak fani i garstka znających temat, cała reszta i tak wybierze "plejstejszon" Więc problem nazwy można olać. Świadomy gracz wie co ma wybrać, plebs kupi co poleci pan w sklepie. Zrobią dokładnie to samo co Apple. Xbox Series X- dla nadzianych, wybrańców, świadomych użytkowników XBox Series S- dla plebsu Xbox Series D- digital dla garstki ludzi którzy nie chcą z płytami się waflować Mimo memów, konsola raczej będzie mała. I trochę mnie dziwi jęczenie gdzie to postawić. Oglądając zdjęcia pokoju graczy nie ma problemu postawić 1,5m głośnika w pokoiku 5x2, sub gdzieś się miota między nogami i wszystko pasuję. I bardzo fajna kwestia z działaniem wszystkich gier na pozostałe X. Można śmiało brać na premierę i ogrywać gry na Xbox One i oczekiwać te pod nowego Xboxa. Dobry ruch, bo w przypadku nowych konsol przeważnie warto odczekać ten rok i obczaić sprzęt, gry już jakieś sensowne powinny się pojawić. Edytowane 14 grudnia 2019 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Żenua się zaczyna dziać w tym temacie, wczoraj fajnie śmiesznie, pośmialiśmy się z memów itp. a dzisiaj widać niektórym krótki grudniowy dzień i ch.ujowa pogoda za bardzo się udziela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Xbox one miał zły PR od czasu E3 + był droższy o 100 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 @mozi Na 100% bedzie kibel, do ktorego beda s.r.a.c. mikrotransakcjami, no ale niech zyja nadziejami - w koncu na Xbox One jest tyle niesamowitych exow 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Xbox one miał zły PR od czasu E3 + był droższy o 100 euro. dobrze ze teraz jest dobry marketing z konsola, ktora nazywa sie i wyglada ja ta z poprzedniej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Zobaczymy po e3 ale coś czuję że będzie jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Dave Czezky napisał: @mozi Na 100% bedzie kibel, do ktorego beda s.r.a.c. mikrotransakcjami, no ale niech zyja nadziejami - w koncu na Xbox One jest tyle niesamowitych exow Aż tak cię boli to, że świat gier przechodzi na cyfrową dystrybucję i streaming? Zachowujesz się conajmniej jak właściciel wypożyczalni video albo sklepu z płytami CD. Edytowane 14 grudnia 2019 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) @Dave Czezky Myślałem, że po tych wszystkich memach chociaż wiesz jak wygląda ta nowa konsola, bo nie przypomina konsol obecnej generacji. Słabo się interesujesz branżą i jeszcze podasz złe pudełko klientowi Edytowane 14 grudnia 2019 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 5 minut temu, 20inchDT napisał: Xbox one miał zły PR od czasu E3 + był droższy o 100 euro. No ale nie kumam, ludzie placili podwojnie za ps4, bo popyt byl tak duzy. Jak to wytlumaczyc?:( 2 minuty temu, 20inchDT napisał: @Dave Czezky Myślałem, że po tych wszystkich memach chociaż wiesz jak wygląda ta nowa konsola, bo nie przypomina konsol obecnej generacji. Słabo się interesujesz branżą i jeszcze podasz złe pudełko klientowi tam czarny prostokat, tu czarny prostokat, dwa takie same pady. Czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 1 minutę temu, Dave Czezky napisał: No ale nie kumam, ludzie placili podwojnie za ps4, bo popyt byl tak duzy. Jak to wytlumaczyc? Tak: TV TV TV SPORTS SPORTS SPORTS. Ale wazne, ze swiadomy konsument kubson wiedzial o co chodzi w zyciu wiec jakis popyt byl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 To jak wy daliście radę rozróżnić ps4 i ps4pro skoro te xboxy wyglądają tak samo? Pewnie po wydawanych dźwiękach. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 no sorry, jak masz zwykla konsole z jedna szczelina ( xD ) i druga z dwoma + nazywa sie dodatkowo PRO, to dosyc latwo jest to zrozumiec. Jesli dla ciebie Xbox One X i Xbox Series X jest tak samo czytelne, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 14 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 10 minut temu, Dave Czezky napisał: Idz postaw wszystko na na to, ze Xbox wygra nastepna generacje konsol xd Proponuje zostawić tą mentalność o przygrywaniu i wygrywaniu generacji konsol w CW. Każdy z producentów (nintendo, sony i microdoft) ma dzisiaj swój target i trochę inne cele. Rynek jest na tyle dojrzaly że konsole różnych producentow mogą koegzystować, spokojnie zarabiając pieniadze dla swoich producentów (co pokazała obecna generacja). To już nie lata 90-te, chociaz wiem ze niektorzy bardzo tego żałują Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 1 minutę temu, Mejm napisał: Tak: TV TV TV SPORTS SPORTS SPORTS. Ale wazne, ze swiadomy konsument kubson wiedzial o co chodzi w zyciu wiec jakis popyt byl. Kiepska nazwa, wygląd, teraz wygrzebywanie błędów sprzed lat. Slapo panowie, słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 2 minuty temu, chris85 napisał: Kiepska nazwa, wygląd, teraz wygrzebywanie błędów sprzed lat. Slapo panowie, słabo. No bitch slap by ci sie przydal, na opamietanie. To sa istotne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Dave Czezky napisał: no sorry, jak masz zwykla konsole z jedna szczelina ( xD ) i druga z dwoma + nazywa sie dodatkowo PRO, to dosyc latwo jest to zrozumiec. To ty napisałeś, że to i to wygląda tak samo, a chcesz, żebym uwierzył, że jesteś w stanie rozróżnić konsole po jednym dodatkowym placku? Edytowane 14 grudnia 2019 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ja i ty to rozroznimy, mowimy o 90% ludzi, ktorzy maja to kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 6 minut temu, chris85 napisał: Kiepska nazwa, wygląd, teraz wygrzebywanie błędów sprzed lat. Slapo panowie, słabo. Kobiety zachowują się podobnie. W kłótni też wyciągają pierdoły sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ty wyciagasz niskie IQ. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Masz rację - udało mi się wyciągnać z was. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 1 minutę temu, Dave Czezky napisał: Ja i ty to rozroznimy, mowimy o 90% ludzi, ktorzy maja to kupic. Ale juz bylo mowione, ze to maja kupic koneserzy gejmingu z forum psx extreme a reszta mirkow kupi Ski + gamepass + fifa. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ta kratka u góry ma zasysac kurz z pokoju?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi