easye 3 333 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 To kup PC, tam masz miliard gier tego typu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Nie, dzięki. Nowy Xbox mi wystarczy w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 048 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Izi w amoku myli swoje zaczepki rodem z CW z rzeczową rozmową. Może pora odejść od komputera i np. zjeść schaboszczaka z rodziną? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 To pyerdolenie co komu ma sie podobać jest tak irytujące a zarazem kompletnie dla mnie nie zrozumiale. Serio wychodzą pod koniec roku kolejne za(pipi)iste sprzęty. Gier od pyty i gdybym mial go więcej to nawet bym dorzucił Switcha ale wiem, że z takim backlogiem i rozgrzebanymi grami, mija sie z celem. Nic tylko cieszyć jape ale gdzie nie wejdziesz to jad spuszczony jak w roku 2000. Wtedy to jeszcze bawiło, teraz to po chuy sie wypowiadać o jakiejkolwiek gierce bo zostaniesz od razu sprowadzony do gleby, że gust chuyowy, że chuyowa twoja konsola, że twoja stara rucha sie z kolędownikami. Serio, kogoś to bawi to chuya pana naszego? starych ciuli graczy. No nie, qurwa no nie. 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 (edytowane) 17 minut temu, 20inchDT napisał: Nie, dzięki. Nowy Xbox mi wystarczy w zupełności. No mało gier wychodzi z tego gatunku na konsolach, a jak już są porty to zepsute - jak np XCom. Słabo być fanem RTS i mieć tylko konsole, na której przez całą generacje wyszły 2 gry. Edytowane 5 stycznia 2020 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 (edytowane) Oho zaczyna się wykręcanie kota ogonem. Fun fact. Xbox Game Studios ma w tym momencie zapowiedziane 13 nowych gier. Od gier średniobudżetowych po duże produkcje AAA. Gierki singlowe jak i tytuły sieciowe. Kontynuuacje i rebooty starych tytułów oraz nowe IP. W dodatku tylko 2 gry z tych 13 nalezą do świętej trójcy. Cały przekrój gatunków. Oczywiście jest możliwość że znajdzie sie jakaś osoba na świecie której nie spodoba się żadna z tych kilkunastu gier, ale zakładam że to raczej trolling easyego W tym roku wydadzą też więcej gier first party niż w 2017, 2018 i 2019 łącznie. Nie żeby to było jakieś osiagnięcie, ale pisanie że nic się nie zmieni i dalej czeka nas HaloGearsyForza to jakis grubszy trolling albo zaklinanie rzeczywistości Edytowane 5 stycznia 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 To tylko izi, dzisiaj atakuje na dwóch frontach, w du.pie się przewraca od tych wolnych dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Ori ma być pierwszy tytułem w 120fps na sexa. FM8 niby nowe system zawieszenia, ciśnienia opon , ciśnienia atmosferycznego ,glinkowanie oponami toru itp . Nic o nowej (ciekawej)karierze ,a nadtym nachciałbym aby popracowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Ostatnie FM jakie miałem obcykane całe to 2 która technologicznie była jeszcze z czasów pierwszego xboxa. Muszę w końcu wrócić do tej serii bo jest fenomenalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 216 Opublikowano 5 stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 OW jedna z najlepszych gier zeszłego roku która nie jedno GOTY zgarnęła w branży mimo że to gra AA, Gears Tactics wygląda bardzo dobrze i wychodzi w marcu, MFS to sztos nad sztosy, nic tak dobrze nie wygląda jak te samoloty. No i tylko z tego co wymieniłem to te dwie gry widzieliśmy w akcji reszta to plotki i domysły a z zapowiedzianych jest jeszcze Hellblade 2, Halo Inf i Everwild co do gier śmieci jak killer instict czy forza motorport 7 to ostanie posty iziego z ich tematów: KI Cytat Ja na tą grę wydałem więcej niż na jakąkolwiek inna bijatyke właśnie przez model sprzedaży, ale w ogóle tego nie żałuję. Nie jestem super fanem tłuczni, z reguły kupuje je na mega promocjach by były na dysku jak wpadną kumple, ale Ki to najlepsza bijatyka w jaka grałem w życiu! FM7 Cytat Sam od jakiegos czasu online w Motorsportach nie ruszam, ale sam singiel - znakomity, tez 6 ominalem, gralem troche w APEX - tak jak piszecie kapitalna oprawa auidowizualna, mase smaczkow, swietny model jazdy zdecydowanie na dluzej niz na 2 okrazenia! Cytat W 7 jeszcze nie włączałem, może na dniach sprawdzę, narazie zmiażdżyła mnie ogólna prezentacja tego tytułu. Wygląd tras, samochodów, HDR - ostrość obrazu, do tego bardzo fajny model jazdy - mniej symulacyjny, ale jakoś mi to nie przeszkadza! Najlepsze gry w życiu a w temacie XSX ich możliwe kontynuacje to śmieci, słaby trolling EOT 4 2 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 4 godziny temu, easye napisał: Trzeba sie jarac jak Daddy, bo inaczej to już CW? Swoje negatywne zdanie można wyrazić w cywilizowany sposób jednak ty tego nie potrafisz bo twoje posty wyglądają jak skupisko przypadkowych słów wypluwanych we frustracji bo ktoś się jara tym w co zagra na Xboksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 (edytowane) No Suteq Ty to będziesz wniebowziety, jak niedlugo w końcu odpalasz swoje ulubione gierki pokroju State Of Decay w 60 fpsach z grafiką xD 3 godziny temu, DumaDyma napisał: Ori ma być pierwszy tytułem w 120fps na sexa. FM8 niby nowe system zawieszenia, ciśnienia opon , ciśnienia atmosferycznego ,glinkowanie oponami toru itp . Nic o nowej (ciekawej)karierze ,a nadtym nachciałbym aby popracowali O kurde ładny Master Race, w końcu w CW do drogiej konsoli będzie można doliczac cenę telewizora, jak niektórzy monitory liczyli do kompow. Nie powiem, szykuje się niezły wydatek, do nowych konsol na 99% trzeba będzie kupić nowy telewizor, no chyba że jedynymi grami w 120 fpsach będą indyki pokroju Ori. Edytowane 5 stycznia 2020 przez easye 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 dobra wyjdź juz stad bo daddy cie juz wyjaśnił a sam jestem bezużyteczny jak chłopak z mocą serca z kapitana planety Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Dad, jak Ty żeś mnie zaimponował w tej chwili. 6 godzin temu, II KoBik II napisał: Nic tylko cieszyć jape ale gdzie nie wejdziesz to jad spuszczony jak w roku 2000. Wtedy to jeszcze bawiło, teraz to po chuy sie wypowiadać o jakiejkolwiek gierce bo zostaniesz od razu sprowadzony do gleby, Jeśli masz argumenty po swojej stronie, to sprawa jest otwarta. - i sam możesz sprowadzić hejterów na glebę ( pytanie, komu się jeszcze chce...) 1 godzinę temu, easye napisał: Nie powiem, szykuje się niezły wydatek, do nowych konsol na 99% trzeba będzie kupić nowy telewizor, no chyba że jedynymi grami w 120 fpsach będą indyki pokroju Ori. Nie sądzę, żeby taki ficzer się pojawił, a jeśli już, to jako mega niszowa ciekawostka. Nawet na PC granie w 120 FPS praktycznie nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 7 godzin temu, easye napisał: co to już nie można wyrazic swojego zdania na temat słabych zapowiedzi? Można wyrazić swoje zdanie. Wiadomo że można wiele zarzucić Xbox Games Studios w tej generacji, począwszy od małej ilości wyprodukowanych gier, skupienie się na świętej trójcy, czy małą ilość gier AAA a kończąc na wypuszczaniu niekompletnych gier na premiere (Ahoj Piraci!). Sam licze na to że następna generacja przyniesie zmiane na lepsze i dostaniemy więcej dobrych gier, więcej nowych IP i ciekawych ponysłow, a mniej brzydkich, średniaków. Ale nazywanie calej zapowiedzianej biblioteki, w tym gier Obsidianu, które dopiero co wypuściło bardzo dobre Outer Worlds czy Forzy, która chwile temu sam się zachwycałes - "śmieciami" to chyba przesada która niewiele ma wspólnego z merytoryczną krytyką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 18 minut temu, ASX napisał: bardzo dobre Outer Worlds Bardzo dobry to miała początek ta gra, ale im dalej w las tym gorzej, ale widać światełko w tunelu Ja tam się jaram, tym co robi M$ bo to oznacza to że chińczyki też będą musiały wziąć się do roboty, z czego oba obozy powinny być zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Outer Worlds było bardzo średnie, ale to wciąż nie sprawia, że Obsidian nigdy nie zrobiło nic dobrego. Jeżeli MS nie będzie odwalać szajsu i poganiać ludzi, to pokażą na co ich stać. Ja się bardzo cieszę, że MS kupił studia robiące RPGi, bo to mój ulubiony gatunek i tylko mnie utwierdzili w przekonaniu, że ich następna konsola jest dla mnie. W tej generacji michałek mi w ogóle nie drgnął na myśl o żadnym exie z ps4. Szkoda, że ND robi te kapiszony, bo wolałbym coś w stylu Crasha czy Jak & Daxter. Może jakiś dev od MS zrobi jakąś kolorową platformówkę. Chciałbym Conkera z tym poyebanym humorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Mnie się podobało Outer Worlds i miło spędziłem kilkadziesiąt godzindobra gra, nie próbowałbym robić z tego jakies porażki obsidianu. Ale zgadzam się że oceny były odrobine przehajpowane, czuc było ograniczenia budżetowe. Ludzie byli chyba spragnieni rpgów. Tym niemniej czekam co wysmażą nastepnego. Outer Worlds to z tego co wiadomo był mały projekt w porównaniu do tego nad czym pracuje większość zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Zastanawiam się czy Microsoft wyda jakąś grę w uniwersum Marvela. Sony ma Spidermana, Nintendo MUA, Square Enix Avengersów - Microsoft mógłby dostać Strażników Galaktyki Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 (edytowane) Jak Xbox to poproszę X-menów. Cellshading i ta kreska - byłoby wspaniale. Najlepsze co ma Marvel, bo wiadomo, że Batmana nic nie pobije Edytowane 5 stycznia 2020 przez 20inchDT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 26 minut temu, funditto napisał: Microsoft mógłby dostać Strażników Galaktyki Strażników robi już Eidos Montreal/Square Enix (przecieki sugerują, że ma to być loot-shooter). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Dostana na wyłączność nowego Batmana Arkham i Xbox leci premierowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 Po Tomb Raiderze Microsoft potwierdził że nie będzie więcej kupować exów third party. Więc exy w stylu Batmana są wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 X-meni to też świetny pomysł na exa Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Chcialbym Burnouta. Dwa razy wiekszego od Paradise City + BSI razem wzietych. Zadnych symulacji, zadnych udziwnien. Czysty fun i destrukcja na poteznej konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi