McDrive 3 082 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 12 minut temu, Yap napisał: Chcialbym Burnouta. Dwa razy wiekszego od Paradise City + BSI razem wzietych. Zadnych symulacji, zadnych udziwnien. Czysty fun i destrukcja na poteznej konsoli. A ja Burnouta, ale bez tego poyebanego otwartego miasta. Fajnie się grało, ale miałem odczucia kolejnego nfs-a. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Też tak średnio mi leżą otwarte miasta w wyścigach. Wolę coś na kształt starych części albo Need for Speed: Underground. Wybierasz wyścig i jedziesz. A wyścigi traktują otwartą mapę jako sztuczne wydłużenie rozgrywki. Masz wyścig w jednym miejscu i musisz spędzić chwile aby dojechać do następnego. Dużo bardziej wolałbym to w formie menu i wybierania wyścigów albo chociaż niech dadzą wybór. Tak mnie to denerwuje ,że nie mogę się w takie gry wkręcić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Moze sie zle wyrazilem - z dwa razy wiecej atrakcjami niz e BP i BSI razem wzietymi. Moim ulubionym Burnoutem jest Revenge. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 A ja chciałbym nowego Ninja Gaiden, takiego o którym można by śmiało powiedzieć, że jest najgodniejszym z godnych następców mesjańsko-legendarnego POTĘŻNEGO Ninja Gaiden Black 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 9 minut temu, Yap napisał: Moze sie zle wyrazilem - z dwa razy wiecej atrakcjami niz e BP i BSI razem wzietymi. Moim ulubionym Burnoutem jest Revenge. Revenge był fajny, ale przez próbę urealnienia filtrami map wszystkie wydawały mi się podobne i nijakie. B3, to jednak mój ideał jeśli chodzi o ścigałki. Nawet dłuższy czas po premierze PS3 odpalałem b3 i quick race. Wybierałem mapę, samochód i jazda. To co teraz oferuje mi Modern warfare. Pół godziny zabawy i odchamienia. Teraz, Czezare napisał: A ja chciałbym nowego Ninja Gaiden, takiego o którym można by śmiało powiedzieć, że jest najgodniejszym z godnych następców mesjańsko-legendarnego POTĘŻNEGO Ninja Gaiden Black Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Co chciałbym na nowej generacji z dawnych zasłużonych marek? Kontynuacje takich sztosów jak: Sleeping Dogs JadeEmpire Mercenaries Aż się podjarałem na samą myśl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Przeglądając jakie gry wymieniliście, to tak: Mercenaries - wątpliwe, ale nie totalnie niemożliwe, Criterion robi nowe IP, więc kolejny Burnout jest bardzo mało prawdopodobny, Bioware może kiedyś wróci w jakiś sposób do Jade Empire, przynajmniej EA nadal zachowuje trademark*, Ninja Gaiden - KOEI pewnie kiedyś wróci do IP, tymczasem kują Nioha, póki gorący, hehe. Sleeping Dogs? Zero szans raczej, samo UFG jest [*], IP też ma skomplikowaną historię. EA w w najbliższej przyszłości planuje kilka rzeczy: odświeżenie swoich IP, nowe IP oraz kontynuacja gier-usług (i dalsze korzystanie z praw do SW, Fallen Order 2 był klepnięty jeszcze przed premierą). Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Ja już tak wymieniamy co do powrotu marek . To mam nadzieję z PG z nowym FH pójdzie w stronę PGR . Robią sobie tego RPG więc będę mogli zaszaleć z otwartym światem ,a FH wrzucić na tory PGR :miasta ,warunki atmosferyczne, do(pipi)ane zniszczenia samochodzików . Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 A wiadomo co sie dzieje z marka Vigiliante 8? Pamietam, ze za dzieciaka zagrywalem sie w to jak gupi. Dziwie sie, ze nie zostala jeszcze reaktywowana. Dobra pozycja pod multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Szkoda że nie ma we wstecznej :smuteczektakbardzo: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 o jezu ale to były wyścigi zaraz obok Colin 2.0, PGR4 i FH moja ulubiona ścigałka brakuje mi tego typu gier teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Jeśli jesteśmy już przy życzeniach, to mi marzy się powrót: - Fable z tym charakterystycznym baśniowym klimatem i wyspiarskin humorem - PGR tak jak koledzy piszą, bo xboxowi nie zaszkodziłaby dla urozmaicenia 3 seria wyścigowa - stary dobry Mass Effect, to chyba jedyna gra której jesten pewny że powróci bo z tego co wiemy Bioware pracuje nad nową odsłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 6 minut temu, ASX napisał: - Fable z tym charakterystycznym baśniowym klimatem i wyspiarskin humorem 99% szans na to, że się potwierdzi. MSowi brakuje open world'a w portfolio gier. Sens marketingowy i biznesowy jest, na pewno dłubią przy tym. Zaś co do wykupywania gier na wyłączność, to obecne trendy są takie, że raczej rok eksluzywności, niż pełen exclusive. Z drugiej strony, kupno studiów wskazuje, że MS woli opierać się na własnych siłach w tej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 40 minut temu, aph napisał: 99% szans na to, że się potwierdzi. MSowi brakuje open world'a w portfolio gier. Sens marketingowy i biznesowy jest, na pewno dłubią przy tym Brakuje im openworlda w stylu gier sony, zgadzam się bo kilka innych gier w otwartym swiecie mają. Co do kupowania exów, to Spencer kilka lat temu jasno powiedział że nie zamierzają kupować czasowych exów bo to antykonsumenckie i jak do tej pory dotrzymuje słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 8K? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Na netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 3 minuty temu, Figuś napisał: Na netflixie I Blu Ray Jak oni bulwa zamiast dawać 60fps i zniszczenia otoczenia będą ścigać się z pc na rozdzielczości, to uważam tą generację za straconą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 To samo pisali forumowi eksperci przed premierą KOXa, wtedy czytalem że 4K będzie co najwyżej na YT i przy patrzeniu w podłoge, że będą musieli ciąć detale żeby osiagnąć 4k itp. teksty. A potem wyszła weszedł xbox one x i zamknął usta niedowiarkom Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Nie o tym jest mowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) No i poza paroma wyjątkami przez ta z dupy wojnę na rozdzielczość trzeba grać w 25 fpsach z wyłączonymi efektami i grafiką. No ale podobno "tego chcą gracze". (pipi) że taki Control prezentuje się 10 razy lepiej gdy chodzi w niższej rozdzialce, ale za to w 60 fpsach, dajmy skalowane 4k w 15! Edytowane 6 stycznia 2020 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 5 minut temu, ASX napisał: To samo pisali forumowi eksperci przed premierą KOXa, wtedy czytalem że 4K będzie co najwyżej na YT i przy patrzeniu w podłoge, że będą musieli ciąć detale żeby osiagnąć 4k itp. teksty. A potem wyszła weszedł xbox one x i zamknął usta niedowiarkom Chodzi o to, że producenci gier będą specjalne ograniczać gry żeby pójść na łatwiznę z tekstem "no przecież chcieliście 8k". Ja mam na to wywalone, przy zapowiadanej mocy nowych konsol to ja chcę płynnej rozgrywki, dużych map jeżeli taką przyjmują koncepcję i (pipi) fizyki minimum jak w Breath of the wild. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 6 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) No to musisz miec ewentualne pretensje do producentow gier, bo chyba nie będzie żadnego zewnetrznego nacisku na robienie gier w 8k. Developerzy tak jak teraz będa mieli wolna ręke co zrobią z mocą konsoli. A o 60fps jestem spokojny, przynajmniej jesli chodzi o gry first party, kto jak kto ale MS udowodnił w tej generacji że jest chyba jedynym wydawcą obok Nintendo ktory przykłada uwage do wysokiego klatkarzu, czesto kosztem dodatkowych wodotrysków graficznych. I nie zapowiada się żeby w przyszłej generacji coś się zmieniło, bo nawet Halo Infinite - tytuł startowy zapowiedziany jest jako gra w 60fpsach. Edytowane 6 stycznia 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 jak będą gierki to może być i 8K Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Wybór między 8k/30, 4k/60 i fhd/120 brzmi jak plan. 8k to 4razy więcej pixeli niż 4k, GPU jest tylko 2x mocniejsze jak w koksie. Tak więc te 8k to tak samo jak 4k na ones czyli skalowanie, blu-ray, youtuby netflixa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi