Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram na zewnętrznych. Jak tylko padną, to wrzucam moje eneloopy do ładowarki i już się ładują. W szufladzie już czeka kilka naładowanych w razie potrzeby :) Kabel to przeszłość, ile razy pad leciał na ziemię, bo się zawadziło o kabel :D Co do wbudowanych i zewnętrznych, wolę zewnętrzne, wbudowane jak stracą na żywotności, to trzeba kręcić, tutaj kwestia wymiany :)

Opublikowano
47 minut temu, mugen napisał:

Mógłbyś, na kablu, a jakbyś zapomniał naładować zapasowe akumulatorki to co, podmianka z pilota, albo biegiem do sklepu?

Przecież xbox oferuje możliwość podpięcia kabla lub grania na aku w czym problem? Co do kwestii drugiego pada to też to działa tak jak na PS4 (xD) czyli jeśli rozładuje ci sie pad to możesz przytrzymując przycisk xbox zalogować się w parę sekund i grać dalej czyli tzw pstrykniecie jednego klawisza

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

nigdy nie zapominam :cool:

Kolejny zbędny plastik z elektroniką w domu? Ugh. Przy wymianie akumulatorów wrzucam je od razu do ładowarki i do prądu, też nie zapominam o ich naładowaniu. Tych do kontrolerów do Oculusa, tych do pada od Xboxa, tych do lampki LEDowej... Jakoś od kilku lat wszystko ma ciągłość zasilania.

• Plusik 1
Opublikowano

Bo TLoU 2 - zamiast kupować od kumpla slimkę dla trzech gier mogłem pożyczyć na miesiąc, ale oczywiście napaliłem się i "muszę mieć swoje" :/ Ale to nie miejsce na tę dyskusję. Yebać wbudowane akumulatory.

Opublikowano

Nie wiem co niektórzy mają z tymi drabinami i paletami. Po pierwsze motyw pojawiał się raz na jakiś czas. Po drugie za każdym razem się trochę różnił. Po trzecie nie wiem czy to nie było podyktowane wgraniem kolejnej miejscówki. Bo jak wiadomo wiele gier się instalowało na PS3, a TLOU nie, jak i inne gry od ND.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mugen napisał:

Mógłbyś, na kablu, a jakbyś zapomniał naładować zapasowe akumulatorki to co, podmianka z pilota, albo biegiem do sklepu?

Zapasowe idą do ładowania pod razu po padnięciu - to raz. Mam dzieci, więc zapas baterii w domu mam na rok. Na kablu to się można powiesić, a nie grać siedząc po turecku przed tv.

Edytowane przez Shankor
  • Plusik 1
Opublikowano
37 minut temu, Welna napisał:

Dobra teraz powaznie

Kto z was ma tylko 1 pada do konsoli?

Ja mam jednego, za to posiadam 2 wymienne akumulatorki i stacje dokującą

Opublikowano
1 godzinę temu, Welna napisał:

Dobra teraz powaznie

Kto z was ma tylko 1 pada do konsoli?

:lapka:

plus jadę na zwykłych paluszkach, trafiłem kiedyś na przecenioną 'paletę' 40 sztuk i szczerze trzymają ok 1.5miesiąca więc jest git

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Zewnętrzne akumulatory:
- wystarczają na miesiące, lata

- zapominasz je naładować i wtedy jest dramat, bo musisz iść do sklepu po nowe

Wbudowane akumulatory:

- wystarczają na mityczne dwie doby grania

- nigdy nie zapomnisz o naładowaniu, bo ile razy w tygodniu trzeba ładować pada, raz, dwa? Tyle co maszynkę do golenia.

Tak to wygląda. Lekarze ich nienawidzą, odkryli lek na Alzheimera, już nigdy nie zapomnisz o podłączeniu urządzenia do prądu :cool:

Ale co ty dupisz synek. 

Usb idzie z koksa do ładowarki indukcyjnej. Konczysz gre. Wyłączasz konsole. Tak nawet nie jest w stendbaju, kładziesz pada na ładowarkę i się podładuje po każdej yebanej sesji. 

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

sony-dualshock-4-charging-station,563805

nigdy nie zapominam :cool:

Mam dokładnie to samo i sobie bardzo chwalę. Trochę za drogo, jak na ładowarkę ale przynajmniej pady się nie walają po podłodze tylko są w jednym miejscu i zawsze naładowane ;)

Opublikowano

mały zasięg aut elektrycznych też nie jest problemem, rozladuje mi sie cyk mam drugie, wsiadam i jade dalej a pierwsze mi sie ładuje

kto dzis ma tylko jeden samochód?

• Haha 3