a_team 3 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Ja gram na zewnętrznych. Jak tylko padną, to wrzucam moje eneloopy do ładowarki i już się ładują. W szufladzie już czeka kilka naładowanych w razie potrzeby Kabel to przeszłość, ile razy pad leciał na ziemię, bo się zawadziło o kabel Co do wbudowanych i zewnętrznych, wolę zewnętrzne, wbudowane jak stracą na żywotności, to trzeba kręcić, tutaj kwestia wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 5 minut temu, Bzduras napisał: nigdy nie zapomnisz o naładowaniu, nigdy nie zapominam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 47 minut temu, mugen napisał: Mógłbyś, na kablu, a jakbyś zapomniał naładować zapasowe akumulatorki to co, podmianka z pilota, albo biegiem do sklepu? Przecież xbox oferuje możliwość podpięcia kabla lub grania na aku w czym problem? Co do kwestii drugiego pada to też to działa tak jak na PS4 (xD) czyli jeśli rozładuje ci sie pad to możesz przytrzymując przycisk xbox zalogować się w parę sekund i grać dalej czyli tzw pstrykniecie jednego klawisza Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 3 minuty temu, Figuś napisał: nigdy nie zapominam Kolejny zbędny plastik z elektroniką w domu? Ugh. Przy wymianie akumulatorów wrzucam je od razu do ładowarki i do prądu, też nie zapominam o ich naładowaniu. Tych do kontrolerów do Oculusa, tych do pada od Xboxa, tych do lampki LEDowej... Jakoś od kilku lat wszystko ma ciągłość zasilania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 1 minutę temu, Bzduras napisał: Kolejny zbędny plastik 1 minutę temu, Bzduras napisał: Oculusa 1 minutę temu, Bzduras napisał: Xboxa 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Jedyny zakup jakiego żałuję to PlayStation 4 - to jest naprawdę zbędny plastik w domu. W maju do żyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 A czemu dopiero w maju skoro zbędny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Bo się boi korony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Bo TLoU 2 - zamiast kupować od kumpla slimkę dla trzech gier mogłem pożyczyć na miesiąc, ale oczywiście napaliłem się i "muszę mieć swoje" Ale to nie miejsce na tę dyskusję. Yebać wbudowane akumulatory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 1 minutę temu, teddy napisał: A czemu dopiero w maju skoro zbędny? Lubi drabiny na paletach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Nie wiem co niektórzy mają z tymi drabinami i paletami. Po pierwsze motyw pojawiał się raz na jakiś czas. Po drugie za każdym razem się trochę różnił. Po trzecie nie wiem czy to nie było podyktowane wgraniem kolejnej miejscówki. Bo jak wiadomo wiele gier się instalowało na PS3, a TLOU nie, jak i inne gry od ND. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Dobra teraz powaznie Kto z was ma tylko 1 pada do konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, mugen napisał: Mógłbyś, na kablu, a jakbyś zapomniał naładować zapasowe akumulatorki to co, podmianka z pilota, albo biegiem do sklepu? Zapasowe idą do ładowania pod razu po padnięciu - to raz. Mam dzieci, więc zapas baterii w domu mam na rok. Na kablu to się można powiesić, a nie grać siedząc po turecku przed tv. Edytowane 27 lutego 2020 przez Shankor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 33 minuty temu, Welna napisał: Kto z was ma tylko 1 pada do konsoli? Ja miałem po jednym. Nie lubię kanapowego multi, znajomych nie mam, gram sam. Po co mi dwa pady? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ja miałem po jednym. Nie lubię kanapowego multi, znajomych nie mam, gram sam. Po co mi dwa pady? Potwierdzone info, byłem u niego ze swoim padem xD Sam wolę wbudowane aku, jakąś stacje dokującą i zawsze pady naładowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 27 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 37 minut temu, Welna napisał: Dobra teraz powaznie Kto z was ma tylko 1 pada do konsoli? Ja mam jednego, za to posiadam 2 wymienne akumulatorki i stacje dokującą Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 27 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 A wracając do tematu: nowy xbox będzie potrafił wznawiać gry nawet po wyłączeniu konsoli. Fajny patent https://www.theverge.com/2020/2/26/21154897/microsoft-xbox-series-x-resume-games-reboot-features-ray-tracing-audio Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Czy wy musicie wszędzie (pipi)ane cw uprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 1 godzinę temu, Welna napisał: Dobra teraz powaznie Kto z was ma tylko 1 pada do konsoli? plus jadę na zwykłych paluszkach, trafiłem kiedyś na przecenioną 'paletę' 40 sztuk i szczerze trzymają ok 1.5miesiąca więc jest git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 3 godziny temu, Bzduras napisał: Zewnętrzne akumulatory: - wystarczają na miesiące, lata - zapominasz je naładować i wtedy jest dramat, bo musisz iść do sklepu po nowe Wbudowane akumulatory: - wystarczają na mityczne dwie doby grania - nigdy nie zapomnisz o naładowaniu, bo ile razy w tygodniu trzeba ładować pada, raz, dwa? Tyle co maszynkę do golenia. Tak to wygląda. Lekarze ich nienawidzą, odkryli lek na Alzheimera, już nigdy nie zapomnisz o podłączeniu urządzenia do prądu Ale co ty dupisz synek. Usb idzie z koksa do ładowarki indukcyjnej. Konczysz gre. Wyłączasz konsole. Tak nawet nie jest w stendbaju, kładziesz pada na ładowarkę i się podładuje po każdej yebanej sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 To był sarkazm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Reakcje mi się skończyły, ale tak jak zdrowy napisał - to był sarkazm. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 5 godzin temu, Figuś napisał: nigdy nie zapominam Mam dokładnie to samo i sobie bardzo chwalę. Trochę za drogo, jak na ładowarkę ale przynajmniej pady się nie walają po podłodze tylko są w jednym miejscu i zawsze naładowane Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 mały zasięg aut elektrycznych też nie jest problemem, rozladuje mi sie cyk mam drugie, wsiadam i jade dalej a pierwsze mi sie ładuje kto dzis ma tylko jeden samochód? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 (edytowane) Sprawa jest jasna, z alzhemierem wolą z baterią wymienną i trzema zapasowymi, a z parkinsonem nie potrzebują wibracji. Edytowane 27 lutego 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi