Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Dlaczego osoby, które piszą, że moc się nie liczy tak bardzo chcą ps5 pro. I to od razu po wystąpieniu Cernego. Tak jakby nie wierzyli w moc SSD i wahadełka zegarowego :frog:

Widać, że orientujesz się w temacie zegarów, od dzisiaj jesteś moim guru ;) Na pc też są wahadełka i nikt nie marudzi, nie do końca takie jakie są w ps5, ale jakieś są ;) Nawet ktoś kto jest średnio zaznajomiony z pc i technikaliami to ogarnie. Ty tego nie ogarniesz swoim rozumkiem. Ale to już każdy zauważył. Nie kupuj Xboxa, nie kupuj pc, Pegasus to Twój poziom.

Opublikowano
18 godzin temu, Magik napisał:

1. Napewno nie jest mocniejsza xD

2. Tego, czy jest lepiej zaprojektowana nie wiedzą nawet najstarsi górale bo nikt jej jeszcze nie widział :P

3. Zapowiedzieli jakiegokolwiek exa?

Tak najlepsze jest to, że kupuje ps5 dla exów, jakich qrva exów, czegoś nie wiem Sony coś w ogóle pokazało? :D

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Tak najlepsze jest to, że kupuje ps5 dla exów, jakich qrva exów, czegoś nie wiem Sony coś w ogóle pokazało? :D

Wyrok wydany, nic nie pokazali to już exów nie będzie, ło matulu :yao:

Opublikowano (edytowane)

Soul ma rację. Co z tego, że będzie skoro tego nie ma? Silent Hills też miał być, a niektórzy kupili w 2013 Plejkę dla nowego TLOU2 które to zapowiada się jako tytuł cross-genowy. Także beka troszkę z takiego pisania "uuuUuU u Sony to bendzie kurła, nie to co u konkurencji kwiiik".

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano
W dniu 6.04.2020 o 10:35, Mardok1986 napisał:

Nie jestem żadnym ze znanych, po prostu było zabawnie tutaj wejść i zmusić niektórych do użycia pewnej części nieużywanego ciała :D Ide grać w diablo, później wejdę na chwilę zobaczyć jaki będzie wylew mózgu xD 

Mardok to Ty z Drużyny A?

Opublikowano
W dniu 6.04.2020 o 18:02, zloto napisał:

Ja się pytam gdzie są moderatorzy. Takie jawne zaśmiecanie tematu wysrywami. Typ powinien już dawno polecieć. @Colin zlituj się proszę.

grą w gry zamiast pieprzyć głupoty. spokojnie, się posprząta, się rozliczy. jak się nazbiera i będzie mi się nudziło to się postrzela :rolleyes: a teraz ładnie proszę o trzymanie poziomu żeby czasem i kwarantanny od forumka nie było.

• Plusik 1
Opublikowano

gorgeous fantastic worlds - Fable

reboots - Perfect Dark i?

big sci-fi - Halo

dodać do tego Hellblade 2, Everwild i nową Forze o których już wiemy i szykuje się mocarna prezentacja nowej konsoli. Nic dziwnego że shinobi się hajpuje

Opublikowano
59 minut temu, bluber napisał:

Po co Shinobi miałby pisać o zapowiedzianym Halo? 

racja w takim razie duża gra science-fiction pozostaje niewiadomą. Nie obraziłbym się za jakiegoś duchowego następce Mass Effecta robionego przez Obsidian czy Inexile

Opublikowano
W dniu 7.04.2020 o 10:17, Figuś napisał:

Wyrok wydany, nic nie pokazali to już exów nie będzie, ło matulu :yao:

Nikt nie wydaje wyroku a jedynie stwierdza fakt  :cool2:

W dniu 7.04.2020 o 12:50, Moldar napisał:

Bardziej działa tu zasada komu bardziej pod tym względem można ufać, na co Microsoft sobie zapracował. No ale liczę, że Spencer ogarnie mocno temat.

Już ogarnął to widać słychać i czuć, cały czas coś się dzieje, zapowiedzieli trzy nowe gry, które zmierzają na nowego iXa a w czerwcu będzie tylko lepiej, no ale ludzie wolą wierzyć w coś czego nie ma ale było niż w coś czego nie ma a będzie w zasadzie już jest patrz Hellbalde 2, Everwild nowe Halo itp  ;)

• Minusik 1
Opublikowano
30 minut temu, Bigby napisał:

Jeśli to się potwierdzi, to cena faktycznie będzie kosmiczna. Stawiałem na 2999-3199 zł. Raczej nie więcej. 

Ale w takim układzie Spencer faktycznie może namieszać, skoro już wspominał, że jest zachwycony stosunkiem możliwości konsoli do jej ceny. 

Opublikowano

Pamiętajcie, że to może być cena samej konsoli bez marży sklepu. Z nią wyjdzie bliżej 3k.