Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzi na to że jutro zobaczymy dwie gry lub dwie marki które już były na Xa a reszta gier to mogą być nowe zapowiedzi lub coś od chińczyków co było tylko na ps/pc.

Inside ma trwać niecałą godzinę.

Opublikowano

Jeżeli będą trailery gier, bez fałszywych uśmiechów Nelsona i tego czarnego z krzywymi zębami, to będzie spoko. Znając życie, to połowa czasu będzie przeznaczona na cringe show.

• Haha 1
Opublikowano

uj z nelsonem, gorsze są te sztuczne babki w tych inside xboxach ale kwietniowa wersja przez korone była pozbawiona w większości tego raka. 

Opublikowano (edytowane)

Taka lista śmiga gdzieś po necie w kwestii jutrzejszej prezentacji giereczek na seXa. Ciekawe ile się sprawdzi (o ile w ogóle coś się sprawdzi) Mi tam w sumie Elden Ring plus RE8 spokojnie wystarczy i elo.

e60bd29b6e351.jpg

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Zgadzam się ze wszystkim :lapka: Na Nelsona nie mogę patrzeć po wywiadzie z Angry Joe w 2013. Typowy sprzedajny korpo gnój. 

Co tam Nelson nasciemnial?

Opublikowano
3 godziny temu, Ryo-San napisał:

Taka lista śmiga gdzieś po necie w kwestii jutrzejszej prezentacji giereczek na seXa. Ciekawe ile się sprawdzi (o ile w ogóle coś się sprawdzi) Mi tam w sumie Elden Ring plus RE8 spokojnie wystarczy i elo.

e60bd29b6e351.jpg

:dynia:  to jest inside xbox na 45min a nie e3, będzie zajawka AC i ze trzy gierki.

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Daddy napisał:

:dynia:  to jest inside xbox na 45min a nie e3, będzie zajawka AC i ze trzy gierki.

A E3 w tym roku nie jest przypadkiem odwołane przez korone? Także chooy wie co tam się jutro wydarzy. Pewnie fake ale że było tu i tam to puściłem dalej. Niech Eldera pokażą chociaż:drinks:

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

MS co miesiąc będzie robił ''event'' do premiery XSX, dopiero w lipcu będzie grubsza akcja z grami od XGS.

Jutro to rosołek przed obiadem, shinobi też pisze żeby się nie hajpować jak yeti.

Edytowane przez Daddy
Gość suteq
Opublikowano

O której to będzie? O 17 czy 21 naszego czasu? 

Gość suteq
Opublikowano

O panie, to ładnie spędzę ostatnią godzinę w pracy. :kaz: 

Opublikowano
5 minut temu, - V - napisał:

To to ma trwać tylko 45 minut? 

nie wiem czy 45, ale wiem że będzie trwało krócej niż godzine