Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

I bardzo dobrze. Bedziecie mieli wiecej czasu nad kontemplowaniem niesprawiedliwosci spolecznej

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Dobrze ze internetu nie odłączyli

Opublikowano
  W dniu 1.06.2020 o 07:08, ASX napisał(a):

Ton już zamka temat plotek nt współpracy Microsoftu i segi 

Chyba o to chodziło XD

Opublikowano
  • Autor

xd tak jak mówiłem

te gadki o rzekomej współpracy segi i ms, wypuszczeniu wspólnej konsoli od początku były nierealne i przypominały mokre sny jakiegoś fanboya

Opublikowano
  • Autor

Handheldy w dobie smarfonów to zwijający, kurczący się rynek. Tylko Nintendo jeszcze jest w stanie się  na nim utrzymać, dzięki pozycji na którą sobie zapracowali przez dziesięciolecia. Nie ma na nim po prostu miejsca na nowego gracza, ani Sega, ani MS ani nawet Sony *które jeszcze niedawno boleśnie się na nim sparzyło) w niego nie zainwestuje.

Opublikowano

Nie sądzę, żeby Vita padła bo zabił ją rynek telefonów. To raczej kombinacja złego timingu dla samego Sony. IMO rynek jak najbardziej pomieściłby drugiego zawodnika co ewidentnie pokazuje przykład Switcha gdzie ludzie kupują absolutnie każdy syf, byle przenośny. Widać telefony nie są odpowiednim substytutem grania przenośnego.

Opublikowano

Jak na tym grać? xd

Vita to chyba najbardziej zmarnowany potencjał w historii gamingu, dramat co z tym zrobiono.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Albo po prostu xCloud z game passem na Switchu.

I przenośne Gearsy i Halo z savem wspólnym dla XSX i Switcha.

Mniam.

Opublikowano
  • Autor

Patrząc na polityke Nintendo względem aplikacji 3rd party na swojej konsoli, wydaje mi się że są jest  zbyt konserwatywni by zgodzić się na takie coś.

Opublikowano

poza tym nie wiem czy Nintendo tak chetnie chcialo by miec aplikacje xcloud ktora wspolracuje z gamepassem skoro na switchu wszystko schodzi jak swieze bulki:)

Opublikowano

Myślę, że sklepy już dawno znają datę premiery, tylko nie mogą jej zdradzać. Myślę, że ta data z allegro może być prawdziwa.

Opublikowano

Wolałbym poznać polska cenę

Opublikowano
  • Autor

estetycznie

Opublikowano

Gamepass w promocji za dolara na filmiku xd

Opublikowano
  W dniu 4.06.2020 o 08:25, aph napisał(a):

Gamepass w promocji za dolara na filmiku xd

No i co w związku z tym?