20inchDT 3 361 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 #xgongiveittoya, cringe. Niech Spencer zamknie ich w piwnicy i sam komunikuje się z ludzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 4 minuty temu, ASX napisał: Miły gest ze strony Microsoftu Raczej doskonały ruch marketingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 831 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Dokładnie, plusik dla nich. Tak trzeba wbijać szpileczki konkurencji - tu poslodze, tu zapodam dickaman'a w anusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 To tez, marketing Microsoftu będzie na każdym kroku podkreślał moc swojej konsoli. Trochę to cringowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Teraz, ASX napisał: To tez, marketing Microsoftu będzie na każdym kroku podkreślał moc swojej konsoli. Trochę to cringowe. Czy ja wiem, Sony z PS4 też wszędzie podkreślało że mają najmocniejszy sprzęt do wyjścia XOX i chyba im się to opłaciło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Po ujawnieniu PS5 inaczej się patrzy na konstrukcję XSX. U niektórych może się teraz nawet wzmocnić hype na konsolę MS. Dopiero teraz można naprawdę docenić tę prostotę designu, gdzie konsola przy całej swojej mocy okazuje się być mniejsza i MS otwarcie zapewnił, że kwestia kultury pracy była ważna przy projektowaniu i XSX jest równie cichy jak XOX. Dobrze, że obie konsole to dwa różne podejścia w tej kwestii, nawet tutaj jest wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Ja dodalbym jeszcze że nowy Xbox mimo mocniejszych podzespołów jest mniejszy niż ps5, co na pewno stanowi duże osiągnięcie konstruktorow z Redmond. W końcu wydawało się że to raczej Sony zjadło zęby na projektowaniu konsol, a jednak można powiedzieć że zostali tym razem w tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 536 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Jak użytkownik Koxa i Surface'a 7 Pro widzę jak MS potrafi projektować solidne sprzęty. Surface Studio? Dzieło sztuki. Więc tak, konstruktorów MS ma wybitnych i wszystko wskazuje na to, XSX też nie zawiedzie pod względem technicznym i kultury pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Jeśli wezmę jakąś konsolę na premierę, to raczej będzie to XSX, ale możliwe też, że nie wytrzymam i kupię XOX, a wtedy ciśnienie na nowy sprzęt całkowicie spadnie i spokojnie będę sobie obserwował rozwój wydarzeń. Masę gier mam jeszcze do nadrobienia, a XOX spokojnie da radę przez najbliższe 2 lata i konsola jest obecnie tania. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Series X na pewno nie jest najładniejszą konsolą jaką widziałem, ale w porównaniu z PS5 to jeszcze bardziej człowiek docenia całą konstrukcję i to jak mistrzowsko rozmieszczono mocniejsze podzespoły w takiej bryle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 536 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Oczywiście, że Series X nie jest najładniejszą. Do tej pory najbardziej mi się podoba pierwsza wersja PS2, później koks. XSX wygląda bardzo poprawnie i widać, że był projektowany z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Już sam design PS5 budzi sporo kontrowersji, a to wciąż tylko rendery i na żywo może być tylko gorzej pod względem wykonania, bo nie wierzę, że po tym jak przykładają się do produkcji PS4, nagle PS5 będzie mega dobrze wykonane, zwłaszcza, że na premierę będzie się liczyła ilość wyprodukowanych sztuk. Jeśli nowoczesny design nie pójdzie w parze z jakością wykonania, będzie odpustowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Godzinę temu, ASX napisał: Miły gest ze strony Microsoftu Czy ja wiem, trochę jakbyś pochwalił się na facebooku narzeczoną, a jakiś typ napisał komętkę, że gratki, ale on ją już przeruchał i w ogóle to ma większego beniza. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 27 minut temu, ASX napisał: Ja dodalbym jeszcze że nowy Xbox mimo mocniejszych podzespołów jest mniejszy niż ps5, co na pewno stanowi duże osiągnięcie konstruktorow z Redmond. W końcu wydawało się że to raczej Sony zjadło zęby na projektowaniu konsol, a jednak można powiedzieć że zostali tym razem w tyle. MS od czasów ONE SLIM/X wie jak zrobić cichą i przemyślaną konsole to oni dyktują warunki zwykła 4 i pro przy tym to dziadostwo, szczerze to PS5 też nie przekonuje wyglądem, że będzie ciche obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 8 minut temu, mugen napisał: Czy ja wiem, trochę jakbyś pochwalił się na facebooku narzeczoną, a jakiś typ napisał komętkę, że gratki, ale on ją już przeruchał i w ogóle to ma większego beniza. No i git. Sony to cucki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, drozdu7 napisał: Sony wcale nie zaorało tak jak miało zaorać moim zdaniem. Microsoft wciąż ma szansę wyciąć jeszcze większy kawałek tego tortu. Mam głęboką nadzieję że na swój pokaz oprócz Halo przygotują coś jeszcze. Ja bym powiedział, że było bardzo przeciętnie o nowej jakości nawet nie ma mowy, wszystkiego można było się spodziewać, czekamy na pokaz gier w lipcu. Edytowane 12 czerwca 2020 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Ee tam horizon zrobił robotę, wygląda bajecznie. Gorzej z lineupem na start, świetnie kończą, ale standardowo słabo zaczynają.Szkoda, że Microsoft dopiero w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) Bajecznie ale to nic czego PS4 by nie uciągnęło Do demka z UE5 brakuje IMO, za szybko mogli by dać Killzone w to miejsce... No jeszcze trochę musimy poczekać. Edytowane 12 czerwca 2020 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 No bez przesady, obejrzyj jeszcze raz jak to wygląda, gdzie tu ps4, te dalsze tereny, roślinność, gniecie mocno. Do tech dema nie ma co porównywać, bo to w końcu tech demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 (edytowane) No są w końcu asety z PC, daleki draw distance ale to nic nadzwyczajnego, choć tak na konsolach to nowość, wybacz od PS5 i gier na wyłączność wymagam więcej Aczkolwiek wiem, że przez pierwsze dwa lata tak właśnie u obu będzie wyglądać nowa generacja. Edytowane 12 czerwca 2020 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Ms ma robić cross geny więc u nich też nie będzie rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Teraz, aph napisał: Ms ma robić cross geny więc u nich też nie będzie rewelacji. Jeśli te gry z wczoraj to były dedyki na PS5 to MS nie ma się czego obawiać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 Nie dziel skóry na niedźwiedziu Paolo. Bedzie CoD, minecraft, forza, plotkowane rebooty, multiplatformy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 1 minutę temu, aph napisał: Nie dziel skóry na niedźwiedziu Paolo. Bedzie CoD, minecraft, forza, plotkowane rebooty, multiplatformy. Nie dzielę, raczej śmieję się z tego jak przerwotną okazała się wczorajsza prezentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2020 No jak goscie pisali o ff7rp2 to ich problem. A kolega Soul sie rozczaruje w listopadzie, to jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi