Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze ponad 20 dni :pechowiec:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

plotkuje się że XSS wcale nie musi być w kształcie Gamcube'a a może przypominać XOX, chodzi o koszt dwóch płyt głównych.

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

plotkuje się że XSS wcale nie musi być w kształcie Gamcube'a a może przypominać XOX, chodzi o koszt dwóch płyt głównych.

no ale nikt nie brał na poważnie tego mockupu w stylu kostki przecież xD 

Opublikowano

hmmmm, przymrożone oko ale było by pięknie. 

Obraz może zawierać: ekran

Edytowane przez Soul

Opublikowano
  • Autor

To fake

Opublikowano
  • Autor

Bardzo fajna inicjatywa

Takie wirtualne e3

Opublikowano

Astronauts oznaczyło ten przeciek jako fake i napisali, że nie dołączają do Microsoftu

Opublikowano
2 godziny temu, Soul napisał:

hmmmm, przymrożone oko ale było by pięknie. 

Obraz może zawierać: ekran

Ta lista to tragedia, remastery i inne bzdury a nie coś cudownego :bad:

Opublikowano
  • Autor

Podobno lockhart ma wyglądać jak coś w tym stylu. Krótszy Xbox one x

Opublikowano

Czyli maksymalnie ~4,6 terafanka (przy założeniu, że będzie taktowanie takie jak przy XSX). 

Opublikowano

Raczej nie licz na 1440p. Ich targetem jest najpoplarniejsza rozdzielczość wsród telewizorów, a nie monitorów.

Opublikowano

Która to rozdzielczość jest najpopularniejszą wśród monitorów. :P

Szczerze mówiąc ciekaw jestem ruchów MSu, a konkretnie stosunku ceny do wydajności, bo coraz przychylniej patrzę na kombo PC + PS5. GTX 1060 6GB sprawdza się zaskakująco dobrze przy 1440p/60, a to przyjemna dla oka rozdzielczość po podłączeniu go pod telewizor 4K. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Jak masz pc do gier to raczej nie potrzebujesz xboxa. Gry w gamepassie będą pewnie gorsze i tyle. Ja nie jestem jeszcze gotów do przesiadki na blachę, ale w przyszłości może ;p

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Mnie zmusiły okoliczności, ale nie ukrywam że gdybym dostał faktycznie wydajny sprzęt a 60 klatek byłoby opcją wyboru to XSX z przyjemnością zawita w moim domu. 

a PC zostanie i tak, bo przecież zaraz premiera Shadowlandsów :cool: 

Opublikowano
  • Autor

wrzuciłem o  tym newsa kilka postów wyżej,

mało tego, daddy sam go polajkował

xd

Opublikowano
52 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ja raczej nie skorzystam, bo i tak kolejka gier z Gp czeka na dysku.

Ale te dema będą tylko przez tydzień dostępne, taki zamiennik stanowisk z grami z E3  ;)

Opublikowano

W ogóle panowie mam delikatny zgrzyt z tym XSS: rozumiem zamysł i potencjalny target, ale czy powiedzmy brak napędu nie odstraszy casuala? Przecież wciąż płyty to dla wielu ludzi jedyny sposób na nabycie gier, nie słyszałem aby XOS AD okazał się jakimś sukcesem sprzedażowym. No nie wiem, nie widzę tego.