Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

plotkuje się że XSS wcale nie musi być w kształcie Gamcube'a a może przypominać XOX, chodzi o koszt dwóch płyt głównych.

no ale nikt nie brał na poważnie tego mockupu w stylu kostki przecież xD 

Opublikowano
2 godziny temu, Soul napisał:

hmmmm, przymrożone oko ale było by pięknie. 

Obraz może zawierać: ekran

Ta lista to tragedia, remastery i inne bzdury a nie coś cudownego :bad:

Opublikowano (edytowane)

Która to rozdzielczość jest najpopularniejszą wśród monitorów. :P

Szczerze mówiąc ciekaw jestem ruchów MSu, a konkretnie stosunku ceny do wydajności, bo coraz przychylniej patrzę na kombo PC + PS5. GTX 1060 6GB sprawdza się zaskakująco dobrze przy 1440p/60, a to przyjemna dla oka rozdzielczość po podłączeniu go pod telewizor 4K. 

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano (edytowane)

Jak masz pc do gier to raczej nie potrzebujesz xboxa. Gry w gamepassie będą pewnie gorsze i tyle. Ja nie jestem jeszcze gotów do przesiadki na blachę, ale w przyszłości może ;p

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano
52 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ja raczej nie skorzystam, bo i tak kolejka gier z Gp czeka na dysku.

Ale te dema będą tylko przez tydzień dostępne, taki zamiennik stanowisk z grami z E3  ;)

Opublikowano

W ogóle panowie mam delikatny zgrzyt z tym XSS: rozumiem zamysł i potencjalny target, ale czy powiedzmy brak napędu nie odstraszy casuala? Przecież wciąż płyty to dla wielu ludzi jedyny sposób na nabycie gier, nie słyszałem aby XOS AD okazał się jakimś sukcesem sprzedażowym. No nie wiem, nie widzę tego.