Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Figuś napisał:

Zaczynam powoli tęsknić za normalnymi konfami z E3 i innych eventów :/

Ajj te relacje z E3 i innych targów na Hyperze w TV. Wywiady, urywki gameplayu, fajnie było :rayos:

Opublikowano

Czy M$ będzie dalej śpiewał kasę za granie online czy też nie mnie osobiście ryra. Płacę za to od tak dawna, że słowo daję - jest mi to obojętne. Dla mnie o wiele ważniejszą sprawą jest zabezpieczenie systemu przed oszustami. Tak, to na niektórych blacharzy właśnie teraz patrzę. Innymi słowy chcę zapewnienia, że w każdej grze nastawionej na Multi jak np Halo Infinite w Menu odnajdę "ptaszeczek" pozwalający mi zdecydować o tym czy grać lub nie grać z pecetowcami. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mówiono już czy na głównym evencie mają być jakieś gry 3rd party? 

będą

Opublikowano (edytowane)

Itagaki się skończył ponad 10 lat temu.

brak E3 ma jeden plus, żadnych przecieków na kilka dni przed  :xboss:

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

kogo tam ubi obchodzi, bardziej mi chodzi i pokazy MSu w maju i dzisiaj czy nawet sony w czerwcu. Zostały tylko randomy które piszą sobie magiczne listy na 4chanie.

Opublikowano

Z resetery odnośnie Fable:

Cytat

MMO-lite with emphasis on player interactions. This is all I've heard really.

I've been waiting for a single-player RPG Fable for a while and those were disappointing news to me personally. Assumed it would be to most people waiting for a new Fable. Apparently I was wrong. :p

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

SInglowy być nie musi, ale fajnie jakby dało grać się w niego bez dostępu do internetu, a granie w pojedynkę nie owocowało pół-produktem.

W sensie,  nie chcesz żeby to był drugi WoW?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, ASX napisał:

W sensie,  nie chcesz żeby to był drugi WoW?

Dokładnie tak. Fajnie jest wskoczyć w grę która w dniu premiery i za 5 lat będzie oferowała podobną zawartość, a nie ogrywać w okienku kiedy jest największa populacja graczy ergo najlepszy czas na granie.

Edytowane przez Paolo de Vesir