Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Co oni z ta japonska propaganda?

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to chyba kupię jednak ps5. 

Opublikowano

Pokazują indyki do gejpassa czuje się zażenowany oglądając prezentacje liczyłem ze MS się czegoś nauczył ale nie... Sony ich zje swoimi grami

Opublikowano

Cyce, cycusie, cysie

Opublikowano

To na początku to było to nowe Halo co ma sprzedać nową generację? Czy jakiś remaster? Bo jak to pierwsze to lol.

Opublikowano
Teraz, Banan91PL napisał:

Pokazują indyki do gejpassa czuje się zażenowany oglądając prezentacje liczyłem ze MS się czegoś nauczył ale nie... Sony ich zje swoimi grami

Jakie indyki do Game Passa? ;O

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

No Forza wyglądała obłędnie.

te 20 sekund bez daty? 

Opublikowano

Halo oceni się na trailerze 4k potem. Martwi ze na razie nic oprocz niego na start...

Opublikowano

Everwild wyglada ladnie, tylko dalej nie wiadomo co to bedzie. Jakies mmo, online multi, czy single. 

Opublikowano

Rare- teraz będzie bieganie w 4 po lesie i ratowanie zwierząt :yao:

Opublikowano
Teraz, Observer napisał:

To na początku to było to nowe Halo co ma sprzedać nową generację? Czy jakiś remaster? Bo jak to pierwsze to lol.

Ostatnio ograłem h2 anniversary i nie wiem czy nie wyglądało lepiej.