Opublikowano 23 lipca 20204 l 1 minutę temu, Jakim napisał: Autka tobia tyle co gt7 na ps5. Czyli wcale Mów za siebie.
Opublikowano 23 lipca 20204 l 1 minutę temu, Mani napisał: Gdzie te 12 terafanków? No Forza wyglądała obłędnie.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Pokazują indyki do gejpassa czuje się zażenowany oglądając prezentacje liczyłem ze MS się czegoś nauczył ale nie... Sony ich zje swoimi grami
Opublikowano 23 lipca 20204 l To na początku to było to nowe Halo co ma sprzedać nową generację? Czy jakiś remaster? Bo jak to pierwsze to lol.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Teraz, Banan91PL napisał: Pokazują indyki do gejpassa czuje się zażenowany oglądając prezentacje liczyłem ze MS się czegoś nauczył ale nie... Sony ich zje swoimi grami Jakie indyki do Game Passa? ;O
Opublikowano 23 lipca 20204 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: No Forza wyglądała obłędnie. te 20 sekund bez daty?
Opublikowano 23 lipca 20204 l Halo oceni się na trailerze 4k potem. Martwi ze na razie nic oprocz niego na start...
Opublikowano 23 lipca 20204 l Everwild wyglada ladnie, tylko dalej nie wiadomo co to bedzie. Jakies mmo, online multi, czy single.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Teraz, Observer napisał: To na początku to było to nowe Halo co ma sprzedać nową generację? Czy jakiś remaster? Bo jak to pierwsze to lol. Ostatnio ograłem h2 anniversary i nie wiem czy nie wyglądało lepiej.