Opublikowano 23 lipca 20204 l 48 minut temu, Mejm napisał: Poki co najlepszy punkt tej prezentacji to foto tej blondyny wrzucone tutaj przez XMa. Dalej aktualne
Opublikowano 23 lipca 20204 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Dobra, to po ile to PS5? Bo Xbox zrobił sobie pogrzeb tym pokazem +1
Opublikowano 23 lipca 20204 l Jak nie będzie Alana Wake 2 w 540p jako lunch title to niech knur spada.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Ale przynajmniej przyznali, że wiedzą, że żadna ich gra nie będzie tak wyczekiwana jak Cyberpunk.. edit: to już czwarta z 5 nowych gier ? Edytowane 23 lipca 20204 l przez funditto
Opublikowano 23 lipca 20204 l Mam wrażenie, że na koniec tylko ja i @ASX będziemy zadowoleni z pokazu.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Teraz, pawelgr5 napisał: No i nareszcie coś dla mnie. Lubie gierki od tego studia. pograsz za 2-3 lata
Opublikowano 23 lipca 20204 l Ci teraz to nawet nie zdążyli z trailerem CGI, więc powerpointa nam puszczają xD
Opublikowano 23 lipca 20204 l Teraz, MBeniek napisał: Ci teraz to nawet nie zdążyli z trailerem CGI, więc powerpointa nam puszczają xD Gra po prostu chodzi w 1 fps
Opublikowano 23 lipca 20204 l 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Czyli dwa lata spokojnie można polatać na zwykłym Xboxie dużo gier nie miało logo xbox one x, więc bym się nie rozpędzał
Opublikowano 23 lipca 20204 l 2 minuty temu, Bigby napisał: Mam wrażenie, że na koniec tylko ja i @ASX będziemy zadowoleni z pokazu. No jeszcze paru xdesperatow sie znajdzie.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Teaser Brutal Legend 2 ? Jednak chyba nie.. Edytowane 23 lipca 20204 l przez funditto