Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

Ja tam mam zamiar się dołożyć - zbyt długo olewałem XBOXa, ale dzięki temu teraz mam ciśnienie na nowy sprzęt, mimo że na start żadna z tych maszyn nie oferuje zupełnie niczego interesującego. Będe miał hiciory z XONE i w ten sposób zrobię sobie najlepszy lineup startowy w historii.

Mam to samo aczkolwiek liczę na premierę za 499$ i szybkie zejście z ceny do poziomu 2k PLN. 

Opublikowano

No jeśli ktoś nie miał wcześniej styczności z Xboxem to na pewno nie będzie mógł narzekać na brak gier na start.

Gorzej mają tacy jak ja, miał być mocny start w postaci Halo Infinite, a jedyne na co teraz zostało mi czekać to chyba szybsze loadingi w Sea of Thieves xd

Także im bliżej premiery tym mniej czuję potrzebę szybkiej przesiadki, zwłaszcza że mam koxa który teraz mnie zadowala. 

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Dawno już nie czytałem jak to Sony niczym Robin Hood dokładało 300$ do każdej PS3 + karnet do Rozi :yao:

Chyba z Trójmiasta jesteś, że o Rozi wspominasz. A polecam obejrzeć dokument o PS3 i ile Sony musiało dokładać, wszystko tam jest objaśnione. I nie byli Robin Hoodem tylko zmusiła ich sytuacja. Wyszli na prostą jak połowę rzeczy wywalili.

Opublikowano (edytowane)

Fajnie wygląda ten nowy stary dashboard

Podoba mi się że wizualnie będzie taki sam na konsoli, pececie i komórce, ekosystem pełną gębą

Edytowane przez ASX
Opublikowano
22 godziny temu, ASX napisał:

No jeśli ktoś nie miał wcześniej styczności z Xboxem to na pewno nie będzie mógł narzekać na brak gier na start.

Gorzej mają tacy jak ja, miał być mocny start w postaci Halo Infinite, a jedyne na co teraz zostało mi czekać to chyba szybsze loadingi w Sea of Thieves xd

Także im bliżej premiery tym mniej czuję potrzebę szybkiej przesiadki, zwłaszcza że mam koxa który teraz mnie zadowala. 

A ja sie niemoglem zdecydowac na zakup koxa przez dwa lata i teraz mam bol pupy bo z jednej strony granie na premierowym xone to tragedia a z drugiej niebardzo mam ochote inwestowac w nextgena. Jedyna nadzieja w XsS bo do 4k mnie nieciągnie z powodu ograniczonego budżetu na zabawki w tym roku a jeśli faktycznie gry na XsS roznily by sie tylko tym że smigały by w 1080p/30/60fps zamiast 4k/60 to bym kupowal na premiere jak powalony.

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, kubson napisał:

> Xbox Series S – 11.05.2020 – 299 $/€
> Xbox Series X – 11.06.2020 – 499 $/€
> PS5 – 11.13.2020 – 499 $/€
> PS5 Digital – 399 $/€

Wzięte z internetu i obstawiam te same ceny 

Całkowicie realne, chociaż przy tej cenie MS będzie chyba coś dokładać do sprzętu.

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano

@Paolo de Vesir, żadna tajemnica -

Spoiler

moje osiedle administracyjnie podlega pod wieś Borkowo, a nazwę przerobiłem po pewnym incydencie pod moim blokiem:

https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Nocne-strzaly-na-podgdanskim-osiedlu-n69504.html

Pamiętam, że było lato, drzwi balkonowe otwarte, a ja napierdzielałem w multi Battlefield 3. Słyszałem takie 2-3 "plaśnięcia", ale za ch#ja nie brzmiało, jak prawdziwe strzały, które dobiegały z mojego kina domowego (bo wiadomo, że BF ma najlepsze odwzorowanie i żadne akcje pod blokiem się do tego nie umywają:kaz:), więc niewiele się tym przejąłem i dopiero jak zaczęło się wycie syren to się zainteresowałem :)

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Spodziewałem się raczej Nowego Portu, Oruni albo Meksyku, ale widzę że jest jeszcze lepiej. :pawel: Pozdrawiam z Redłowa. :lapka: 

Na Orunii całe szczenięce życie, praktycznie od urodzenia spędziłem, a później jeszcze Stogi były, więc znam trochę "ciemne strony Trójmiasta" - pozdro :lapka:

Żeby nie offtopować to też zastanawiam się nad tą xboxową appką - jest to gdzieś w sklepiku google?

Opublikowano

Paolo jedna z lepszych dzielnic 3city, Wredny trzy najgorsze xD

Nowy dash spoko, fajnie że będzie zajmował mniej pamięci i szybciej się odpalał na XO, oby dorzucili jakieś skórki bo domyślne czarno/biały się nudzi.

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Paolo jedna z lepszych dzielnic 3city, Wredny trzy najgorsze xD

Nowy dash spoko, fajnie że będzie zajmował mniej pamięci i szybciej się odpalał na XO, oby dorzucili jakieś skórki bo domyślne czarno/biały się nudzi.

Orunia Dolna, Stogi i Zaspa, chyba że jest coś gorszego. 

Widzę Gdańsk tu przoduje. A do Borkowa od siebie to ja mam 20 minut. 

Ps Wredny nie wchodzę w profile ludzi i nie patrzę skąd są, przeczytałem o Rozi i od razu zrozumiałem, że ktoś z Trójmiasta. Bez obrazy, pozdrawiam.