Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, bluber napisał:

Maniak ma ten prototyp, który ostatni ktoś fotografował na targach w niemczech, można dokładnie zobaczyć jak wyglada rozmiarowo etc

Piękna jest ta konsola 

118611094_844835356052624_2432703815165726578_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tJovvOPMSYoAX8V8sHH&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=9e1ef6852810ba5712df8fa3908f1101&oe=5F6D05CC

Edytowane przez Soul
  • Plusik 3
  • Lubię! 1
  • Minusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

tak po prawdzie to M$ widzę coraz mocniej wysyła działa u nas na wzór Polskiego oddziału PS i robi eventy premierowe i fajne promki rozsyła.

Tak po prawdzie z takich kampanii reklamowych widziałem raczej tylko konsole w niektórych elektromarketach, a i to nie zawsze włączone. :dunno: 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak po prawdzie z takich kampanii reklamowych widziałem raczej tylko konsole w niektórych elektromarketach, a i to nie zawsze włączone. :dunno: 

Ten akurat to agent i akwizytor xboxa no ale

nieśmiało ale zaczynają coś robić w tym kieunku

Opublikowano

Podoba mi się, że ta zielona wstawka to jest tylko kolorowy plastik, a nie jakieś diody, które tylko irytują i potem jeszcze odbijają się w ekranie tv - tak jak to pewnie będzie w przypadku ps5.

• WTF 1
Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

nieśmiało ale zaczynają coś robić w tym kieunku

<3 Liczę, że to pierwsze jaskółki MSu który ma zamiar podjąć rękawicę rzuconą przez Sony i zawalczy o portfele polskich graczy.

2 minuty temu, MBeniek napisał:

tak jak to pewnie będzie w przypadku ps5.

W PS5 to zapewne będzie z przodu więc raczej świeciło w oczy. ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, Observer napisał:

Ty jesteś gościem z CW.

oho chyba moje słowa zabolały użytkownika który skasował tutaj konto by potem zrobić altera do pisania w CW

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, Daddy napisał:

Asx chyba ból dupy masz o maniaka co? :) 

Niesamowity jutuber, jestem fanem od samych początków kanału

Opublikowano

Maniak i brygada są spoko, nie każdy musi mieć magistra z gier i wyglądać pięknie jak mendrek.

Wole taki ''amatorski'' kanał niż wielu gigantów pizdeczek casuali jak Remigiusz Maciaszek itp. 

• Plusik 2
Opublikowano

Najlepsi sa ci, ktorzy sami kupuja gierke albo konsole do testow. W kazdym innym przypadku recenzja to filmik z lokowaniem produktu i wychodza slodko pierdzace 'obiektywne' peany jak posty asaxa o wszystkim co microsoft.