Opublikowano 26 sierpnia 20204 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Swoją drogą, jutro premiera Tell Me Trans. Co za miesiąc. Nigdy wiecej gier od dontnod
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Maniak ma ten prototyp, który ostatni ktoś fotografował na targach w niemczech, można dokładnie zobaczyć jak wyglada rozmiarowo etc
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 54 minuty temu, bluber napisał: Maniak ma ten prototyp, który ostatni ktoś fotografował na targach w niemczech, można dokładnie zobaczyć jak wyglada rozmiarowo etc Piękna jest ta konsola Edytowane 27 sierpnia 20204 l przez Soul
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Zayebali w raichu z Saturna pewnie, a tak po prawdzie to M$ widzę coraz mocniej wysyła działa u nas na wzór Polskiego oddziału PS i robi eventy premierowe i fajne promki rozsyła.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 2 minuty temu, bluber napisał: Soul skąd to macie? xD Ma się te znajomości
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 4 minuty temu, Figuś napisał: tak po prawdzie to M$ widzę coraz mocniej wysyła działa u nas na wzór Polskiego oddziału PS i robi eventy premierowe i fajne promki rozsyła. Tak po prawdzie z takich kampanii reklamowych widziałem raczej tylko konsole w niektórych elektromarketach, a i to nie zawsze włączone.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak po prawdzie z takich kampanii reklamowych widziałem raczej tylko konsole w niektórych elektromarketach, a i to nie zawsze włączone. Ten akurat to agent i akwizytor xboxa no ale nieśmiało ale zaczynają coś robić w tym kieunku
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Podoba mi się, że ta zielona wstawka to jest tylko kolorowy plastik, a nie jakieś diody, które tylko irytują i potem jeszcze odbijają się w ekranie tv - tak jak to pewnie będzie w przypadku ps5.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 3 minuty temu, Figuś napisał: nieśmiało ale zaczynają coś robić w tym kieunku <3 Liczę, że to pierwsze jaskółki MSu który ma zamiar podjąć rękawicę rzuconą przez Sony i zawalczy o portfele polskich graczy. 2 minuty temu, MBeniek napisał: tak jak to pewnie będzie w przypadku ps5. W PS5 to zapewne będzie z przodu więc raczej świeciło w oczy.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Jezu ale maniak jest tragiczny, boli oglądanie jego materiałów. Idealnie by pasował żeby stworzyć trio z bolkiem i vasterem vaperem czy jak on tam miał
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Autor maniaka można oglądać tylko ironicznie, bo poziom jego wiedzy na temat branży jest na poziomie gości z CW.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Autor 3 minuty temu, Observer napisał: Ty jesteś gościem z CW. oho chyba moje słowa zabolały użytkownika który skasował tutaj konto by potem zrobić altera do pisania w CW
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Przecież ja mam to konto od 11 lat, dłużej niż ty. I nic nie skasowałem, Mendrek mnie zbanował, a wiadomo że ban od Mendrka się nie liczy.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 4 godziny temu, Soul napisał: Piękna jest ta konsola te upchnięte kartony u góry coś pięknego, jak mozaika w notre dame
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Dziwisz się? pracuje dla MS a nawet konsoli(pustego pudełka) mu nie dali potrzymać. Edytowane 27 sierpnia 20204 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Autor 5 minut temu, Daddy napisał: Asx chyba ból dupy masz o maniaka co? Niesamowity jutuber, jestem fanem od samych początków kanału
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Maniak i brygada są spoko, nie każdy musi mieć magistra z gier i wyglądać pięknie jak mendrek. Wole taki ''amatorski'' kanał niż wielu gigantów pizdeczek casuali jak Remigiusz Maciaszek itp.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Najlepsi sa ci, ktorzy sami kupuja gierke albo konsole do testow. W kazdym innym przypadku recenzja to filmik z lokowaniem produktu i wychodza slodko pierdzace 'obiektywne' peany jak posty asaxa o wszystkim co microsoft.