Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Xbox All Access będzie dostępny również w Polsce 

566536B1-246B-440F-BF91-82DDFC01EAFB.png

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

image0.png?width=807&height=671

Xbox w Polsce będzie dostępny w All Accessie w sieci Media Expert 

Opublikowano

Ciekawe jaka jest strona prawna All Access - liczą to jako kredyt czy co, nie powiem XsX za jakieś 120zł miesiecznie bez oprocentowania? :banderas:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Właśnie ja też mam pytanko o FIFĘ: w EA Access jest zawsze najnowsza odsłona, w pełnej wersji?

Nie, najnowsza wjeżdża jakoś po pół roku zawsze

Opublikowano

Zaraz to all Access umożliwia mi wymianę xoxa na xsx? Czy nie? I czy tylko jak na raty? Bo coś takiego czytam.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Właśnie ja też mam pytanko o FIFĘ: w EA Access jest zawsze najnowsza odsłona, w pełnej wersji?

na premiere masz zawsze 10h trial najnowszej edycji, po kilku miesiącach dodają ją na stałe do abonamentu.

Kilka razy spróbowałem tej usługi i szczerze mówiąc nigdy nie wykorzystłem tego triala w całości, tak bardzo podobały mi się te gry EA xd

Edytowane przez ASX

Opublikowano

No jeszcze ten all access u nas xd

Powiem tak, niech sony juz serio ruszy lepiej pisde i wyklada wszystko na stol bo mam coraz wieksza ochote spyerdolic na zielona strone mocy jak tu takie frykasy za pol darmo niz czekac i sie prosic az skosniaki rzuca w koncu jakies info :dunno:

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Nie, najnowsza wjeżdża jakoś po pół roku zawsze

Kurcze to w sumie nieźle, bo kto będzie chciał to poczeka, a kto ma ciśnienie kupi. Kurcze, XSS jako FIFA machine za 299 USD to może być naprawdę hit. :obama: 

Opublikowano

No nie powiem ze ten program teraz mi nie zrobił. Nie spodziewałem się że to będzie u nas na start. Tak teraz srogo się zastanawiam czy ten Xbox nie wjedzie na premierę. 

Opublikowano

Ja myślę, że ludzi, którzy grają tylko w fifki to nie przekonają. Taniej kupić grę niż być subskrybentem.

Opublikowano

Eh czyli nie wymienią mi xoxa. Łech. 

Raty mnie walą, ale dla wielu ludzi bedzie spoko.

Opublikowano

Czym się w sumie różni ten All-Access od wzięcia konsoli+gp na raty? Wychodzi mniej więcej to samo. W sensie spoko, że taki program oferują, ale kraje w których go nie ma raczej nie są jakoś bardzo pokrzywdzone. 

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, MBeniek napisał:

Czym się w sumie różni ten All-Access od wzięcia konsoli+gp na raty? Wychodzi mniej więcej to samo. W sensie spoko, że taki program oferują, ale kraje w których go nie ma raczej nie są jakoś bardzo pokrzywdzone. 

W skrócie to niczym

Opublikowano

Przy tych cenach w All Access to GP Ultimate wychodzi za darmo praktycznie.

EDIT: a jednak nie :potter: 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

:)