Gość Rozi Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Gears Tactics? Wjeżdża Xboks day freakin' one. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Powtórzę, co z premierą w Europie, wiadomo kiedy ? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Teraz, Moldar napisał: Powtórzę, co z premierą w Europie, wiadomo kiedy ? No jak All Access ma być w tym roku dostępne w Polsce to chyba logiczne, że nie musisz się martwić że nas oleją. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Szkoda że nie ma Irlandii w All Access, ale MS rozegrał ten tydzień koncertowo, mnie kupili Xbox Series X biorę w dniu premiery, Sony moze się pakować. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 18 minut temu, kubson napisał: wiadomo od miesięcy XSX za 499$ XGP Ultimate = 250 gier, gry MS na premierę, xcloud w cenie, gry EA w cenie + kilka innych bonusów. Spencer rozbił bank. O Gry EA z tej generacji średnio mnie robią ale dla wielu osób to mocna oferta, ciekawe jeszcze czy Bluber się doczeka darmowego grania online Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Chcę to już Oby digital foundry niedługo dało ten filmik z porównaniem. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Piękne ceny ha mówiłem! znaczy pisałem Edytowane 9 września 2020 przez Soul 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 To zapytam jeszcze raz! Gdzie brać na premierę? Wziąłbym w MS store, ale nie wiem czy wyślą w dniu premiery czy wcześniej ;/ Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Ponoc Valhalla na Series X w 4k60fps Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 40 minut temu, schabek napisał: No jeszcze ten all access u nas xd Powiem tak, niech sony juz serio ruszy lepiej pisde i wyklada wszystko na stol bo mam coraz wieksza ochote spyerdolic na zielona strone mocy jak tu takie frykasy za pol darmo niz czekac i sie prosic az skosniaki rzuca w koncu jakies info I tak kupisz plejke xD 8 minut temu, 20inchDT napisał: To zapytam jeszcze raz! Gdzie brać na premierę? Wziąłbym w MS store, ale nie wiem czy wyślą w dniu premiery czy wcześniej ;/ Ja klepie preorder w trzech sklepach z płatnoscią hajsem żeby mnie ktoś nie wyruchał bez mydła, MS Store wysyłający z magazynu w Holandii brzmi dla mnie jak ryzykowna opcja 18 minut temu, Daddy napisał: ciekawe jeszcze czy Bluber się doczeka darmowego grania online To byłoby już za dużo! Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 No to pewnie tak samo zrobię. Machnę zamówienie w eurortv i neonet. Szkoda, że nie mam tu media markt, bo bym wykorzystał kuponik na 40 zł Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) 12 minut temu, 20inchDT napisał: To zapytam jeszcze raz! Gdzie brać na premierę? Wziąłbym w MS store, ale nie wiem czy wyślą w dniu premiery czy wcześniej ;/ Wyślą wcześniej ale dostaniesz na 10. Nie ma obawy. Edytowane 9 września 2020 przez lpcl Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 9 września 2020 Autor Opublikowano 9 września 2020 Fajnie się to zapowiada, porównując to jak teraz wyjaśnia M$ do roku 2013 to nieba i ziemia. Spoko, że nie traktują nas jak obywateli drugiej kategorii i Polska znalazła się w 12 krajów gdzie wystartuje program All Access. Nie podejmę się wyrokowania jak to się wszystko skończy globalnie, ale myślę że swoją ofertą i polityką która prezentuje microsoft obecnie, ma szansę odzyskac duża część graczy w Polsce która miała Xboxa 360 ale po 2013 uciekła na platformę $ony. Tania konsola, abonament w którym w cenie 3 verbatimow można mieć dostęp do setek gier w tym fifki, No Spencer ma argumenty które mogą zadziałać na polskiego gracza. 3 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 No to jeszcze gierki i mamy to 4 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Teraz, bluber napisał: No to jeszcze gierki i mamy to Koniecznie z kamerą z za pleców single playerowe action adventure i klapy złapane do koszyczka Yebać GaaS Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) 7 minut temu, ASX napisał: Fajnie się to zapowiada, porównując to jak teraz wyjaśnia M$ do roku 2013 to nieba i ziemia. Spoko, że nie traktują nas jak obywateli drugiej kategorii i Polska znalazła się w 12 krajów gdzie wystartuje program All Access. Nie podejmę się wyrokowania jak to się wszystko skończy globalnie, ale myślę że swoją ofertą i polityką która prezentuje microsoft obecnie, ma szansę odzyskac duża część graczy w Polsce która miała Xboxa 360 ale po 2013 uciekła na platformę $ony. Tania konsola, abonament w którym w cenie 3 verbatimow można mieć dostęp do setek gier w tym fifki, No Spencer ma argumenty które mogą zadziałać na polskiego gracza. Akurat w pl opchną mln tych xboxów. Ja zamówię w 10 sklepach a potem jeszcze obowiązkowa walka na palety. Ale tak na serio to jak tak będziecie rezerwowali w tych sklepach to mogą pomyśleć, że xbox to u nas potęga. Bardziej się martwię o jakieś wady po moich ostatnich przygodach z xox. Bo tak to opchnąłbym go od razu ale potem 3 tyg. serwisowania i brak konsoli. Edytowane 9 września 2020 przez lpcl Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 lepszej oferty nigdy nie mieli. Jak teraz nie przekonają ludzi, to już nigdy im się nie uda. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 2250zł za XSX legandzko! to mniej niż odłożyłem w skarpecie, Spencer Królu. Gearsy 5 latają w multi w 120fpsach na XSS, czyli to małe pudło też dostanie ulepszenia gier z XO. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Była wczoraj dyskusja o cenie w funtach - 449£ Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 28 minut temu, bebbop napisał: Ponoc Valhalla na Series X w 4k60fps 1 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 jest nieźle ale żeby za.yebać Sony tak realnie to musi być jakiś suckerpunch już po odpowiedzi cenowej japońców, najlepiej w formie free XBL ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi