Lokomotywa 371 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 w trybie 120Hz jest mniejszy lag w sterowaniu, szczególnie to czuć jak gra ma tylko 30 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Godzinę temu, Ludwes napisał: I tak się sprzeda, więc why not? Pytanie co mnie to obchodzi? Dla mnie to jest patologia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Może to czujesz bo ja jak przełączałem na swoim tv to różnicy nie zauważałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @lpcljeśli faktycznie nic nie będzie optymalizowane pod series x, to ludzie będą narzekać jak na halo infinite. Większość ludzi woli 30fps, 1440p, ale mega efekty graficzne/wizualne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Teraz, C1REX napisał: @lpcljeśli faktycznie nic nie będzie optymalizowane pod series x, to ludzie będą narzekać jak na halo infinite. Większość ludzi woli 30fps, 1440p, ale mega efekty graficzne/wizualne. Akurat w tym halo to jak chcą wyciągnąć ponad 60 fps to cudów się nie ma co spodziewać. Pewnie w późniejszym okresie generacji będą gry chodziły w 30 fps, jak teraz, tylko co to zmieni dla XSS i xsx tzn. różnice nadal głównie w rozdziałce, bo 2 różnych gierek przecież nie będą robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 11 minut temu, lpcl napisał: Może to czujesz bo ja jak przełączałem na swoim tv to różnicy nie zauważałem. Ale w co grałeś w 120 fps? 8 minut temu, lpcl napisał: Akurat w tym halo to jak chcą wyciągnąć ponad 60 fps to cudów się nie ma co spodziewać. Halo bedzie w 120 fps w multiplayerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 11 minut temu, bluber napisał: Pytanie co mnie to obchodzi? Dla mnie to jest patologia i tyle. dla mnie też, co się unosisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) 7 minut temu, bluber napisał: Ale w co grałeś w 120 fps? Halo bedzie w 120 fps w multiplayerze Jezu chłopie czytaj te posty. Pisaliśmy o 120 Hz, w tym trybie tv mają mniejszego laga np 1440, 120hz, możesz na xox sobie ustawić, dla mnie żadna różnica bo to jakieś 10 ms a chyba nawet mniej, zależy od tv. Może tylko w mp, w każdym razie nie spodziewam się graficznych cudów po tym co widziałem. Edytowane 10 Września 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @lpclnie mówię o dwóch wersjach, ale by gry były optymalizowane pod series x najpierw i wersja w niższej rozdziałce trafiała na series s. Jeśli będzie odwrotnie i gra będzie pisana pod s, to bedzie mało gier na x konkurujących graficznie z ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 33 minuty temu, Ludwes napisał: dla mnie też, co się unosisz ja się nie unoszę, jestem tylko oburzony rockstarem, którego kiedyś uwielbiałem 32 minuty temu, lpcl napisał: Jezu chłopie czytaj te posty. Pisaliśmy o 120 Hz Mój błąd, jeśli chodzi matryce 120hz to po prostu odświeżanie ekranu jest szybsze, VRS ma wyeliminować problemy z nieregularnym dostarczaniem klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 5 minut temu, bluber napisał: ja się nie unoszę, jestem tylko oburzony rockstarem, którego kiedyś uwielbiałem Mój błąd, jeśli chodzi matryce 120hz to po prostu odświeżanie ekranu jest szybsze, VRS ma wyeliminować problemy z nieregularnym dostarczaniem klatek. A nie vrr? Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 VRR, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 39 minut temu, C1REX napisał: @lpclnie mówię o dwóch wersjach, ale by gry były optymalizowane pod series x najpierw i wersja w niższej rozdziałce trafiała na series s. Jeśli będzie odwrotnie i gra będzie pisana pod s, to bedzie mało gier na x konkurujących graficznie z ps5. Szczerze wątpię w taki scenariusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 40 minut temu, bluber napisał: VRR, tak. W sumie ciekawi mnie to tj. podobno oledy mają z tym jakiś problem, czarny robi się wyblakły, jakieś artefakty, nie zauważyłem czegoś takiego, ale podobno lg nie za bardzo potrafi sobie z tym poradzić. The problem is that when using current forms of VRR (available on Xbox One X and PCs) with LG's 2019 and 2020 OLED TVs, people have noticed that the dark areas of the screen (which OLED TVs are famed for showcasing well) sometimes look washed out and more grey with VRR turned on. Other people sometimes spotted flickering in dark areas of the screen with VRR turned on. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 1 minutę temu, lpcl napisał: W sumie ciekawi mnie to tj. podobno oledy mają z tym jakiś problem, czarny robi się wyblakły, jakieś artefakty, nie zauważyłem czegoś takiego, ale podobno lg nie za bardzo potrafi sobie z tym poradzić. The problem is that when using current forms of VRR (available on Xbox One X and PCs) with LG's 2019 and 2020 OLED TVs, people have noticed that the dark areas of the screen (which OLED TVs are famed for showcasing well) sometimes look washed out and more grey with VRR turned on. Other people sometimes spotted flickering in dark areas of the screen with VRR turned on. też o tym wczoraj czytałem. Przewalona sprawa szukać telewizora w tym roku ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Teraz, 20inchDT napisał: też o tym wczoraj czytałem. Przewalona sprawa szukać telewizora w tym roku ; / Ogólnie to nie jest jakiś straszny problem tzn. te gierki musiałyby chodzić powyżej 60 fps z tak jak pisaliśmy jakoś strasznie dużo tych gierek nie będzie. Bo liczę, że nie będą tak skakały między 30 a 60 jak teraz w performance mode. Może to większy problem dla pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dlatego warto poczekać rok na nowsze, ulepszone modele jak i sam to w jaki sposób nowe konsole będą wykorzystywać te technologie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 7 minut temu, Starh napisał: Dlatego warto poczekać rok na nowsze, ulepszone modele jak i sam to w jaki sposób nowe konsole będą wykorzystywać te technologie Tak to można czekać w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Ja w zeszłym roku kupiłem lg b8 i nawet myślałem o upgrejdzie. Ale nie, poczekam. Może za rok, jak będzie rzeczywiście powód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 13 minut temu, Bigby napisał: że gamespot się nie wstydził pokazać tej upyerdolonej szafki, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 dziwne że jeszcze nie ma materiału od Digital Foundry, skoro wysłali wszystkim youtuberom Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 134 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 14 minut temu, ASX napisał: dziwne że jeszcze nie ma materiału od Digital Foundry, skoro wysłali wszystkim youtuberom Jak wysyłają pudełka bez wnętrzności to raczej materiał od DF nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 jaki maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi