Opublikowano 10 września 20204 l Mi się podobają konsole m$. Ps5 wyglada zbut cudacznie - zwłaszcza wersja z naroślą.
Opublikowano 10 września 20204 l Jak oni to zmieścili w te małe pudełko :S Mam nadzieję ,że nie będzie wyło jak PS4.
Opublikowano 10 września 20204 l Ciekawe jak bedzie prezentowac sje za jakis czas wersja slim, skoro to juz jest takie male ustrojstwo.
Opublikowano 10 września 20204 l 1 minute ago, Fanek said: co wam aż tak się w nich podoba? typowy kształt pudełka No właśnie to, że to pudełko jest. Dam na wzmacniacz audio i inne sprzęty i się jakoś komponuje. Z ps5 mam obawy, że sie sturla i kompletnie nie pasuje do żadnego sprzętu. Poza tym stary jestem, i nie chcę, by konsolą kłuła gości w oczy.
Opublikowano 10 września 20204 l Xbox Series S mały jest, to gdziekolwiek wejdzie i ta kratka ma swój urok Xbox Series X tez nie jest taki duży i pionowo ładnie się prezentuje z tymi wylotami powietrza w kolorze zielonym
Opublikowano 10 września 20204 l Mikro chyba zmusił Sony do obniżenia cen ps5, zapewne Japonce liczył na 550$
Opublikowano 10 września 20204 l https://www.x-kom.pl/p/577874-konsola-microsoft-xbox-series-x.html "Przedsprzedaż od 22.09.2020 Realizacja zamówień nastąpi od dnia 20.11.2020. Liczba egzemplarzy jest ograniczona." Czyli trochę później od światowej premiery.
Opublikowano 10 września 20204 l 17 minut temu, Fanek napisał: co wam aż tak się w nich podoba? typowy kształt pudełka a jak ma wygladac? xd no schludna, minimalistyczna i znajac MS swietna i jakosciowo i sprzetowo
Opublikowano 10 września 20204 l 2 minuty temu, marcin33 napisał: https://www.x-kom.pl/p/577874-konsola-microsoft-xbox-series-x.html "Przedsprzedaż od 22.09.2020 Realizacja zamówień nastąpi od dnia 20.11.2020. Liczba egzemplarzy jest ograniczona." Czyli trochę później od światowej premiery. W sumie zrozumiałe. Fajnie że nie olali tym razem Polski, Jeszcze jakby się wzieli za lokalizowanie każdej swojej gry mogliby dużo zyskać na naszym rynku
Opublikowano 10 września 20204 l Nie no jakiego znowu 20. Jest 10 listopada. Wątpię, żeby było, że sorry ale jednak nie. Chyba że tylko w wybranych sieciach.
Opublikowano 10 września 20204 l Podejrzewam, ze xkom się zwyczajnie zabezpiecza, a konsole wyjada 10 normalnie
Opublikowano 10 września 20204 l Jestesmy w nielicznym gronie allaccess, a konsole by nam pozniej dali? No way.
Opublikowano 10 września 20204 l Mam nadzieję, że nie okaże się, że 10 będzie można kupić tylko w Media Expert skoro to z nimi Microsoft ma umowę na Xbox All Access, bo do 20 nie będzie opcji wzięcia bez abonamentu
Opublikowano 10 września 20204 l Tak samo jak z XSX wygląda lepiej niż na filmach CGI, do tego rozmiar konsoli to 2x pad sam design jest tylko ok za to XSX cudo.
Opublikowano 10 września 20204 l Xboxowe konta i szpiedzy donoszą że do premiery konsoli jeszcze kilka mocnych atomówek MS ma w rękawie Pokaz zapowiedzianych gier, zapowiedzi nowych? Trzeci Xbox pod xclouda? Darmowe granie online dla Blubera? Powrót Kinecta? Najlepsze będzie porównanie z ps5.
Opublikowano 10 września 20204 l Xbox One S: Xbox Series S: wiem że marne źródło, ale jak dla mnie nie jest to ulepszona wersja z One X Edytowane 10 września 20204 l przez Lokomotywa