Opublikowano 12 września 20204 l To, że nie będzie "X enhanced" wersji nie oznacza, że nie będzie "series S" enhanced.Tylko ktoś będzie musiał to robić od nowa, więc nie ma co liczyć na wysyp gier z poprzednich i jeszcze obecnej generacji. A szkoda, bo mogło to działać na zasadzie super samplingu. Taka niby nowa generacja, a nie poradzi sobie z grami z one x, kompletnie bez sensu jak dla mnie, ale na szczęście S mnie kompletnie nie interesuje.Może jeszcze te inne ulepszenia coś zrobią, zobaczymy co tam mają w zanadrzu jeszcze.
Opublikowano 12 września 20204 l 8 godzin temu, Daddy napisał: KOXa na XSS? Nie lepiej XSX za 900zł więcej. Przejscie z KOXa na XSS to dodatkowe 4-5 stowek. Z XSS na XSX kolejne 900-1000., takze wywalac 1,5 klocka na dzien dobry to tak srednio dla mnie, gdy posiadalem juz KOXa i bylem w miare na biezaco z grami Aktualnie zadna z konsol nie przekonuje mnie na tyle, by wywalac na premiere ok. 2,5 tys, ale te 5 stowek jestem w stanie dolozyc do XSS za dysk SSD i skrocone czasy wczytywania oraz namiastke nextgena.
Opublikowano 12 września 20204 l Autor 15 minut temu, Moldar napisał: Tylko ktoś będzie musiał to robić od nowa, więc nie ma co liczyć na wysyp gier z poprzednich i jeszcze obecnej generacji. Niekoniecznie, pokazywali przecież technologie na przykładzie Gearsow UE która pozwala ulepszać gry, pobijać rozdzialke, zwiększyć framerate a nawet dodać HDR bez potrzeby dodatkowych patchu. Więc poczekalbym na więcej informacji
Opublikowano 12 września 20204 l Dlatego na końcu napisałem, że może te inne ulepszenia coś zrobią Szkoda właśnie, że o tym jest tak cicho, nie wiadomo dalej czy to działa dobrze No i czy S też sobie z tym poradzi.
Opublikowano 12 września 20204 l Autor No i nie wiadomo ile gier to obsłuży. Mam nadzieję że nie będą nas długo trzymać w niepewności i niedługo wszystkiego się dowiemy
Opublikowano 12 września 20204 l Beka. Gdzie kolejne party? Wszystko jest w tweecie xDDD OGLADAM Nc ciekawego. Wszystko już wiemy. Edytowane 12 września 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 12 września 20204 l Jeżeli ten briefing miał zapowiedzieć XSS to XD Lepiej wyszło z tym "wyciekiem" nocnym na tt - zrobił jakiś szum w sieci, ludzie czekali na nowe oficjalne informacje. A ten briefing pokazuje że dalej nie potrafią w zapowiedzi. Takie pierdololo to się nadaje na GDC jak ten nieszczęsny briefing Cernego w lutym
Opublikowano 12 września 20204 l Co nie zmienia faktu że wyciek wyglądu XSS jest urywkiem właśnie z tego briefingu
Opublikowano 12 września 20204 l Słabo. To oni zamierzają do lutego jeszcze cos pokazac czy darują sobie info z pozostałych 6 studiów... Liczyłem na jakieś przejęcie :^
Opublikowano 12 września 20204 l Autor no wygląda na to że to nagranie to coś w stylu filmiku informacyjnego które dostają media żeby wiedzieli o co chodzi i mogli napisać artykuły, a nie publiczna prezentacja którąmieli zobaczyć gracze w stylu Inside Xbox czy lipcowego pokazu. nie zmienia to faktu że całośc jest strasznie sztywna, dużo tu pustej koropogadki i po prostu nie da się tego oglądać.
Opublikowano 12 września 20204 l zaskoczyło mnie to, że to nie była ustawka :p fajnie że się wyjaśniło no i tak naprawdę leak miał większą siłę przekazu, także win-win
Opublikowano 12 września 20204 l Autor Godzinę temu, Starh napisał: Plotka w sumie, ale coś chyba może być na rzeczy. Ciekawe Może cyberpunk day one w gamepassie? Mam tylko nadzieje że nie będzie to jakiś czasowy ex. Bo nie lubię takich antykonsumenckich praktyk
Opublikowano 12 września 20204 l 14 minut temu, ASX napisał: Mam tylko nadzieje że nie będzie to jakiś czasowy ex. Bo nie lubię takich antykonsumenckich praktyk Dlaczego antykonsumenckich?
Opublikowano 12 września 20204 l Autor Bo korpopracje takie jak M$ powinny skupić się na finansowaniu własnych twórców i własnych projektów, a nie blokować za grube pieniądze wydanie jakieś gry na innym sprzęcie. To szkodzi konsumentom.
Opublikowano 12 września 20204 l Microsoft się wypowiedział, że informacja o cenie nie wyciekła tak normalnie i nikt sie nie wygadał - informacja ta została wykradziona.
Opublikowano 12 września 20204 l Godzinę temu, ASX napisał: Bo korpopracje takie jak M$ powinny skupić się na finansowaniu własnych twórców i własnych projektów, a nie blokować za grube pieniądze wydanie jakieś gry na innym sprzęcie. To szkodzi konsumentom. Ale to nie jest tak, że jakieś korpo wprowadza przepisy zabraniające wydawania gry. Po prostu 2 firmy się dogadują, to prywatne przedsiębiorstwa są, jeśli im to pasuje to co za problem. Za czasów starych konsol takich eksów 3rd było o wiele więcej niż teraz.
Opublikowano 12 września 20204 l Autor No jasne to biznes i korporacje mogą co chca, blokować gry na inne platformy, wprowadzać płatny multiplayer, blokować crossplay i używane wersję gier. Co nie oznacza że to dobre dla konsumentów
Opublikowano 12 września 20204 l 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Może naprawdę Sony miało zamiar dać konsolę za 599EUR? No wcale bym się nie zdziwił, przecież te SSD z NASA kosztuje. Samo rozszerzenie do x niby 219 USD, a w ps dwa razy szybszy co za tym idzie droższy dysk.
Opublikowano 12 września 20204 l 29 minut temu, ASX napisał: No jasne to biznes i korporacje mogą co chca, blokować gry na inne platformy, wprowadzać płatny multiplayer, blokować crossplay i używane wersję gier. Co nie oznacza że to dobre dla konsumentów Nie ma co demonizować. Na razie piszemy o czasowych eksach. Mnie to osobiście wisi.
Opublikowano 12 września 20204 l 55 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Może naprawdę Sony miało zamiar dać konsolę za 599EUR? Bardzo możliwe, ale wtedy MS wyszedł cały na biało i powiedział 499 oraz 299 za konsole więc teraz Sony kalkuluje ile będą tracić jak rzucą 499 za konsolę z napędem i 399 za digitala.