Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Na jakiej podłodze. Będzie stał obok TV :wub: Nie mogę się doczekać.

U mnie nie ma miejsca, za mały stolik. 

W sumie to jeszcze mogliby dać więcej gier z og xboxa we wstecznej np. max payne 2, riddick, silent Hill 2 itd. 

9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest w kolekcji, ale to ten remaster nie należy do szczególnie udanych - w grze nagrano nowe głosy i w dodatku występuje w niej sporo błędów graficznych.

Z tym silent Hillem nie będę się upierał, akurat fanem nie jestem ale wiem, że ta część ma status kultowej i swoich fanów. 

BTW wczoraj skończyłem ogrywać jedi academy i graficznie dosyć okrutnie się zestarzała ale całościowo to nadal lepsza gra niż te star Warsy z rudym. No ale co tam wsteczna to zuo. 

16 minut temu, C1REX napisał:

M$ robi z PC takiego trochę Series Ultra.

Myślę, że dla nich prawie nie ma znaczenia, czy klient ma pc, czy xa, byle tylko od nich gry brał lub wykupił gamepassa. 

Zresztą jak gram na PC to mi do xboksa dolicza gamerscore i achievmenty. 

Myślę, że trzeba założyć odpowiedni temat żeby, to należycie przedyskutować. 

• Haha 1
4 godziny temu, C1REX napisał:

Myślę, że dla nich prawie nie ma znaczenia, czy klient ma pc, czy xa, byle tylko od nich gry brał lub wykupił gamepassa. 

Zresztą jak gram na PC to mi do xboksa dolicza gamerscore i achievmenty. 

No jednak ma znaczenie, bo ze sprzedaży każdej gry third party na Xboksie MS bierze 30% prowizji, tak jak Sony i Nintendo. Jeśli kupisz jakiś tytuł na Steamie, to MS nie ma z tego ani grosza.

Edytowane przez Lukas_AT
3 minutes ago, Lukas_AT said:

No jednak ma znaczenie, bo ze sprzedaży każdej gry third party MS bierze 30% prowizji, tak jak Sony i Nintendo. Jeśli kupisz jakiś tytuł na Steamie, to MS nie ma z tego ani grosza.

Masz rację. Za słabo zaznaczyłem "byle tylko od NICH gry brał lub wykupił gamepassa." Od nich w sensie M$ store.
Na PC jest konkurencja sklepów + piraty, ale więcej potencjalnych klientów. Na xbox jest monopol jednego sklepu M$.

Edytowane przez C1REX