20inchDT 3 361 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Na jakiej podłodze. Będzie stał obok TV Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Na jakiej podłodze. Będzie stał obok TV Nie mogę się doczekać. U mnie nie ma miejsca, za mały stolik. W sumie to jeszcze mogliby dać więcej gier z og xboxa we wstecznej np. max payne 2, riddick, silent Hill 2 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 402 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Skate 2 i więcej nie muszą jak dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 silent hill 2 chyba jest w BC w kolekcji na x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Jest w kolekcji, ale to ten remaster nie należy do szczególnie udanych - w grze nagrano nowe głosy i w dodatku występuje w niej sporo błędów graficznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jest w kolekcji, ale to ten remaster nie należy do szczególnie udanych - w grze nagrano nowe głosy i w dodatku występuje w niej sporo błędów graficznych. Z tym silent Hillem nie będę się upierał, akurat fanem nie jestem ale wiem, że ta część ma status kultowej i swoich fanów. BTW wczoraj skończyłem ogrywać jedi academy i graficznie dosyć okrutnie się zestarzała ale całościowo to nadal lepsza gra niż te star Warsy z rudym. No ale co tam wsteczna to zuo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 402 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 SH HDC Kod bazujący na becie, skopana grafika, skopany dźwięk, idź pan w chusteczkę z tą grą. Gdybym mógł to wywaliłbym ją z cyfrowej biblioteki, bo jak pomyślę co ja z tym ścierwem przeżyłem to mną telepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 20 minut temu, Bzduras napisał: SH HDC Szczerze mówiąc to grając aktualnie w Downpour tęsknię nawet za takim skopanym portem. Dzieło Czechów to dziwny twór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 402 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Masz PC mocniejszy od ziemniaka, lepiej pobaw się godzinę w zrobienie sobie SH2 Enhanced Edition i masz luksja ponadczasową grę, a nie tę skopaną betę wydaną byle coś wycebulić od spragnionych serii fanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 M$ robi z PC takiego trochę Series Ultra. Myślę, że dla nich prawie nie ma znaczenia, czy klient ma pc, czy xa, byle tylko od nich gry brał lub wykupił gamepassa. Zresztą jak gram na PC to mi do xboksa dolicza gamerscore i achievmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 16 minut temu, C1REX napisał: M$ robi z PC takiego trochę Series Ultra. Myślę, że dla nich prawie nie ma znaczenia, czy klient ma pc, czy xa, byle tylko od nich gry brał lub wykupił gamepassa. Zresztą jak gram na PC to mi do xboksa dolicza gamerscore i achievmenty. Myślę, że trzeba założyć odpowiedni temat żeby, to należycie przedyskutować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 3 minuty temu, C1REX napisał: Myślę, że dla nich prawie nie ma znaczenia, czy klient ma pc, czy xa, byle tylko od nich gry brał lub wykupił gamepassa. otwarcie o tym mówią, to nie jest żadna tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Ja kiedyś ogrywałem FFXV na Xbone - nie powiem wkręciłem się, ale nie zagrałem dużo i puściłem grę i konsolę Po 1,5 roku odpalam FFXV na pc z game pass i ku zaskoczeniu gra mnie przenosi do starego save, to lubię! Co innego, że wersja z game pass była jakaś czerstwa i niekoniecznie dało się w nią grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 27 minut temu, beardo0 napisał: Ja kiedyś ogrywałem FFXV na Xbone - nie powiem wkręciłem się, Podziwiam za heroizm. To ja już wolę ogrywać 20 letnie gierki we wstecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Idealnie się wkomponuje do mojego setupu 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 16 minut temu, creatinfreak napisał: Idealnie się wkomponuje do mojego setupu A to ciepłe powietrze jak na górze będzie wydmuchiwane to tak nie będzie szkodzić matrycy? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 To jest Xbox, tnie będzie się tak grzać jak PlayStation Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Konsole byś majster wyczyścił xD Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 W sobotę czyszczona, a że śpię w tym samym pokoju i codziennie łóżko rozkładane to się kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 A Ty miales series x nie kupować? Co się stało ze się odwidziało? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Pewnie paradoksalnie series X będzie się w biedniejszych krajach lepiej sprzedawał. Analitycy po głowie się będą drapać, a to wszystko dzięki rynkowi używek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, C1REX napisał: Myślę, że dla nich prawie nie ma znaczenia, czy klient ma pc, czy xa, byle tylko od nich gry brał lub wykupił gamepassa. Zresztą jak gram na PC to mi do xboksa dolicza gamerscore i achievmenty. No jednak ma znaczenie, bo ze sprzedaży każdej gry third party na Xboksie MS bierze 30% prowizji, tak jak Sony i Nintendo. Jeśli kupisz jakiś tytuł na Steamie, to MS nie ma z tego ani grosza. Edytowane 15 września 2020 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 chyba że kupi tam grę od MS xD Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 (edytowane) 3 minutes ago, Lukas_AT said: No jednak ma znaczenie, bo ze sprzedaży każdej gry third party MS bierze 30% prowizji, tak jak Sony i Nintendo. Jeśli kupisz jakiś tytuł na Steamie, to MS nie ma z tego ani grosza. Masz rację. Za słabo zaznaczyłem "byle tylko od NICH gry brał lub wykupił gamepassa." Od nich w sensie M$ store. Na PC jest konkurencja sklepów + piraty, ale więcej potencjalnych klientów. Na xbox jest monopol jednego sklepu M$. Edytowane 15 września 2020 przez C1REX Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 No i wszyscy wiemy, że MS Store siły przebicia nie ma, więc dla MS nadal ważne, by opchnęli jak największą liczbę konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi