Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  W dniu 15.09.2020 o 22:43, creatinfreak napisał(a):

Chcę dwie. Xbox ciągnie mnie gamepasem, a PlayStation grami. Zobaczymy jeszcze jak to z finansami będzie.

Jeśli $ony odpali ps now w Polsce, to jest to jakaś alternatywa dla gamepassa. Gorsza co prawda, ale są perełki. 

Od jakiegoś czasu gry normalnie się instaluje. 

Opublikowano

Musze wlasnie sprawdzic tego PS Now bo jest pare tytulow ktore bym chcial ograc, ale brakuje w nim tego co jest jak dla mnie najmocniejsza strona GP czyli wrzucanie potencjalnych 6.5-7.5/10 na premiere, ktorych na pierwszy rzut oka bys nie wzial bo "eeee poczekam az stanieje do 30 euro". Przykladowo to The Outer Worlds. Wasteland 3 i kilka innych. To sa najlepsze przyklady gier tego typu, malo kto sie napala na takie warte ogrania gierki, zeby brac day one.

Opublikowano
  • Autor

gierki 6.5-7.5/10 dodawane do gamepassa day one są fajne, ale najlepsze są te gierki na 8-9/10 wrzucane na premiere do usługi :)

ale generalnie to w pełni się zgadzam, dzięki gamepassowi można odkryć dużo mniej znanych perełek gejmingu, które normalnie człowiek by przegapił, lub nie wydał na nie pieniędzy w zalewie blockbusterowych tytułów.

Opublikowano

Przyznaję, że te 7/10 niespodzianki mi się w gamepass bardzo podobają. Wiele gier bym w życiu nie kupił, a po spróbowaniu okazały się mega w moim guście. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

ciekawe jak to będzie wyglądało w porównaniu do Xbox One X

Opublikowano

Trochę mało next geneowy ten next gen gameplay :reggie:

W ogóle ta płynna generacja niby jest lepsza, nie trzeba kończyć backlogu, nie trzeba zastanawiać się czy znajomi przejdą, ale z drugiej strony hype też jednak jest mniejszy.

Opublikowano

Nie no jak obie firmy (pipi) pokazały to jednak lepiej brać mocniejszą. Biorę series X day one i co najśmieszniejsze zaważyła o mojej decyzji również wyśmiewana przez niektórych wsteczna kompatybilność

Opublikowano
  W dniu 16.09.2020 o 21:18, devilbot napisał(a):

Nie no jak obie firmy (pipi) pokazały to jednak lepiej brać mocniejszą. Biorę series X day one i co najśmieszniejsze zaważyła o mojej decyzji również wyśmiewana przez niektórych wsteczna kompatybilność

Wyśmiewana przez klapów, co teraz pękają ze szczęścia na starocia w ps plusie :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ej nie mogą szybciej odpalić tych pre-orderów? nie wiem jak wy ale jakoś dzisiejszego wieczoru mam niesamowitą ochotę wypi.erdolić 2249 złotych na konsolę marki Xbox.

Opublikowano
  W dniu 16.09.2020 o 21:29, orion50 napisał(a):

No to teraz Spencer niech zrobi szach mat i SEX za 449 ojro :xboss:

Tylko po co? Xbox ma przewagę z game pasem i każdy sobie przeliczy, że gier nie musi kupować. Więc ci co liczą $$ wybiorą tą opcję. 

Opublikowano

Gry za 80 euro? :yao: Nie z Xboxem i Gamepassem. Dzięki Spencer.

Opublikowano

Dzieki tym podwyzkom to gp nawet za pelna cene jest smiesznie tani.

Opublikowano

Panie Spencer pieniążki już czekają ze zdwojoną siłą.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Spencer teraz pewnie dzwoni gdzie trzeba i zamawia kolejne 60 samolotów z konsolami :xboss:

Opublikowano

Mnie dzisiejsza konfa Sony utwierdziła w przekonaniu, że dołączam do zielonych. Sex wlatuje day one. Nie mogę się doczekać. 

Opublikowano

Po tym jak Sony samo sie zaoralo to juz na bank skoncza sie promo na Passa Ultimate. Ladujcie konta na 3 lata, poki jeszcze za pol darmo :d