Opublikowano 15 września 20204 l W dniu 15.09.2020 o 22:20, benito82pl napisał(a): A Ty miales series x nie kupować? Co się stało ze się odwidziało? Chcę dwie. Xbox ciągnie mnie gamepasem, a PlayStation grami. Zobaczymy jeszcze jak to z finansami będzie.
Opublikowano 16 września 20204 l W dniu 15.09.2020 o 22:43, creatinfreak napisał(a): Chcę dwie. Xbox ciągnie mnie gamepasem, a PlayStation grami. Zobaczymy jeszcze jak to z finansami będzie. Jeśli $ony odpali ps now w Polsce, to jest to jakaś alternatywa dla gamepassa. Gorsza co prawda, ale są perełki. Od jakiegoś czasu gry normalnie się instaluje.
Opublikowano 16 września 20204 l Musze wlasnie sprawdzic tego PS Now bo jest pare tytulow ktore bym chcial ograc, ale brakuje w nim tego co jest jak dla mnie najmocniejsza strona GP czyli wrzucanie potencjalnych 6.5-7.5/10 na premiere, ktorych na pierwszy rzut oka bys nie wzial bo "eeee poczekam az stanieje do 30 euro". Przykladowo to The Outer Worlds. Wasteland 3 i kilka innych. To sa najlepsze przyklady gier tego typu, malo kto sie napala na takie warte ogrania gierki, zeby brac day one.
Opublikowano 16 września 20204 l Autor gierki 6.5-7.5/10 dodawane do gamepassa day one są fajne, ale najlepsze są te gierki na 8-9/10 wrzucane na premiere do usługi :) ale generalnie to w pełni się zgadzam, dzięki gamepassowi można odkryć dużo mniej znanych perełek gejmingu, które normalnie człowiek by przegapił, lub nie wydał na nie pieniędzy w zalewie blockbusterowych tytułów.
Opublikowano 16 września 20204 l Przyznaję, że te 7/10 niespodzianki mi się w gamepass bardzo podobają. Wiele gier bym w życiu nie kupił, a po spróbowaniu okazały się mega w moim guście. Edytowane 16 września 20204 l przez C1REX
Opublikowano 16 września 20204 l Trochę mało next geneowy ten next gen gameplay W ogóle ta płynna generacja niby jest lepsza, nie trzeba kończyć backlogu, nie trzeba zastanawiać się czy znajomi przejdą, ale z drugiej strony hype też jednak jest mniejszy.
Opublikowano 16 września 20204 l Nie no jak obie firmy (pipi) pokazały to jednak lepiej brać mocniejszą. Biorę series X day one i co najśmieszniejsze zaważyła o mojej decyzji również wyśmiewana przez niektórych wsteczna kompatybilność
Opublikowano 16 września 20204 l W dniu 16.09.2020 o 21:18, devilbot napisał(a): Nie no jak obie firmy (pipi) pokazały to jednak lepiej brać mocniejszą. Biorę series X day one i co najśmieszniejsze zaważyła o mojej decyzji również wyśmiewana przez niektórych wsteczna kompatybilność Wyśmiewana przez klapów, co teraz pękają ze szczęścia na starocia w ps plusie
Opublikowano 16 września 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ej nie mogą szybciej odpalić tych pre-orderów? nie wiem jak wy ale jakoś dzisiejszego wieczoru mam niesamowitą ochotę wypi.erdolić 2249 złotych na konsolę marki Xbox.
Opublikowano 16 września 20204 l W dniu 16.09.2020 o 21:29, orion50 napisał(a): No to teraz Spencer niech zrobi szach mat i SEX za 449 ojro Tylko po co? Xbox ma przewagę z game pasem i każdy sobie przeliczy, że gier nie musi kupować. Więc ci co liczą $$ wybiorą tą opcję.
Opublikowano 16 września 20204 l Panie Spencer pieniążki już czekają ze zdwojoną siłą. Edytowane 16 września 20204 l przez Daddy
Opublikowano 16 września 20204 l Spencer teraz pewnie dzwoni gdzie trzeba i zamawia kolejne 60 samolotów z konsolami
Opublikowano 16 września 20204 l No to po temacie. Mam nadzieję ze dla klapow nie starczy słodkich Series eksow na premierę.
Opublikowano 16 września 20204 l Mnie dzisiejsza konfa Sony utwierdziła w przekonaniu, że dołączam do zielonych. Sex wlatuje day one. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 16 września 20204 l Po tym jak Sony samo sie zaoralo to juz na bank skoncza sie promo na Passa Ultimate. Ladujcie konta na 3 lata, poki jeszcze za pol darmo :d