Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

kupiłem Golda na 12 miesięcy oznaczonego jako EUROPE, powinno działać bez problemu, jednak jest jakiś problem i od godziny działam z supportem MS

Czy poprzeni gold był wbity na polskim storze? Czy obecny wpisujesz na polskim?

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czy poprzeni gold był wbity na polskim storze? Czy obecny wpisujesz na polskim?

nowe konto :kaz: zalozone na PL, starałem się zrobić jak łowcy radzili ale musi byc chyba jakas blokada regionalna po IP

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

kupiłem Golda na 12 miesięcy oznaczonego jako EUROPE

Też kiedyś kupiłem taki kod, okazało się, że jest jednak z Brazylii XD

Po niecałej godzinie na czacie z suportem MS z Tiną, dostałem nowy kod 12 miesięcy Golda. Potem negatyw na allegro, sprzedający za usunięcie zwrócił kasę za kod na konto :cebula:

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się że jednak chodzi o region IP, prosili żebym zrobił migracje konta na Irlandie (bo tu mieszkam) 

faktycznie, świetny ten support MS-u, problem narazie nie rozwiązany XD

spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, eX4cT_PL napisał:

faktycznie, świetny ten support MS-u, problem narazie nie rozwiązany XD

Pewnie zależy na kogo trafisz w supporcie, tak jak pisałem wyżej u mnie bez zastrzeżeń, a nawet lepiej niż dobrze. Podobni było przy odsyłaniu XOX na gwarancje.

Edytowane przez tedi007
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Ja kody na ich walutę wbijałem bez vpn

Btw. te problemy z regionami są przez to, że wasze obecne abonamenty są z innego regionu niż ten z którego teraz chcecie kupić.

Zmieniles tylko region na konsoli na brazylijski, dodales karte polska i normalnie idzie zakup? Czy trzeba bawic sie w zdrapki na doladowanie portfela? 

PS. Ok, w sumie i tak nie wazne. Zapomnialem, ze juz ze sklepu usuneli mozliwosc zakupu 12 miechow golda :/

Edytowane przez bebbop
Opublikowano

Jakoś ostatnio xox na premierę nie brakowało więc lipy nie powinno być tym razem, nadal marka ps mocno wryta w świadomość w pl. 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, creatinfreak napisał:

Ale przecież miałeś brać xss. Do tego masz dobrego pc. Zostaw nadkonsole dla e-kolegów :D

Ten co miał brać plebejke sie odezwał. Najpierw ja kupię a potem dla was. Oj piekne czasy ida, monitor 24fhd i play4 do szafy. Nowa generacja jakiś tv badz monitor 4k i Xbox pad elit v2 na premierę.to dopiero bedzie przeskok generacyjny. Banderas

Edytowane przez benito82pl
Opublikowano
3 godziny temu, creatinfreak napisał:

Ale przecież miałeś brać xss. Do tego masz dobrego pc. Zostaw nadkonsole dla e-kolegów :D

Właśnie nie zmieniłem zdanie pc w przyszłym roku. Zbyt to wszystko obecnie pomieszane a FM i ck3 chodzą na moim aktualnym pc i Baldurs 3 też będzie chodzić jak wyjdzie. W tym roku xsx AC valhalla, cyberpunk i oled Cx 65 cali. :xboss: w dodatku mam to ultimate game pass do 2022 i głupio aby się zmarnowało

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak to działa z tym gamepassem?

Nie śledziłem kompletnie tego tematu, ale na premierę wjeżdża XSX, więc wykupiłem ostatnio Ultimate za 4zł, ale to jest rozumiem jednorazowe, teraz już będę płacić te 5 dyszek?

Niektórzy tu pisali, że mają GP do 2030 za 4zeta czy coś, idzie to jeszcze jakoś ogarnąć czy trzeba te 55zł już płacić? 

Opublikowano

Proste. Zakładasz nowego użytkownika, kupujesz golda na ile chcesz, dokupujesz miesiąc GPU w cenie piwa, profil ustawiasz jako konsola domowa. Wszystko. Jak się mylę niech ktoś bardziej obeznany w lore się wypowie :)

• Plusik 1
Opublikowano
6 minut temu, Wooyek napisał:

Wytłumaczy mi ktoś jak to działa z tym gamepassem?

Nie śledziłem kompletnie tego tematu, ale na premierę wjeżdża XSX, więc wykupiłem ostatnio Ultimate za 4zł, ale to jest rozumiem jednorazowe, teraz już będę płacić te 5 dyszek?

Niektórzy tu pisali, że mają GP do 2030 za 4zeta czy coś, idzie to jeszcze jakoś ogarnąć czy trzeba te 55zł już płacić? 

Chyba teraz już z tego myku nie skorzystasz ale nadal możesz np EA play na rok i dzięki temu 4 miesiące game pass ultimate. Możesz też jak pan wyżej radzi nowe konto i wtedy ten poradnik poniżej

A dla nowych macie poradnik

https://lowcygier.pl/polecane/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/

• Plusik 1