Daddy 4 224 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Spencer i brygada powinni zrobić szybko filmik jak sony w 2013 z używanymi grami, coś w stylu ''gry po 80 euro? u nas po staremu i xgp z setkami gier za harnasia'' Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 (edytowane) 48 minut temu, Szymek napisał: Proste. Zakładasz nowego użytkownika, kupujesz golda na ile chcesz, dokupujesz miesiąc GPU w cenie piwa, profil ustawiasz jako konsola domowa. Wszystko. Jak się mylę niech ktoś bardziej obeznany w lore się wypowie Jak wbijasz max 2 goldy to na nowym koncie podpinasz karte i dopiero wbijasz 1 golda. System daje Ci wtedy 1 miesiac gratis za subskrybcje. Anulujesz subskrybcje w opcjach i wbijasz drugiego golda. Ponownie Ci dadza 1 miesiac gratis. Pozniej wykupujesz passa pc za 4 zeta (dodatkowy miesiac) i na koniec konwersja za 4 zeta za pomoca xbox ultimate. Wychodza Ci wtedy 28 miesiace. Jak wbijasz 3 goldy to rezygnujesz z proponowanych darmowych subskrybcji i po wbiciu 3 kodow kupujesz tylko xbox ultimate za 4, bo max na konto mozesz wbic 36 miesiece. Edytowane 17 września 2020 przez bebbop 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Wiem już rano obczajalem pełna instrukcje jak najwięcej przycebulic heheszki ale ten Twój post to można gdzieś przypiąć Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Nawet jak już mam ultimate to mogę kupić golfa i gp na pc aby zrobić konwerta? Dodam, że robiłem konwerta już na Xboxie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 12 minut temu, bebbop napisał: Jak wbijasz max 2 goldy to na nowym koncie podpinasz karte i dopiero wbijasz 1 golda. System daje Ci wtedy 1 miesiac gratis za subskrybcje. Anulujesz subskrybcje w opcjach i wbijasz drugiego golda. Ponownie Ci dadza 1 miesiac gratis. Pozniej wykupujesz passa pc za 4 zeta (dodatkowy miesiac) i na koniec konwersja za 4 zeta za pomoca xbox ultimate. Wychodza Ci wtedy 28 miesiace. Jak wbijasz 3 goldy to rezygnujesz z proponowanych darmowych subskrybcji i po wbiciu 3 kodow kupujesz tylko xbox ultimate za 4, bo max na konto mozesz wbic 36 miesiece. Nowe konto, czy nowe konto GP? W sensie jak nigdy nie miałem GP. Widzę, ze mam opcje dokupienia GP za 4zl. wbijam dwa Gołdy kupuje GP i tyle wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 2 godziny temu, MYSZa7 napisał: Jeśli nie miałeś GamePass Ultimate, to kupujesz Golda na rok/dwa/trzy, a później kupujesz miesiąc GPU za 4 zł/55 zł i wychodzi ten rok/dwa/trzy + miesiąc GPU. Jeśli masz już GPU, albo miałeś, to doładowujesz sobie rok/dwa/trzy lata EA Play i masz 4/8/12 miesięcy GPU po konwersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Dobrze rozumiem, że jeśli mam Ultimate do maja 2021, to kupując 12 miesiecy EA Play, wydłuży mojego Ultimate do maja 2022? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 17 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Widzę sporo nowych twarzy nieobeznanych z gamepassem i ciągle te same pytania. Może założymy jakiś nowy temat o gamepassie gdzie wszystkie opcje konwersji byłyby opisane w pierwszym poście? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Teraz, Hubert249 napisał: Jeśli mam Ultimate do maja 2021, to kupując 12 miesiecy EA Play, wydłuży mojego Ultimate do maja 2022? Jeśli masz już GPU, albo miałeś, to doładowujesz sobie rok/dwa/trzy lata EA Play i masz 4/8/12 miesięcy GPU po konwersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 17 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Teraz, Hubert249 napisał: Jeśli mam Ultimate do maja 2021, to kupując 12 miesiecy EA Play, wydłuży mojego Ultimate do maja 2022? Nie, konwersja EA Play do gamepassa nie jest 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 3 dni ea play to 1 dzień ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 1 minutę temu, ASX napisał: Widzę sporo nowych twarzy nieobeznanych z gamepassem i ciągle te same pytania. Może założymy jakiś nowy temat o gamepassie gdzie wszystkie opcje konwersji byłyby opisane w pierwszym poście? Był tu post Bzdurasa, który wszystko wytłumaczył i nie rozumiem dlaczego, ten post nie jest przyklejony na samej górze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 399 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 To nie w tym temacie. Dorzuciłem też info o podstawowych cebulach z Goldem i EAP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: Jeśli masz już GPU, albo miałeś, to doładowujesz sobie rok/dwa/trzy lata EA Play i masz 4/8/12 miesięcy GPU po konwersji. No już kupione 2 lata eap. Myślałem, że może jeszcze się załapie na konwersję golda jak nie miałem gp na pc A jest już wiadomo kiedy będzie ta konwersja z eap? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 A jest jakiś limit ea play? Wbiłem 3 lata i zastanawiam się czy jeszcze dwa nie wbić to będzie pod kurek po konwersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 To będzie nudne, ale gdzie kupujecie to ea play i jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Teraz, Moldar napisał: To będzie nudne, ale gdzie kupujecie to ea play i jakie ceny? https://lowcygier.pl/subskrypcje/tani-xbox-game-pass-ultimate-dla-aktywnych-subskrybentow-4-miesiace-xgpu-za-6842-zl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Bracia, czy jest jakieś info dotyczące akcesoriów z aktualnej generacji? Mam konkretnie na myśli wsparcie kierownic, czy G29 czyli G920 będzie wspierana na Series X? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 399 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Powinno być obsługiwane: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 17 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Prezentacja funkcji quick resume na Series S Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Ja rozumiem, że na te nowe xboxy też będzie można kupować gry z 360-tki jak np. kolekcję Metal Gear Solid itd.?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 57 minut temu, izon napisał: Powiem Wam, byłem zdecydowany na zakup ps5. Mialem wizję, jak odbieram konsolę w nocy i cioram do rana. I niestety po wczorajszej konfie powiem krótki: buy buy Sony, na co najmniej rok czasu. Parciu na next-gena ulżę sobie Xboxem, gdzie gamepass na pół roku kosztuje tyle co jedna gra na PS5. Dodając do tego, że wygląda na to, że większość gier wciąż będzie wychodzić na ps4 i PC to ja się pytam WHAT DA FAK?! Bardzo szkoda, że większość ludzi nie pokieruje się rozsądkiem i nie oleje sprzętu Sony bo niestety możemy spodziewać się dalszego dymania. I od razu uprzedzę i powiem brzydko, stać mnie na konsolę, stać mnie na gry za 350 zł ale nie stać mnie na to, żeby samemu sobie wytłumaczyć tą paranoję.. Z tematu PS5. Sprawa dotyczy X, to odpowiadam tu. Mam podobnie. Miałem brać PS5 w okolicach premiery, tym bardziej, że mam do nadrobienia GoW, TLoU 2, GoT i day one wpada Demon's Souls. Jeszcze kilka tygodni temu nie brałem XBoxa pod uwagę bo 'nie ma gier'. Game pass mnie nie porywał, ba za 55 zł na miesiąc kupię (przejdę i sprzedam) grę jaką będę chciał w pudełku. Wsteczna kompatybilność nie była dla mnie istotna - kupuje nowy sprzęt, chcę nowych gier. Tu dużą robotę zrobiła komunikacja MS. Obietnicą gierek nadal wygrywa Sony, ale... Sama konsola XSX bardziej mi się podoba, wygląda na lepiej przemyślaną i doświadczenia z poprzednikami pozwalają sądzić, że będzie to solidny kawałek sprzętu. Prawdziwego PS5 jeszcze nie zaprezentowali, gdzie XSX rozebrali na części pierwsze. Dla osoby, która nie miała nigdy Xboxa wsteczna i informacje o konkretnych ulepszeniach (4k/120 fps), może nie stają się kartą przetargową, ale prześledziłem oferowane gry w GP i naliczyłem +30 gier (sporo indyków), które mnie interesują. To wszystko za około 20 zł miesięcznie (przy odpowiedniej cebuli). Na dziś biorę XSX z GPU na 1-2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Powinno być obsługiwane: pierwsza kiera logitecha która działa zarówno z PS jak i Xboxem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 wersje 3 cyfrowe były docelowo tylko na Xa a dwucyfrowe na plejaka. G923 jest chyba najnowszą kierownicą Logitecha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi