Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

To gdzie jest ku,rwa ta gra od The Initiative ja się pytam? :pawel: 

CBP jest akurat na ostatniej prostej, chyba nawet już w platynie.

No nasz, insajder pisał, że za 3 miesiące premiera, więc... 

Opublikowano

Matt Booty mówił w lipcu

Cytat

You may have noticed we didn't get to visit all our Xbox Game Studios today. That means, we'll have more to share later this year.

a ja mu wierze

Opublikowano (edytowane)

Dopracowane Halo i Forza na premierę. Ależ by to było piękne...

Mimo PC wjedzie Day One ten Series X. Ogram to co mi zostało na półce. 

Ps5 niech zmienia dizajn albo dadzą cała czarna, bo w obecnej formie wieś straszna. 

Edytowane przez iluck85
Opublikowano
1 minute ago, Starh said:

Jak kupię cybera w cyfrze to automatycznie będę mógł to odpalić w dniu premiery na sexie?

Podobno tak. Nawet nie da się kupić Cybera, które jest tylko na nextegena. CDPR obiecało darmowy upgrade jako pierwsza 3rd party na świecie.

Opublikowano
14 minut temu, drozdu7 napisał:

Pany, to jakie studia mają cos robić dla MS oprócz tych co pokazali na ostatniej konfie? 

Coalition smaży kolejne Gyrosy? 

Nie widzieliśmy jeszcze nowych gier od Initiative ( pracują nad grą w uniwersum Perfect Darka), Coaliton (na 99% pracują nad kolejnymi gearsami, choć są też plotki że niekoniecznie, być może więc mają dwa projekty), Compulsion (mają pracować nad grą inspirowaną bioshockiem z jakimiś elementami logicznymi, tak sugerują przynajmniej oferty pracy), InXile (pracują nad grą action RPG ale gra jest na wczesnym etapie produkcji), jest jeszcze Mojang który ma 2 aktywne projekty ale to pewnie kolejne spinoffy Minecrafta o to chyba tyle z tych ważniejszych

Opublikowano

Obsidian zapowiedział wszystko co miał do zapowiedzenia tj.

-Rozwój  early accessu Grounded, w przyszłym roku ma się ukazać pełna wersja

-DLC do Outer Worlds 

- nowy wysokobudżetowy RPG w uniwersum Pillars od Eternity - Avowed inspirowany Skyrimem

Opublikowano (edytowane)

Jakieś podsumowanie tego filmiku cirex, bo nie chce mi się sluchac 12 minut gadania jakiegos jutubera.

Ogólnie to lepiej na forumku dzielić się własnymi przemyśleniami i opiniami bo to w końcu forum dyskusyjne a nie wklejać jakieś filmiki bez słowa komentarza

Edytowane przez ASX
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

@ASX 

Mi się filimik mega podobał, bo mówił o etyce firm. Jak sony kłamie. Jak m$ zawiodło wielu przy xbox one i antykonsumenckich praktykach zaraz po tym, jak sony przy ps3 jadąc na sukcesie ps2.

Jest analiza aktualnej sytuacji i jak Sony jedzie na sukcesie ps4, kiedy xbox robi wszystko, by zaleczyć rany. 

Jest analiza aktualnych kłamstw sony i ich aroganckiego zachowania. 

Edytowane przez C1REX