Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

To gdzie jest ku,rwa ta gra od The Initiative ja się pytam? :pawel: 

Teraz, Koleś88 napisał:

Ja to tylko się zastanawiam czy znów Cyberpunka nie przeniosą...

CBP jest akurat na ostatniej prostej, chyba nawet już w platynie.

14 minut temu, drozdu7 napisał:

Pany, to jakie studia mają cos robić dla MS oprócz tych co pokazali na ostatniej konfie? 

Coalition smaży kolejne Gyrosy? 

Nie widzieliśmy jeszcze nowych gier od Initiative ( pracują nad grą w uniwersum Perfect Darka), Coaliton (na 99% pracują nad kolejnymi gearsami, choć są też plotki że niekoniecznie, być może więc mają dwa projekty), Compulsion (mają pracować nad grą inspirowaną bioshockiem z jakimiś elementami logicznymi, tak sugerują przynajmniej oferty pracy), InXile (pracują nad grą action RPG ale gra jest na wczesnym etapie produkcji), jest jeszcze Mojang który ma 2 aktywne projekty ale to pewnie kolejne spinoffy Minecrafta o to chyba tyle z tych ważniejszych

Jakieś podsumowanie tego filmiku cirex, bo nie chce mi się sluchac 12 minut gadania jakiegos jutubera.

Ogólnie to lepiej na forumku dzielić się własnymi przemyśleniami i opiniami bo to w końcu forum dyskusyjne a nie wklejać jakieś filmiki bez słowa komentarza

Edytowane przez ASX
  • Plusik 2
14 minut temu, ASX napisał:

Jakieś podsumowanie tego filmiku cirex, bo nie chce mi się sluchac 12 minut gadania jakiegos jutubera.

IMO przydałby się nowy temat zbiorczy właśnie do takich filmów i ich analiz właśnie. @C1REX :)

@ASX 

Mi się filimik mega podobał, bo mówił o etyce firm. Jak sony kłamie. Jak m$ zawiodło wielu przy xbox one i antykonsumenckich praktykach zaraz po tym, jak sony przy ps3 jadąc na sukcesie ps2.

Jest analiza aktualnej sytuacji i jak Sony jedzie na sukcesie ps4, kiedy xbox robi wszystko, by zaleczyć rany. 

Jest analiza aktualnych kłamstw sony i ich aroganckiego zachowania. 

Edytowane przez C1REX