Daddy 4 216 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 30 minut temu, 20inchDT napisał: Kupili ich, żeby robic multiplatformy To mogli robić po prostu deale do GP. Nic nie mówi o ps5 ani o konkretnych platformach, pewnie chodzi o combo pc+Xbox+xcloud oraz dokończenie projektów multiplatformowych w tym na PS4/5 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Przypomniało mi się jak wiele osób na tym forum twierdziło, że Microsoft na pewno nie kupi CD Project RED ani Techlandu, bo są za drodzy. No, może i REDzi są zbyt wysoko wycenieni, ale gdyby chcieli to cena nie byłaby przeszkodą Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Ogolnie to mi sie wydaje ze microsoft to taka dosyc bogata firma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 pół roku, kolejne 5 milionów aktywnych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Do końca roku, dzięki nextgenow, EA Play i tytułom bethesdy może pęknąć 20mln A prosta matematyka mówi: 20 mln x 4zl to jakieś 80mln zł miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Gdybym nie miał PC do grania to jutro o 9 łykałbym zamówienie na ich konsolę. Dowalili do pieca z kupieniem tylu świetnych starych marek za jednym zamachem. Szykuje się wyrównana walka w przyszłej generacji. Wydaje mi się ,że konsumenci tylko i wyłącznie na tym zyskają. Najbardziej liczę na konkurencyjną usługę z gierkami od Sony (dostępną na PC). Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 co tu duzo pisac CZUJE DUME, TYLKO XBOX pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jutro o 9 będzie szybkie klikanko Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Teraz tylko czekać na informacje, po co, a raczej po kogo, Phil tak często latał do Japonii ostatnimi czasy. Edytowane 21 Września 2020 przez tedi007 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Dojepali. Mialem nosa, by wykupic ultimate. Czekam na The Evil Within 3 Day One XGPU Edition PS. Za moment TGS, ciekawe, czy nie zajepia kolejna bombe z japonszczyzna, by przekonac skosnookich do xboxa Edytowane 21 Września 2020 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 6 minut temu, tedi007 napisał: Teraz tylko czekać na informacje, po co, a raczej po kogo, Phil tak często latał do Japonii ostatnimi czasy. Nie no, wierzę że już nic nie kupią. Wydali 7.5 MILIARDA dolarów. To robi wrażenie. Nie no, XSX drugim X360, a może i lepszym. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 12 minut temu, Ukukuki napisał: Gdybym nie miał PC do grania to jutro o 9 łykałbym zamówienie na ich konsolę. Dowalili do pieca z kupieniem tylu świetnych starych marek za jednym zamachem. Szykuje się wyrównana walka w przyszłej generacji. Wydaje mi się ,że konsumenci tylko i wyłącznie na tym zyskają. Najbardziej liczę na konkurencyjną usługę z gierkami od Sony (dostępną na PC). szanuj się, kup dla feelingu konsolowego. To taniej niż karta graficzna. 2249 i masz luzik na kilka lat. Ja tam biorę mimo ze mój PC nie ma kwartału Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dobra głupie pytanie ale się upewnię, np taki Control to teraz mogę kupić na xone i go juz ograć na XSX z ulepszeniami itp? Czy może poczekać aż będzie w GP Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Teraz, iluck85 napisał: szanuj się, kup dla feelingu konsolowego. To taniej niż karta graficzna. 2249 i masz luzik na kilka lat. Ja tam biorę mimo ze mój PC nie ma kwartału Nie no zakochałem się w graniu na PC plus większa biblioteka gierek do tego konkurencja między Steam, MS, gog i Epic na jednej platformie. Za ten hajsik wolę kupić 3070 albo odpowiednika od AMD. Tak czy siak MS dowalił do pieca i coś czuję ,że to niebiescy będą w tej generacji gonić zielonych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Ale byłyby jaja jakby tą firmą z Japonii było Konami i jakby zrobili comeback MGSa, Suikodena i Silent Hilla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 4 minutes ago, funditto said: Ale byłyby jaja jakby tą firmą z Japonii było Konami i jakby zrobili comeback MGSa, Suikodena i Silent Hilla Oby nie, lepiej przeznaczyć pieniądze na dobre studia oraz gierki 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 13 minut temu, messer88 napisał: Dobra głupie pytanie ale się upewnię, np taki Control to teraz mogę kupić na xone i go juz ograć na XSX z ulepszeniami itp? Czy może poczekać aż będzie w GP Możesz ograć na XSX tak, ale bez ulepszeń bo 505 zapowiedziało, że patch nextgenowy tylko dla wersji Ultimate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 C0rwa ale ta wiadomość 5o dla mnie wygranko spencera. Bethesda chyba wydawała moje ulubione multiplatformy w tej generacji bo i jeśli dzięki temu istnieje choć cień szansy że obsydian zrobi nv2 to o jenysiu Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 9 minut temu, funditto napisał: Ale byłyby jaja jakby tą firmą z Japonii było Konami i jakby zrobili comeback MGSa, Suikodena i Silent Hilla Najlepiej dojepac z grubej rury i brac From Software Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 11 minut temu, Ukukuki napisał: Nie no zakochałem się w graniu na PC plus większa biblioteka gierek do tego konkurencja między Steam, MS, gog i Epic na jednej platformie. Za ten hajsik wolę kupić 3070 albo odpowiednika od AMD. Tak czy siak MS dowalił do pieca i coś czuję ,że to niebiescy będą w tej generacji gonić zielonych. Ja tam biorę. Na ściąganie torrentow jestem za stary i na kopiowanie plików do folderu z gra. Gier na PC nie idzie odsprzedać. Poluje na promocje- te są często o niebo lepsze niż na konsolach. Na PC mogę ograć wiedźmina czy FPS, resztę na konsoli mogę sobie ograć. Do tego pudełko zawsze moge odsprzedać. Nie wiem jak dziś, ale msc temu gamepass na PC był biedny. W Ninja Gaiden black sobie pograłem na konsoli, na PC już nie. plusy i minusy ma wszystko, 3k nie kosztuje nowy Xbox. jeszcze pomysle nad tym abo. Ale chyba wezmę sama konsole, mam trochę pudełek z one do skończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 21 minut temu, funditto napisał: Ale byłyby jaja jakby tą firmą z Japonii było Konami i jakby zrobili comeback MGSa, Suikodena i Silent Hilla A jest w ogóle jakieś japońskie studio w rękach nie Japończyków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi