Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Tak analizując temat to faktycznie dobrze przepowiadali, że era graczy pudełkowych szybko się zakończy. Era cyfrówek była za droga ale usługi? Zdecydowanie to przyspieszyły. Zarówno ms jak i Sony (nintendo jeszcze jakoś się broni) sukcesywnie graczy przerzucili z pudełeczek na usługi. W sumie taki sentymentalny post ale z tą generacją pewna cześć historii gier chcąc nie chcą się zakończy.

Opublikowano
  • Autor

Po zakupie Bethesdy strach pomyśleć kogo miał Spencer na myśli gdy mowil, że byłoby miło mieć japońskie studio xd

Opublikowano

akurat Sony w żaden sposób nie przyczynił się do szerzenia usług.

ja też byłem pudełkowem, a kiedy 3 lata temu wchodził game pass to generalnie się śmiałem z tej wizji, szczególnie ze na początku katalog to było dużo gier z Xboxa/X360. Teraz mam ochotę wszystkie te pudełka które mam albo sprzedać albo schować a wszystko mieć na dysku cyfrowo. Game pass zmienił wszystko.

Opublikowano

Asax jak teasuje info z centrali :obama: Dawaj, napisz wprost, nie wydamy Cię!

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Trzeba serio mieć za dużo hajsu żeby brać ps5 zamiast xboxa xD

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Po zakupie Bethesdy strach pomyśleć kogo miał Spencer na myśli gdy mowil, że byłoby miło mieć japońskie studio xd

Sega

Opublikowano

Capcom i można byłoby zamykać Internet.

Opublikowano

Konami? Ich marki stoją w miejscu, drodzy pewnie nie są. SEGA tez ostatnio romansuje z MSem. Capcom sprzedaje jakieś małe ilości gier na Xa ale PS4 to dla nich żyła złota. Wykluczam Platinum (i dobrze). IMO SEGA ale wolałbym Konami.

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Capcom i można byłoby zamykać Internet.

Jak by to byla prawda to chyba bym zrobił preorder na 3 generacje xboxów do przodu :obama:

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Konami? Ich marki stoją w miejscu, drodzy pewnie nie są. SEGA tez ostatnio romansuje z MSem. Capcom sprzedaje jakieś małe ilości gier na Xa ale PS4 to dla nich żyła złota. Wykluczam Platinum (i dobrze). IMO SEGA ale wolałbym Konami.

Z tego co ktos kiedys pisal to sa drodzy bo kupe hajsu trzepia na pachinko.

W sensie Konami

Opublikowano

Łał, nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale po ponad 20 latach z PS rozważam przejście do obozu zielonych. PS5 może za jakieś 2/3 lata, dla ekskluzywów i japońszczyzny. 

Naprawdę Pan Spencer mistrzowsko rozgrywa wejście w nową generację. 

Opublikowano

Sega? Wiecie co to by był za meltdown jakby Yakuzy czy Persona nie trafiały na playstation? No way.

Opublikowano

A te typy od Total Wara sa własnością Segi czy niebiescy tylko wydają ich gry? Gdyby MS ich kupił to może pojawiłaby się szansa na nowego VF.

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Konam? Przecież oni nic konkretnego w ostatnim czasie nie wydali, mam duży do nich sentyment ze względu na serie Castlevania, ale na chuj to komu teraz w takim stanie? Capcom lub Platinum przywitałby jak złoto 

w sumie jeszcze From mogło by zrobić remake lub nowa część tej gry o mechach z pierwszego Xboxa