Opublikowano 21 września 20204 l Już jest* Panie Spencer, nigdy nie zwątpiłem, a nawet grałem w te crapy od Rare.
Opublikowano 21 września 20204 l Tak analizując temat to faktycznie dobrze przepowiadali, że era graczy pudełkowych szybko się zakończy. Era cyfrówek była za droga ale usługi? Zdecydowanie to przyspieszyły. Zarówno ms jak i Sony (nintendo jeszcze jakoś się broni) sukcesywnie graczy przerzucili z pudełeczek na usługi. W sumie taki sentymentalny post ale z tą generacją pewna cześć historii gier chcąc nie chcą się zakończy.
Opublikowano 21 września 20204 l Autor Po zakupie Bethesdy strach pomyśleć kogo miał Spencer na myśli gdy mowil, że byłoby miło mieć japońskie studio xd
Opublikowano 21 września 20204 l akurat Sony w żaden sposób nie przyczynił się do szerzenia usług. ja też byłem pudełkowem, a kiedy 3 lata temu wchodził game pass to generalnie się śmiałem z tej wizji, szczególnie ze na początku katalog to było dużo gier z Xboxa/X360. Teraz mam ochotę wszystkie te pudełka które mam albo sprzedać albo schować a wszystko mieć na dysku cyfrowo. Game pass zmienił wszystko.
Opublikowano 21 września 20204 l Asax jak teasuje info z centrali Dawaj, napisz wprost, nie wydamy Cię!
Opublikowano 21 września 20204 l 20 minut temu, ASX napisał: Po zakupie Bethesdy strach pomyśleć kogo miał Spencer na myśli gdy mowil, że byłoby miło mieć japońskie studio xd Sega
Opublikowano 21 września 20204 l Konami? Ich marki stoją w miejscu, drodzy pewnie nie są. SEGA tez ostatnio romansuje z MSem. Capcom sprzedaje jakieś małe ilości gier na Xa ale PS4 to dla nich żyła złota. Wykluczam Platinum (i dobrze). IMO SEGA ale wolałbym Konami.
Opublikowano 21 września 20204 l 4 minuty temu, XM. napisał: Capcom i można byłoby zamykać Internet. Jak by to byla prawda to chyba bym zrobił preorder na 3 generacje xboxów do przodu Edytowane 21 września 20204 l przez pawelgr5
Opublikowano 21 września 20204 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Konami? Ich marki stoją w miejscu, drodzy pewnie nie są. SEGA tez ostatnio romansuje z MSem. Capcom sprzedaje jakieś małe ilości gier na Xa ale PS4 to dla nich żyła złota. Wykluczam Platinum (i dobrze). IMO SEGA ale wolałbym Konami. Z tego co ktos kiedys pisal to sa drodzy bo kupe hajsu trzepia na pachinko. W sensie Konami
Opublikowano 21 września 20204 l Łał, nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale po ponad 20 latach z PS rozważam przejście do obozu zielonych. PS5 może za jakieś 2/3 lata, dla ekskluzywów i japońszczyzny. Naprawdę Pan Spencer mistrzowsko rozgrywa wejście w nową generację.
Opublikowano 21 września 20204 l Sega? Wiecie co to by był za meltdown jakby Yakuzy czy Persona nie trafiały na playstation? No way.
Opublikowano 21 września 20204 l A te typy od Total Wara sa własnością Segi czy niebiescy tylko wydają ich gry? Gdyby MS ich kupił to może pojawiłaby się szansa na nowego VF.
Opublikowano 21 września 20204 l 5 minutes ago, Paolo de Vesir said: Konami? Ich marki stoją w miejscu, drodzy pewnie nie są. SEGA tez ostatnio romansuje z MSem. Capcom sprzedaje jakieś małe ilości gier na Xa ale PS4 to dla nich żyła złota. Wykluczam Platinum (i dobrze). IMO SEGA ale wolałbym Konami. Konam? Przecież oni nic konkretnego w ostatnim czasie nie wydali, mam duży do nich sentyment ze względu na serie Castlevania, ale na chuj to komu teraz w takim stanie? Capcom lub Platinum przywitałby jak złoto w sumie jeszcze From mogło by zrobić remake lub nowa część tej gry o mechach z pierwszego Xboxa