Elitesse 377 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 45 minut temu, zdrowywariat napisał: Microsoft bardzo dobrze się przygotował do tej generacji, świetnie wyglądająca i opracowana konsola. A do tego wykupuje studia z ich markami, jeszcze chwilę i mnie przekonają. Trzeba przyznać, że odrobili lekcje. Dla kogoś kto dopiero wchodzi w świat konsol albo całe życie związany był z obozem Sony kupno nowego Xboxa to bardzo atrakcyjna opcja. Czasami aż żałuję, że nie jestem w takiej sytuacji Mnóstwo gier do ogania z trzech wcześniejszych generacji + nowe tytuły dodawane do GP za względnie niewielkie pieniądze. O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa tak na 360 jest kilka(naście) interesujących pozycji. 1 Cytuj
Bzduras 12 458 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 1 minutę temu, Elitesse napisał: O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa Ninja Gaiden Black w 4K, więcej nie trzeba 1 Cytuj
XM. 10 866 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Teraz, Bzduras napisał: Ninja Gaiden Black w 4K, więcej nie trzeba I Ja to szanuje. Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 A więc jednak tym lepiej dla M$. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 I Black i PRAWILNE NG 2 już na Koxie wyglądają i chodzą obłędnie 1 Cytuj
Shago 3 553 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 10 minut temu, Elitesse napisał: Trzeba przyznać, że odrobili lekcje. Dla kogoś kto dopiero wchodzi w świat konsol albo całe życie związany był z obozem Sony kupno nowego Xboxa to bardzo atrakcyjna opcja. Czasami aż żałuję, że nie jestem w takiej sytuacji Mnóstwo gier do ogania z trzech wcześniejszych generacji + nowe tytuły dodawane do GP za względnie niewielkie pieniądze. O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa tak na 360 jest kilka(naście) interesujących pozycji. Ja mam XOX i jak zaglądam do XGP, to widzę potężny backlog, grania od chooya. Decyduję się na nową konsolę m.in. po to, żeby uniknąć długiego ładowania :D. Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Nawet tak wyszydzana wsteczna: do tej pory ogrywam już trzeci tytuł z tej funkcji i jestem zachwycony. Gry na XOS puszczone na ekranie 4K potrafią wyglądać bardzo przyjemnie, a jak sobie pomyślę jak wiele tytułow jeszcze przede mną (tym bardziej tych X Enchanced) to głowa zaczyna mnie boleć. To dla mnie konkretny powód aby wybrać XSX nad XSS. Cytuj
Szermac 2 728 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Jutro o 21 Xbox Tokyo Game Show Showcase 2020 Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 23 września 2020 Autor Opublikowano 23 września 2020 Teraz, cotek napisał: Jutro o 21 Xbox Tokyo Game Show Showcase 2020 chyba pomyliłeś tematy bo Microsoft potwierdizł że nie będzie tam żadnych nowych informacji o Xbox Series X i S Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Muszę przyznać, że coraz bardziej podoba mi się polityka M$ i podejście do nowej generacji. Sam raczej nie jestem targetem tych usług abonamentowych, no ale trzeba przyznać, że kupienie konsoli na raty z game passem na dwa lata i dostęp do pierdyliarda gier na dzień dobry jest sporym plusem, szczególnie dla niedzielnych graczy albo takich, którzy mają duże zaległości. A to wszystko za kwotę mniejszą niż jedna nowa gra na miesiąc. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że każdy ze świętej trójcy prezentuje teraz zupełnie inne podejście i każdy gracz może sobie wybrać co mu się podoba. Piękne czasy Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Ktoś wie jaka pojemność ma ten quick charge? Bo nie wiem czy akumulatorki czy to? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Jak to było? "Problem z nazwą tylko na forumku" Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 No nazwy są kretyńskie. Nawet dla super mega fanów nie ma tego co bronić. Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 23 września 2020 Autor Opublikowano 23 września 2020 Dobrze że MS wycofał już xbox one x z produkcji i niedługo bedą nie do kupienia, dzięki temu mniej januszy się pomyli Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Ale już widzę to rozczarowanie dzieciaków: "mamoooo....ale to jest stara generacja, nie nowa :((((" Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Microsoft zrobił to z dobroci serca przed wszystkimi babciami które potrafią zapamiętać nazwę PlayStation5 ale Series X już nie. W imieniu wszystkich wnuków świata DZIĘKUJEMY. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 2 minutes ago, ASX said: Dobrze że MS wycofał już xbox one x z produkcji i niedługo bedą nie do kupienia, dzięki temu mniej januszy się pomyli Słyszałem, że ktoś boty do wykupienia preorderów na Amazonie źle ustawił. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 1 godzinę temu, Elitesse napisał: Trzeba przyznać, że odrobili lekcje. Dla kogoś kto dopiero wchodzi w świat konsol albo całe życie związany był z obozem Sony kupno nowego Xboxa to bardzo atrakcyjna opcja. Czasami aż żałuję, że nie jestem w takiej sytuacji Mnóstwo gier do ogania z trzech wcześniejszych generacji + nowe tytuły dodawane do GP za względnie niewielkie pieniądze. O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa tak na 360 jest kilka(naście) interesujących pozycji. Akurat ostatnio ograłem splinter cell chaos theory i jedi knights, mimo, że lata temu grałem na PC. I nadal się świetnie bawiłem, zwłaszcza, że splinter trzyma się bardzo mocno dzięki teksturom w 4k. Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Nawet tak wyszydzana wsteczna: do tej pory ogrywam już trzeci tytuł z tej funkcji i jestem zachwycony. Gry na XOS puszczone na ekranie 4K potrafią wyglądać bardzo przyjemnie, a jak sobie pomyślę jak wiele tytułow jeszcze przede mną (tym bardziej tych X Enchanced) to głowa zaczyna mnie boleć. To dla mnie konkretny powód aby wybrać XSX nad XSS. Kupuj tę konsole, nie (pipi) już. Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 3 minuty temu, lpcl napisał: Kupuj tę konsole, nie (pipi) już. Z racji sytuacji finansowej mogę sobie co najwyżej czytać zachwyty w internecie i cieszyć się, że w XOS zostałą jeszcze odrobina życia (i GamePass ). Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 11 minutes ago, C1REX said: No nazwy są kretyńskie. Nawet dla super mega fanów nie ma tego co bronić. Są. Dla mnie jedynym wytłumaczeniem jest chwilowy bałagan przy wprowadzeniu nowego nazewnictwa, które domyślnie miałoby być kontynuowane z kolejnymi series S i series X (s2, s3, x2, x3...). Ściągnięcie z BMW z tym series? Niemniej dotychczasowe wybory nie ułatwiły zadania, z 360, po którym nagle wybrali One, a potem dołożyli te modne ostatnio w marketingu literki. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 47 minut temu, number_nine napisał: A to wszystko za kwotę mniejszą niż jedna nowa gra na miesiąc. Teraz to chyba za kwotę mniejszą niż połowa ceny nowej gierki. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Z racji sytuacji finansowej mogę sobie co najwyżej czytać zachwyty w internecie i cieszyć się, że w XOS zostałą jeszcze odrobina życia (i GamePass ). No to życzę rychłej poprawy sytuacji finansowej, bo grania na Xbone w 2020 to nawet liściowi bym nie życzył. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 https://news.xbox.com/en-us/2020/09/23/designing-the-next-generation-of-consoles-xbox-series-x-and-xbox-series-s/ 2 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 to jest absurdalne, jak mały jest ten xbox Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi