Opublikowano 23 września 20204 l 45 minut temu, zdrowywariat napisał: Microsoft bardzo dobrze się przygotował do tej generacji, świetnie wyglądająca i opracowana konsola. A do tego wykupuje studia z ich markami, jeszcze chwilę i mnie przekonają. Trzeba przyznać, że odrobili lekcje. Dla kogoś kto dopiero wchodzi w świat konsol albo całe życie związany był z obozem Sony kupno nowego Xboxa to bardzo atrakcyjna opcja. Czasami aż żałuję, że nie jestem w takiej sytuacji Mnóstwo gier do ogania z trzech wcześniejszych generacji + nowe tytuły dodawane do GP za względnie niewielkie pieniądze. O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa tak na 360 jest kilka(naście) interesujących pozycji.
Opublikowano 23 września 20204 l 1 minutę temu, Elitesse napisał: O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa Ninja Gaiden Black w 4K, więcej nie trzeba
Opublikowano 23 września 20204 l Teraz, Bzduras napisał: Ninja Gaiden Black w 4K, więcej nie trzeba I Ja to szanuje.
Opublikowano 23 września 20204 l 10 minut temu, Elitesse napisał: Trzeba przyznać, że odrobili lekcje. Dla kogoś kto dopiero wchodzi w świat konsol albo całe życie związany był z obozem Sony kupno nowego Xboxa to bardzo atrakcyjna opcja. Czasami aż żałuję, że nie jestem w takiej sytuacji Mnóstwo gier do ogania z trzech wcześniejszych generacji + nowe tytuły dodawane do GP za względnie niewielkie pieniądze. O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa tak na 360 jest kilka(naście) interesujących pozycji. Ja mam XOX i jak zaglądam do XGP, to widzę potężny backlog, grania od chooya. Decyduję się na nową konsolę m.in. po to, żeby uniknąć długiego ładowania :D.
Opublikowano 23 września 20204 l Nawet tak wyszydzana wsteczna: do tej pory ogrywam już trzeci tytuł z tej funkcji i jestem zachwycony. Gry na XOS puszczone na ekranie 4K potrafią wyglądać bardzo przyjemnie, a jak sobie pomyślę jak wiele tytułow jeszcze przede mną (tym bardziej tych X Enchanced) to głowa zaczyna mnie boleć. To dla mnie konkretny powód aby wybrać XSX nad XSS.
Opublikowano 23 września 20204 l Autor Teraz, cotek napisał: Jutro o 21 Xbox Tokyo Game Show Showcase 2020 chyba pomyliłeś tematy bo Microsoft potwierdizł że nie będzie tam żadnych nowych informacji o Xbox Series X i S
Opublikowano 23 września 20204 l Muszę przyznać, że coraz bardziej podoba mi się polityka M$ i podejście do nowej generacji. Sam raczej nie jestem targetem tych usług abonamentowych, no ale trzeba przyznać, że kupienie konsoli na raty z game passem na dwa lata i dostęp do pierdyliarda gier na dzień dobry jest sporym plusem, szczególnie dla niedzielnych graczy albo takich, którzy mają duże zaległości. A to wszystko za kwotę mniejszą niż jedna nowa gra na miesiąc. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że każdy ze świętej trójcy prezentuje teraz zupełnie inne podejście i każdy gracz może sobie wybrać co mu się podoba. Piękne czasy
Opublikowano 23 września 20204 l Ktoś wie jaka pojemność ma ten quick charge? Bo nie wiem czy akumulatorki czy to?
Opublikowano 23 września 20204 l No nazwy są kretyńskie. Nawet dla super mega fanów nie ma tego co bronić.
Opublikowano 23 września 20204 l Autor Dobrze że MS wycofał już xbox one x z produkcji i niedługo bedą nie do kupienia, dzięki temu mniej januszy się pomyli
Opublikowano 23 września 20204 l Ale już widzę to rozczarowanie dzieciaków: "mamoooo....ale to jest stara generacja, nie nowa :(((("
Opublikowano 23 września 20204 l Microsoft zrobił to z dobroci serca przed wszystkimi babciami które potrafią zapamiętać nazwę PlayStation5 ale Series X już nie. W imieniu wszystkich wnuków świata DZIĘKUJEMY.
Opublikowano 23 września 20204 l 2 minutes ago, ASX said: Dobrze że MS wycofał już xbox one x z produkcji i niedługo bedą nie do kupienia, dzięki temu mniej januszy się pomyli Słyszałem, że ktoś boty do wykupienia preorderów na Amazonie źle ustawił.
Opublikowano 23 września 20204 l 1 godzinę temu, Elitesse napisał: Trzeba przyznać, że odrobili lekcje. Dla kogoś kto dopiero wchodzi w świat konsol albo całe życie związany był z obozem Sony kupno nowego Xboxa to bardzo atrakcyjna opcja. Czasami aż żałuję, że nie jestem w takiej sytuacji Mnóstwo gier do ogania z trzech wcześniejszych generacji + nowe tytuły dodawane do GP za względnie niewielkie pieniądze. O ile wątpię w to aby ktoś chciał grać w gry z pierwszego Xboxa tak na 360 jest kilka(naście) interesujących pozycji. Akurat ostatnio ograłem splinter cell chaos theory i jedi knights, mimo, że lata temu grałem na PC. I nadal się świetnie bawiłem, zwłaszcza, że splinter trzyma się bardzo mocno dzięki teksturom w 4k. Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Nawet tak wyszydzana wsteczna: do tej pory ogrywam już trzeci tytuł z tej funkcji i jestem zachwycony. Gry na XOS puszczone na ekranie 4K potrafią wyglądać bardzo przyjemnie, a jak sobie pomyślę jak wiele tytułow jeszcze przede mną (tym bardziej tych X Enchanced) to głowa zaczyna mnie boleć. To dla mnie konkretny powód aby wybrać XSX nad XSS. Kupuj tę konsole, nie (pipi) już.
Opublikowano 23 września 20204 l 3 minuty temu, lpcl napisał: Kupuj tę konsole, nie (pipi) już. Z racji sytuacji finansowej mogę sobie co najwyżej czytać zachwyty w internecie i cieszyć się, że w XOS zostałą jeszcze odrobina życia (i GamePass ).
Opublikowano 23 września 20204 l 11 minutes ago, C1REX said: No nazwy są kretyńskie. Nawet dla super mega fanów nie ma tego co bronić. Są. Dla mnie jedynym wytłumaczeniem jest chwilowy bałagan przy wprowadzeniu nowego nazewnictwa, które domyślnie miałoby być kontynuowane z kolejnymi series S i series X (s2, s3, x2, x3...). Ściągnięcie z BMW z tym series? Niemniej dotychczasowe wybory nie ułatwiły zadania, z 360, po którym nagle wybrali One, a potem dołożyli te modne ostatnio w marketingu literki.
Opublikowano 23 września 20204 l 47 minut temu, number_nine napisał: A to wszystko za kwotę mniejszą niż jedna nowa gra na miesiąc. Teraz to chyba za kwotę mniejszą niż połowa ceny nowej gierki. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Z racji sytuacji finansowej mogę sobie co najwyżej czytać zachwyty w internecie i cieszyć się, że w XOS zostałą jeszcze odrobina życia (i GamePass ). No to życzę rychłej poprawy sytuacji finansowej, bo grania na Xbone w 2020 to nawet liściowi bym nie życzył.
Opublikowano 23 września 20204 l https://news.xbox.com/en-us/2020/09/23/designing-the-next-generation-of-consoles-xbox-series-x-and-xbox-series-s/