Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Square napisał:

Sega coś pokazała związanego z Xboxem czy nic nie było?

Nope.

2 minuty temu, funditto napisał:

Jeśli ich gra jest już grywalna to chyba powinnismy ją niedługo zobaczyć

Jestem ciekaw co, ale raczej jakieś PEGI for everyone.

Opublikowano
10 hours ago, Square said:

Sega coś pokazała związanego z Xboxem czy nic nie było?

Sega oświadczyła powrót Virtua Fighter. 
Samo w sobie to nie jest info związane z xboksem, ale VF5 wyszło najpierw na x360 i było o wiele lepszą wersją niż na ps3.
Ciągle to nic nie oznacza, ale ja żyję nadzieją. Jeden z bardzo ważnych tytułów na konsolę M$

Ja stawiam na bomby informacyjne tuż przed premierą konsoli. Lapiej zachować najlepszą broń na czas, kiedy zada ona większe obrażenia.

Opublikowano
10 minutes ago, Welna said:

Skoro preordery wyprzedaly caly rzut to jaki sens czekac z bombami? Wiecej juz nie sprzedadza w pierwszech tygodniach bo juz nie ma co

Pre ordery to jest mega ściema. Sony, M$ i Nvidia rzuciły po max 10 sztuk na sklep. 
To się nazywa papierową premierą i jest robione wyłącznie dla dobrej prasy i nakręcania Hypu. Żadna firma nie mówi oficjalnie ile sztuk sprzedali. 

Bomby przed premierą mają sens dla M$, bo konsola nie jest celem - M$ sprzedaje GamePass. GamePAss na PC to dla nich nawet lepsza opcja, bo do konsoli nie trzeba dopłacać.

Opublikowano
42 minuty temu, C1REX napisał:

Sega oświadczyła powrót Virtua Fighter. 
Samo w sobie to nie jest info związane z xboksem, ale VF5 wyszło najpierw na x360 i było o wiele lepszą wersją niż na ps3.
Ciągle to nic nie oznacza, ale ja żyję nadzieją. Jeden z bardzo ważnych tytułów na konsolę M$

Ja stawiam na bomby informacyjne tuż przed premierą konsoli. Lapiej zachować najlepszą broń na czas, kiedy zada ona większe obrażenia.

Ty sam jestes bomba informacyjna. VF5 wyszedl najpierw na ps3.

Opublikowano
3 minuty temu, number_nine napisał:

Jest już dostępna ta opcja kupienia Xa na "raty" z GP Ultimate? Czy to dopiero po premierze będzie można załatwić?

Nie zostało powiedziane wprost, że po premierze, tylko "bliżej premiery". Ale myślę, że wcześniej jak w listopadzie to nie ma co tego oczekiwać. 

Opublikowano

Co, nie ma szans na all access w listopadzie? Nie no, raczej MS się ugadał już Media Expert, żeby parę konsol im podrzucić na całe sieci w kraju.

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał:

Co, nie ma szans na all access w listopadzie? Nie no, raczej MS się ugadał już Media Expert, żeby parę konsol im podrzucić na całe sieci w kraju.

A skąd wysnułeś taki wniosek? 

Ja pisałem o dostępności abonamentu, że powinien być w listopadzie bez problemów. 

Opublikowano
10 godzin temu, C1REX napisał:

Naprawdę? No to my bad. 

Jednak wersja na ps3 wcale nie miała online, prawda? 

Nie miala. Sony opoznilo online w obawach przed jednostkami, ktore might not able to control themselves.