Alpha Trion 119 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 9 hours ago, number_nine said: Jest już dostępna ta opcja kupienia Xa na "raty" z GP Ultimate? Czy to dopiero po premierze będzie można załatwić? Mocno się zastanawiam czy nie sprzedać blachy i nie wrócić do konsolowej braci, byłby spokoj z upgradem na xsx na parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 oby poszła za tym jakość Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Nie odbierzcie tego posta jako prowokację, ani motyw do wywołania kłótni, ja mam bardzo prostą prośbę do Was: Napiszcie mi w kilku prostych zdaniach na jakiej zasadzie działa ten cały Game Pass i ile on kosztuje? (legalnie/nielegalnie) Całe życie miałem PS, ale ostatnie zakupy MS oraz fakt, że zagram w Football Managera na TV, przekonują mnie do zakupienia po raz pierwszy w życiu Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Boże, teraz każdy będzie wykorzystywał tematy w tym dziale jako google. Jak to mozliwe, że na forum dla pasjonatów gier ludzie nie potrafią korzystać z internetu. Ewentualnie zajrzeć na poprzednie strony/dedykowany temat, gdzie mysza wszystko ładnie opisał. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 6 minutes ago, Sobies said: Nie odbierzcie tego posta jako prowokację, ani motyw do wywołania kłótni, ja mam bardzo prostą prośbę do Was: Napiszcie mi w kilku prostych zdaniach na jakiej zasadzie działa ten cały Game Pass i ile on kosztuje? (legalnie/nielegalnie) Całe życie miałem PS, ale ostatnie zakupy MS oraz fakt, że zagram w Football Managera na TV, przekonują mnie do zakupienia po raz pierwszy w życiu Xboxa. https://www.psxextreme.info/topic/121889-xbox-game-pass-cebula-ostateczna/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 11 minut temu, 20inchDT napisał: Boże, teraz każdy będzie wykorzystywał tematy w tym dziale jako google. Jak to mozliwe, że na forum dla pasjonatów gier ludzie nie potrafią korzystać z internetu. Ewentualnie zajrzeć na poprzednie strony/dedykowany temat, gdzie mysza wszystko ładnie opisał. 10 minut temu, Czoperrr napisał: https://www.psxextreme.info/topic/121889-xbox-game-pass-cebula-ostateczna/ Odpowiedź została podana, tematu już nie ma. Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 @Rayos @Square przypiąłby ktoś ten temat o Cebuli Ostatecznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Krótki filmik o designie obu konsol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Przynajmniej znamy dźwięk przy odpalaniu konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 2 godziny temu, MYSZa7 napisał: przypiąłby ktoś ten temat o Cebuli Ostatecznej? Przypięcie obawiam się, że nic nie da, bo tamten temat i tak póki co ciągle jest u góry. Może warto zmienić nazwę jednak na coś typu: "gamepass - jak kupić najtaniej" (i to najlepiej dużymi literami)? Może to skuteczniej zmniejszy tego typu pytania ciągle powtarzające się w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 https://www.cnet.com/news/how-the-xbox-series-x-and-series-s-fits-into-the-most-popular-ikea-furniture/#ftag=COS-05-10aaa0j Fajna inicjatywa, koleś zabrał Xbox Series S i X do Ikei i sprawdzał jak komponują się z najpopularniejszymi szafkami i półkami dostępnymi w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Mam nadzieje że to czarne pudło wejdzie mi w Kalaxa Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Ja rozumiem, że w Xie wentylatory są na górze? Bo szafkę pod TV to mi raczej już nie wejdzie i waham się, czy gdzieś na ziemi na dodatkowych nóżkach nie postawić:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 4 minutes ago, izon said: Ja rozumiem, że w Xie wentylatory są na górze? Bo szafkę pod TV to mi raczej już nie wejdzie i waham się, czy gdzieś na ziemi na dodatkowych nóżkach nie postawić:) Wentylator na górze, dodatkowo z tyłu konsoli również są kratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 433 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 W sumie na tej fotce to nie przypomina nic, a napewno nie next gena 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 1 minutę temu, Wesker napisał: W sumie na tej fotce to nie przypomina nic, a napewno nie next gena I tak bardziej mi już chyb pasuje ten minimalistyczny wygląd niż wygląd ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Ważne, że w środku bestia w porównaniu do sztucznie podkręcanej konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 433 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 55 minut temu, MYSZa7 napisał: Ważne, że w środku bestia w porównaniu do sztucznie podkręcanej konkurencji. Niby bestia ale ile będziemy czekać na choćby jedną grę z pokazem bestii? Jakiś tytuł next genowy? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 6 minut temu, Wesker napisał: Niby bestia ale ile będziemy czekać na choćby jedną grę z pokazem bestii? Jakiś tytuł next genowy? Patrząc na to, że studia Microsoftu potrzebują czasu na stworzenie gier na XSX/S, to zakładam, że takie porządne, ogromne gry AAA pojawią się pod koniec 2021, albo w 2022 roku. Skoro zieloni rozpoczęli zakupy i przygotowania dopiero od 2017, a bardziej 2018 roku, to dwa lata to zbyt mało na dostarczenie jakichś bomb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 Przypomnijcie mi, pojawi się choć jeden tytuł next genowy na premierę? Zastanawiam się czy po odebraniu konsoli na premierę zagram w coś innego niż tytuły startowe z poprzedniej generacji, które chce nadrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 Chyba Medium ale to bloober team. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 14 minut temu, Czoperrr napisał: Przypomnijcie mi, pojawi się choć jeden tytuł next genowy na premierę? Zastanawiam się czy po odebraniu konsoli na premierę zagram w coś innego niż tytuły startowe z poprzedniej generacji, które chce nadrobić? No nie zagrasz, o to w tej całej zabawie chodzi, prawdziwy next gen Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi