Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Tak, tak źle napisałem, generalnie pływało w chuy ale dzieki temu, że był uncapped XSX zyskuje 

ale normalnie w gameplayu było +50 

Przechwytywanie.PNG

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Fajnie, że teraz jest już stable. Może skończę po raz kolejny. Jeszcze niech soundtrack przywrócą.

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Ladna propagandę robią pismaki

Opublikowano
  • Autor

Ars Technica mówi że to najcichszy Xbox jakiego testowali

Opublikowano

Jak szybciutko się włącza. Na xbox one zajmuje to wieczność ;/

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Cichszy niż Xbox one x - magicy! 

Opublikowano

Ciekaw ile system bedzie zajmowac w xSS, tyle samo? 300gb na gierki :dynia:

Sony w ps5 moze sie zmiesci z 500 gb wolnego miejsca dla graczy :Coolface:

Opublikowano

ale to menu zap.ierdala :o Grubb dobrze mówi, takie coś powinno być standardem dawno temu

Opublikowano

Sekiro w 60 klatkach, Bóg istnieje.

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

No nie są, ale był na to czas. 

Przecież to nie jest tak, że dopiero z datą premiery konsol dowiedzieliśmy się o tym, że stary TV Full HD może już nie styknąć. 

Kto bierze next gena ten już raczej się na to przygotował zawczasu. 

Ale też nie ma co mówić, że jak się nie ma nowoczesnego TV 4k, to nowa konsola nie ma sensu. 

Wg mnie jak najbardziej ma sens, bo lepiej grać w 60 niż 20 klatkach, do tego lepsze tekstury, efekty, no i super sampling też swoje robi. 

Także nawet na dobrym full hd nowe (i stare po dokoksowaniu) gry będą wyglądały ok. 

Ja nie mam cisnienia na nowy telewizor, bo wiem jaka to mordęga kupić teraz coś, co nie będzie wkur.wiało za każdym razem gdy się na to patrzy. Jest taki zalew berachła na rynku, że szkoda gadać. 

Opublikowano

Koleś w testach mówi że gry z zewn. HDD podłączonym do XSX szybciej się ładują niż na XOX, niestety nie dał konkretnych porównań, można również korzystać z opcji quick resume na zwykłym dysku  :obama:

Opublikowano

Wysyp przed-recek. 

Co ciekawsze: 4.4 kilo milosci, szybke przelanczanie miedzy gierkami mozna wylaczyc (dla hardkorow i januszy tylko!)

Opublikowano

Te czasy ładowania dla starszych gierek powinny uciąć dyskusję, czy warto mieć nową konsole :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

60 klatek w GTA IV? :notbad: Chyba jakiegoś boosta dostana te gierki z 360 na nowej generacji.

Miały już przy okazji One X, teraz będą pewnie bardziej stabilne, nie mogę się doczekać aż ogram to GTA w 60fpsach 

Opublikowano
  • Autor

Chyba najlepiej przygotowana i zmontowana zapowiedź

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

sam Sex wylewa się z tych zapowiedzi, chwalą przede wszystkim głośność, Quick Resume no i wsteczną bilbliotekę.