C1REX 16 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 1 minute ago, Square said: System zawsze sobie przypisuje pojemność w stosunku do całkowitej pamięci, więc na S nie będzie tak, że z tych 500GB zrobi się 300 tylko. Nie każdy system tak ma. Jeszcze nie wiadomo, jak to na Series S będzie. Dowiemy się pewnie już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 X360 Premium z dyskiem 20GB a dla gracza dostępne było 12GB to były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 a jak sie chcialo wifi to trzeba bylo kupic adapter xd piekne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 (edytowane) Piekne jak gamepass łączy wszystko Edytowane 29 września 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 17 minut temu, 20inchDT napisał: Piekne jak gamepass łączy wszystko A będzie można przenosić savy między konsola a PC w tej samej grze? Tak jak np. mozna w Wiedźminie 3 na Switchu i Steam? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Teraz, izon napisał: A będzie można przenosić savy między konsola a PC w tej samej grze? Tak jak np. mozna w Wiedźminie 3 na Switchu i Steam? Jak gra ma play anywhere to tak. Ostatnio w Streets od rage 4 grałem raz na pc, raz na konsoli, raz na tel i mi synchronizowało sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 5 minut temu, 20inchDT napisał: Jak gra ma play anywhere to tak. Ostatnio w Streets od rage 4 grałem raz na pc, raz na konsoli, raz na tel i mi synchronizowało sejwa. A jest gdzieś lista gier, które to obsługują?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 44 minutes ago, Daddy said: X360 Premium z dyskiem 20GB a dla gracza dostępne było 12GB to były czasy Ale wtedy nawet nie było instalacji gier, te 12 było na save'y, gierki Arcade i inne pierdoły (np. można było sobie zgrać muzykę z CD). Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Później jak dali możliwośc instalacji to nawet szło dwie gry zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 29 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 58 minut temu, Lokomotywa napisał: Wydaje mi się, że to jest laptop, w końcu docelowo xcloud też ma być na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Jako jeden z nielicznych tutaj zdecydowałem się jednak na Series S. Cena i wygląd okazały się wystarczająco mocnymi argumentami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 057 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Sam czekam na wyniki wydajnościowe XSS w nowych grach, wtedy się zadecyduje czy będzie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Ta konsola jest indelana jako druga do ps5/pc. Chyba wszyscy tu są ciekawi jak to będzie odpalało gry. Mam tylko nadzieję, że nie będzie hamulcem generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Sam myślałem niedawno, że najlepszym combo do PC byłoby ps5 lub switch, ale teraz myślę, że właśnie series X. Sporo gier kupując na PC mam za free na xboksa i odwrotnie. Konto jedno i achievmenty wspólne. Do tego jak już płacę za GamePass PC, to konsola w ALL Access wychodzi za grosze. Taniej, niż płacąc gotówką jeśli nie robimy cebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Combo XSX + Switch, ale wiem, że to i tak za dużo, chodząc codziennie do pracy, mając rodzinę, a czas na gierki jedynie wieczorem, zazwyczaj kosztem snu. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Just now, Hum said: Combo XSX + Switch to i tak za dużo, chodząc codziennie do pracy, mając rodzinę, a czas na gierki jedynie wieczorem, zazwyczaj kosztem snu. Same here. Mając rodzinę i obowiązki to jeden sprzęt mocno mi odejmuje od snu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 30 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Podobno wg tych wycieków które ostatnio okazały się w sieci, Starfield jest planowany na 2021r. To może być duża jesienna premiera Microsoftu (obstawiam że Halo Infinite zadebiutuje jednak w pierwszej połowie przyszłego roku) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Game pass będzie tylko silniejszy tym bardziej jak będą nadal kupować kolejne studia, te zaczną wydawać gry aaa w GP i same studia będą chciały żeby ich gra była w GP. Liczba użytkowników będzie rosnąć i wszyscy będą happy Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 7 minut temu, C1REX napisał: Same here. Mając rodzinę i obowiązki to jeden sprzęt mocno mi odejmuje od snu. Jeszcze jak człowiek wkręci się w jakieś multi + chociaż po części chce ogrywać gierki to jest jakaś masakra. Ale co by się nie działo są takie gry w które chcę zagrać i będzie trzeba kupić drugą konsole. W tej chwili są dwie gry przez które będę MUSIAŁ kupić ps5 (gow ragnarok) i switcha (botw2). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 399 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Po obecnej generacji nawet nie spoglądam w stronę Series S, może kiedyś na prezent dla kogoś się nada, ale jako człek lokujący sporo wolnego czasu w gierkach wolę jednak od razu rzucić się na mocny sprzęt i spać spokojnie przez kilka lat. Zwłaszcza, że tak naprawdę to jest 900zł różnicy, a efekty będę obserwować przez najbliższe 5-7 lat, w zależności jak potoczy się ta generacja - nie warto oszczędzać w takim przypadku, by za kilka lat okazało się, że jednak różnica w gierkach będzie podobna jak w przypadku One S-One X. Z kolei jeśli ktoś planuje mainować PS5 i szuka sobie tańszej maszynki do grania po kosztach, czy drugiej konsoli do domku letniskowego, używanej od czasu do czasu to Series S wygląda kusząco - tanie, małe, z sensownymi (oby, nadal jestem ciekaw testów i tego, jak konsola wypadnie w praniu) możliwościami. Idealny dodatek do setupu, ale czy ma zadatki na bycie głównym punktem w giereczkowym setupie? Zobaczymy. Testy tego malucha interesują mnie nawet bardziej niż XSX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Jeśli taki Asasyn czy CP2077 będą działać w 1440p i 60 fps, to lepszej opcji do grania za małe pieniądze nie ma. ; ) Zawsze można też zmienić na X czy jakiś odświeżony model za 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 536 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Bigby napisał: Jako jeden z nielicznych tutaj zdecydowałem się jednak na Series S. Cena i wygląd okazały się wystarczająco mocnymi argumentami. Ja do tej pory się zastanawiam . Mam preorder na XSX, ale ten XSS mnie bardziej kusi, w szczególności, że przymierzam się do nowego PC pod AOE 4 na koniec przyszłego roku. Edytowane 30 września 2020 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Just now, Bigby said: Jeśli taki Asasyn czy CP2077 będą działać w 1440p i 60 fps, to lepszej opcji do grania za małe pieniądze nie ma. ; ) Zawsze można też zmienić na X czy jakiś odświeżony model za 2-3 lata. Series S to nie jest tylko mniejsza rozdziałka. Gierki na Series S mają zajmować mniej miejsca na SSD co sugeruje niższej jakości tekstury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi