Bzduras 12 457 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 11 minut temu, Shago napisał: Mam preorder na XOX To w którym Ty roku żyjesz? Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 2 godziny temu, Bigby napisał: Jako jeden z nielicznych tutaj zdecydowałem się jednak na Series S. Cena i wygląd okazały się wystarczająco mocnymi argumentami. Mnie tak samo eses kusiło ceną i wymiarami ale w końcu wybrałem X, jednak będzie to moja główna platforma do grania. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 (edytowane) Najważniejsze że jest jakiś wybór i stosunkowo tani próg wejścia w nową generację i ekosystem zielonych. Edytowane 30 września 2020 przez Bigby Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Na chwilę obecną może 1% ludzi rozumie, co to jest All Access. Myślę, że nawet 1% nie ma. Zobaczymy jaka to będzie bomba, kiedy ludzie zobaczą na półkach sklepowych ps5 za 2500zł, kiedy obok będzie series s za 111zł. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Wiadomo kiedy będzie teardown Series S? Cytuj
iluck85 2 879 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Series S ma dla mnie sens jak ktoś gra raz na miesiąc i odpala Fife czy Minecrafta. Inaczej nie widzę sensu tej konsoli. Chyba ze ktoś nie ma zamiaru inwestować w nowości i liczy tylko na to co ms da w GP. Za mniej niż kafla więcej mam wybor- cyfra/płyta i więcej dysku. W perspektywie kilku lat żaden koszt. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Sam napęd, dwa razy większy dysk i SEXowny czarny kolor są warte dopłacenia. Nie wspominając o lepszych bebechach. 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Nie potrzebuję mocy do ogrywania gier z poprzedniej generacji. Tylko ten dysk mnie trochę dobija. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 3 minutes ago, Sebas said: Sam napęd, dwa razy większy dysk i SEXowny czarny kolor są warte dopłacenia. Nie wspominając o lepszych bebechach. Ja widzę series S jako sprzęt dla wąskiego grona odbiorców i dla bardzo młodych graczy, którzy muszą jeszcze prosić rodziców o kupno konsoli. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Czy ja wiem? Sam chciałem brać S z powodu ceny bo i tak mam do ogrania bibliotekę z poprzedniej generacji a potem wymienić na X jak generacja się rozkręci i powychodzi trochę nextgenowych gier. Teraz z All Access wezmę od razu X, ale Ska wcale nie jest taka głupia. Niski próg wejścia w nowa generacje jest tu świetnym argumentem za. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 4 minutes ago, Rozi said: Nie potrzebuję mocy do ogrywania gier z poprzedniej generacji. Tylko ten dysk mnie trochę dobija. Myślę, że warto poczekać przynajmniej na porównanie back compat na S i X bo te gierki nie będą działać tak samo. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 28 minut temu, C1REX napisał: Ja widzę series S jako sprzęt dla wąskiego grona odbiorców i dla bardzo młodych graczy, którzy muszą jeszcze prosić rodziców o kupno konsoli. Albo dla świadomego gracza, który wie czego oczekuje, a nie chce przy tym wydać więcej $ na Xa. Albo dla kogoś kto nie posiada TV z 4k i bedzie odpalał konsolę na monitorze. Albo dla rodziców, którzy kupią XSS dla swoich dzieci. Ewentualnie jest to opcja dla kogoś, kto będzie grał przede wszystkim na PS5, a chce też ograć przyszłe exy z Xboxa. Cytuj
izon 995 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Godzinę temu, Rozi napisał: Nie potrzebuję mocy do ogrywania gier z poprzedniej generacji. Tylko ten dysk mnie trochę dobija. Ja przez dysk wybrałem jednak X-a bo po pierwsze jaki sens ma konsola tylko do cyfrowego grania, jak będzie trzeba ciągle żonglować grami na dysku, a po drugie oszczędność jest tylko pozororna: 3-4 gry kupione w pudełkach, z możliwością wymiany/odsprzedaży już wyrównują ten koszt, nie mówiąc właśnie o bebechach itd. S mnie kusił mocno, ale finalnie różnica w cenie jest za mała żebym nie wziął X-a. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Na szczęście to żonglowanie to kwestia zaledwie 5-10 minut. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Na szczęście oba wybory są dobre. Ja chcę Series X dla większej mocy i dla czytnika. Co prawda gram głównie cyfrowo, ale czasem się trafia jakaś gra na płycie. Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Dla mnie nie ma zadnej rozkminy - najmocniejszy model albo w ogole nie ma zakupu. Nawet nie chce wspominac jak sie wscieklem kiedy uslyszalem o X1X i Prosiaku. Chodzilem wkoorwiony z miesiac do momentu uswiadomienia sobie, ze i tak nie ma dla mnie ratunku i wezme obie konsole. W tym przypadku Ska jest dla mnie tylko ciekawostka. Nawet sekundy nie spedzilem na rozwazaniach, ktora opcja bardziej mi pasuje cenowo. Ma jednak nadzieje, ze ta generacja uciagnie juz sie sama do konca bez zadnych udziwnien z podbijaniem do 2.0. 4 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 ja tam nie mam nic przeciwko zeby za po 4-5 latach wyszly ulepszone konsole Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Po 5 latach to by nawet wypadało. Oby kolejna generacja nie trwała 7. Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Ludzie opanujcie się. Jakie 4-5 lat? xd Jak Sony poczuje, że coś jest nie tak to 3 latka i lecimy z PS5PRO. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Ludzie opanujcie się. Jakie 4-5 lat? xd Jak Sony poczuje, że coś jest nie tak to 3 latka i lecimy z PS5PRO. Dużo szybciej wyjdzie jakiś Series Z czy inny Series Y z mocniejszymi bebechami. Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 30 września 2020 Autor Opublikowano 30 września 2020 problem w tym że mocniejsze a przez to droższe wersje konsol przeznaczone są dla małej grupy entuzjastów co widać po sprzedaży prosiaka i koxa. Jeśli Sony naprawdę zaczęłaby się palić d.upa (w co nie wierze) to wypuściliby raczej budżetową wersje, odpowiednika xboxowej eski Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 1 minutę temu, MatekDM napisał: Dużo szybciej wyjdzie jakiś Series Z czy inny Series Y z mocniejszymi bebechami. Nie ma ku temu podstaw. XSX jest najmocniejszą konsolą na rynku. To inny będą do tego równać, nie na odwrót. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 1 minute ago, MatekDM said: Dużo szybciej wyjdzie jakiś Series Z czy inny Series Y z mocniejszymi bebechami. Nie ma potrzeby, dopóki ps5 jest słabszą konsolą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi