MatekDM 1 299 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Teraz, C1REX napisał: Nie ma potrzeby, dopóki ps5 jest słabszą konsolą. Ludzi nie obchodzą cyferki tylko gry. Która gra na XSX wygląda next-genowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Just now, MatekDM said: Ludzi nie obchodzą cyferki tylko gry. Która gra na XSX wygląda next-genowo? Forza i wszystkie nowe 3rd party, które wyglądają lepiej niż na ps5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Teraz, C1REX napisał: Forza i wszystkie nowe 3rd party, które wyglądają lepiej niż na ps5. A skąd wiesz jak wyglądają, skoro Microsoft nie pokazał żadnej rozgrywki? Z Forzy też nie. Dostaliśmy tech demko. AC: Valhalla działa w 4K/60 na XSX i PS5. Tu jest ten problem, że nie widać żadnej gierki, która pokazałaby te mityczną moc XSX. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Ja bym przyjął nawet tego halo, strasznie się napaliłem, choć graficznie nie robił, ale wyszło jak wyszło. A tak, w sumie to nie ma nic dla mnie ma start za bardzo, ale i tak kupuje. Nie ma ku temu podstaw. XSX jest najmocniejszą konsolą na rynku. To inny będą do tego równać, nie na odwrót.Racja, ale takiej decyzje nie podejmuje się za 3 lata, ale jakoś w ciągu następnego roku. Więc jeżeli mają wyjść jakieś nowe sprzęty, to już o nich rozmawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 1 minute ago, MatekDM said: A skąd wiesz jak wyglądają, skoro Microsoft nie pokazał żadnej rozgrywki? Z Forzy też nie. Dostaliśmy tech demko. AC: Valhalla działa w 4K/60 na XSX i PS5. Nie znalazłem potwierdzenia, że ps5 ciągnie tą grę w 4K/60fps. Wersja na xboksa ma to info na pudełku, ale wersja na ps5 nie ma wcale info o grafie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 2 minuty temu, Moldar napisał: Ja bym przyjął nawet tego halo, strasznie się napaliłem, choć graficznie nie robił, ale wyszło jak wyszło. A tak, w sumie to nie ma nic dla mnie ma start za bardzo, ale i tak kupuje. Szkoda mi tego Halo, bo mocno liczyłem ze to będzie zajebisty szpil, a wygląda... tak sobie. Ale gra może być fajna gdy już wyjdzie. 1 minutę temu, C1REX napisał: Nie znalazłem potwierdzenia, że ps5 ciągnie tą grę w 4K/60fps. Wersja na xboksa ma to info na pudełku, ale wersja na ps5 nie ma wcale info o grafie. Jak to nie znalazłeś? https://www.gry-online.pl/newsroom/ac-valhalla-na-ps5-w-4k-i-60-klatkach-na-sekunde/z81e864 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 1 minutę temu, C1REX napisał: Nie znalazłem potwierdzenia, że ps5 ciągnie tą grę w 4K/60fps. Wersja na xboksa ma to info na pudełku, ale wersja na ps5 nie ma wcale info o grafie. Ubisoft oficjalnie potwierdził w swoich społecznościowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 5 minut temu, MatekDM napisał: Ludzi nie obchodzą cyferki tylko gry. Która gra na XSX wygląda next-genowo? Która gra na konsol która się jeszcze nawet nie ukazała na rynku? Pierwszą, prawdziwie nextgenową grą na X360 ogłoszono Ghost Recon który pojawił się pół roku po premierze konsoli, a Gears of War w rok po premierze zmiażdżył recententów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Szlak już mają przetarty i modele PRO są raczej pewne. O ile bierzemy konsolę na premierę i po tych 4-5 latach zmieniamy na mocniejszą, to jeszcze idzie to przeboleć. Gorzej jak ktoś kupi sprzęt po tych powiedzmy 2 latach, a tu za niebawem kolejna mocniejsza wersja - ot wtedy to trochę taki bolec w odbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Która gra na konsol która się jeszcze nawet nie ukazała na rynku? Pierwszą, prawdziwie nextgenową grą na X360 ogłoszono Ghost Recon który pojawił się pół roku po premierze konsoli, a Gears of War w rok po premierze zmiażdżył recententów. To były inne czasy Swoją drogą było coś ładniejszego na X360 od Gears of War 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 30 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Teraz, MatekDM napisał: Swoją drogą było coś ładniejszego na X360 od Gears of War 3? Halo 4 i Forza Horizon Judgement też był lepszy graficznie niż Gearsy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Judgement jak zobaczyłem do drzewo palące się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 2 minuty temu, MatekDM napisał: To były inne czasy xddd nie no, rzeczowy argument a najładniejsze na X360 było chyba Halo 4, po dziś dzień w FHD robi niesamowitą robotę :ooo Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Ja nie wiem jak po halo 4 można było zrobić takie halo 5 :| 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 W jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 pewnie chodzi o to ze 5 bylo strasznie czerstwe w singlu, cale szczescie ze multi im wyszlo zajebiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Osobiście fanem singla w Halo nie jestem, więc liczę, że multi w Infinite nie zawiedzie, bo to z piątki jest Pewnie teraz będzie już z 600h na liczniku i wciąż chce się strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Rozi napisał: Nie potrzebuję mocy do ogrywania gier z poprzedniej generacji. Tylko ten dysk mnie trochę dobija. kup Xbox x i sobie ograj. A potem kup nowego xboxa. Nie czaje tego toku myślenia. teraz kupię bieda wersje, ogram we wstecznej, a potem wymienię i pogram w gry na x series. Jaki to ma sens? A na testy nie ma sensu czekać, bo i tak nie ma gry stricte pod nowa gen. Edytowane 30 Września 2020 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Ja nie czaję, co ty tu starasz się przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Twoja wypowiedz i następne. Do Ciebie konkretnie jest jedno pytanie- po co kupujesz nowa gen jak chcesz grać w gry z poprzedniej? Kup sobie series s all Digital za 699zl i tyle. Edytowane 30 Września 2020 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 42 minuty temu, Moldar napisał: W jakim sensie? No Single im nie siadł graficzka też tak nie do końca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 5 minut temu, Soul napisał: No Single im nie siadł graficzka też tak nie do końca... Po paczu 4k na xox nadal jest bardzo dobrze pod tym względem, bo na bazowym xone to padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 No i o tym właśnie mówię, zwykły ONE bolało patrzeć momentami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 15 minut temu, iluck85 napisał: Kup sobie series s all Digital za 699zl i tyle. To tak tanio ten Series S będzie kosztował? Moc! Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Jestem ciekaw jaki był tok myślenia za tak kretyńską nazwą konsoli? Jedyne co mi przychodzi do głowy, że chcieli zresetować nazewnictwo i kolejne konsole to będą Series X2, Series S3 itd. Mogli jednak nazwać te konsole xbox 5 i xbox 5S i by nie było takich cyrków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi